Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.700
στο fb έχεις παλιές φώτο που είσαι ποιο...ευτραφής... ενώ (ούτε εγώ σε γνωρίζω) αυτές που ανέβασες τελευταία εδώ, δείχνουν να έχεις χάσει αρκετά κιλάκια... :kiss-mark:
ισχύει αυτό που λες και μόνος λόγος που δεν διαγράφω τις παλιές είναι για να φαίνεται ακριβώς η διάφορα και προσπάθεια που έχω καταβάλλει να βελτιωθώ στην καλύτερη εκδοχή μου σωματικά.
Ο μισογύνης από πάνω όμω,ς αναφέρει για το πρόσωπό μου το οποίο κατα βάση όλοι το βρίσκουν όχι απλά όμορφο κ γλυκό αλλά και πολύ νεότερο από 30 χρόνων που είμαι.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
ισχύει αυτό που λες και μόνος λόγος που δεν διαγράφω τις παλιές είναι για να φαίνεται ακριβώς η διάφορα και προσπάθεια που έχω καταβάλλει να βελτιωθώ στην καλύτερη εκδοχή μου σωματικά.
Ο μισογύνης από πάνω όμω,ς αναφέρει για το πρόσωπό μου το οποίο κατα βάση όλοι το βρίσκουν όχι απλά όμορφο κ γλυκό αλλά και πολύ νεότερο από 30 χρόνων που είμαι.
Όλοι;;;; :2funny: . Προσγειωσου κουμπαρομπεμπεκα..... Μισογυνης επειδη δε του αρέσεις; .. Ούτε εμένα μου αρέσεις... και πίστεψε με... μην το πάρεις κατάκαρδα... σε πολλούς απο εδώ μέσα ΔΕΝ αρέσεις .
Δηλαδη τι ειμαστε ολοι εμείς που έχουμε ένα στοιχειώδες γούστο και κάποια στάνταρ αντάξια της εμφάνισής μας... Μισογύνηδες επειδή δε μας αρέσουν οι δευτεράντζες;

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
όμορφη... σχετικό αυτό αλλά σίγουρα όχι άσχημη. Καθημερινή κοπέλα της δίπλα πόρτας... από κοντά αν κ όταν υπάρξει, θα κρίνω όμως καλύτερα καθώς οι φώτο γενικά είναι μια περίεργη φάση... :wink:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
στο fb έχεις παλιές φώτο που είσαι ποιο...ευτραφής... ενώ (ούτε εγώ σε γνωρίζω) αυτές που ανέβασες τελευταία εδώ, δείχνουν να έχεις χάσει αρκετά κιλάκια... :kiss-mark:
Δεν την ξέρεις, δεν τη γνωρίζεις, δεν έχεις κάνει ποτέ ραντεβού αλλά το facebook της το έχεις.
Μας έπεισες κλωνε

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Δεν την ξέρεις, δεν τη γνωρίζεις, δεν έχεις κάνει ποτέ ραντεβού αλλά το facebook της το έχεις.
Μας έπεισες κλωνε
ευχαριστώ που σου θυμίζω κάποιο πρωτότυπο μέλος...
Πάντως το fb της είναι ανοιχτό και πανεύκολο να το βρει κάποιος... ενημερωτικά απλά...

biribiri

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Για μένα η πιο εξηγημενη και φτηνή στο θέμα μασάζ είναι η ειρήνη στο Μάρνης 36. Νομίζω μου Χαν πει κάποιοι ότι υπάρχουν κι άλλες 2 κοπέλες με αυτές τις παροχές. Αν υπάρχουν κι άλλες τέτοιες να της αναφέρετε παρακαλώ .Αξίζει να προωθούνται τέτοια άτομα με τέτοιες υπηρεσίες. Εντωμεταξυ ψάχνω μια Χριστίνα Σέρβα που ήταν σε ένα acropolis greece μασατζιδικο στο Θησείο που βρίσκεται ?
Καλησπέρα,επειδή ψάχνω το τηλ της Ειρήνης αλλά δεν το βρισκω,μπορεις να μου στείλεις pm?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα,επειδή ψάχνω το τηλ της Ειρήνης αλλά δεν το βρισκω,μπορεις να μου στείλεις pm?
δεν υπάρχει τηλέφωνο φίλε... και αν υπάρχει θα το μοιράζονται μερικοι πολυ καλοί πελάτες του κλειστού της κύκλου. Οπότε δύσκολα...
Πας απο κάτω χτυπάς κουδούνι και αν εισαι τυχερός και δεν έχει πελάτη θα σου ανοιξει... αλλιως κάνε καμμια βολτα εκεί στην περιοχή και ξαναδοκίμασε σε καμμια ώρα..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Όλοι;;;; :2funny: . Προσγειωσου κουμπαρομπεμπεκα..... Μισογυνης επειδη δε του αρέσεις; .. Ούτε εμένα μου αρέσεις... και πίστεψε με... μην το πάρεις κατάκαρδα... σε πολλούς απο εδώ μέσα ΔΕΝ αρέσεις .
Δηλαδη τι ειμαστε ολοι εμείς που έχουμε ένα στοιχειώδες γούστο και κάποια στάνταρ αντάξια της εμφάνισής μας... Μισογύνηδες επειδή δε μας αρέσουν οι δευτεράντζες;
αδερφε ,σεβομαι την αποψη σου αλλά θα ηθελα να σου πω οτι υπαρχουν και αρκετοι που τους αρεσει . ο ορος "δευτεραντζα" , αν μη τι άλλο , ειναι υποτιμητικος και αγενης , ειδικα οταν το λες σε καποιον καταμουτρα . αντιλαμβανομαι πως το θετεις κι εχεις δικιο οσον αφορα τον ορο "μισογυνης" ετσι οπως αναφερθηκε απο τη στεφανια . μην κανεις , ομως , το ιδιο λαθος με εκεινη. εσυ κρατα το επιπεδο .:wink:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
ακριβώς όπως το είπες.. αρκετοί και όχι όοοολοι όπως γραφει η δευτεράντζα.. Σε αρκετούς αρέσει , σε αρκετούς ΔΕΝ αρέσει και επειδη δεν ειμαι μπαζογαμιάς αυτό δε με κάνει μισογύνη.
Τι να κάνουμε φιλε, εμενα μου αρέσουν οι λεπτές και λυγερόκορμες και όχι οι χοντρές χαμηλοκώλες . Μισογύνης είναι αυτός που μισεί τις γυναίκες, όχι αυτός που έχει ωραίο γούστο.

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
ακριβώς όπως το είπες.. αρκετοί και όχι όοοολοι όπως γραφει η δευτεράντζα.. Σε αρκετούς αρέσει , σε αρκετούς ΔΕΝ αρέσει και επειδη δεν ειμαι μπαζογαμιάς αυτό δε με κάνει μισογύνη.
Τι να κάνουμε φιλε, εμενα μου αρέσουν οι λεπτές και λυγερόκορμες και όχι οι χοντρές χαμηλοκώλες . Μισογύνης είναι αυτός που μισεί τις γυναίκες, όχι αυτός που έχει ωραίο γούστο.
πρέπει να τη δω από κοντά, εσένα δε σε εμπιστεύομαι... Μπάζο δε μου μοιάζει ρε συ...
εντάξει, φαντάσου κάποια να γράφει ανάλογα για τα μέλη: μικροτσούτσουνος, κωλόγερος, αδερφή, δεν του σηκώνεται κλπ...
ας είμαστε συγκρατημένοι στις εκφράσεις...

σε κυνηγάω από πίσω, όπου γράφεις τσουπ κ η κλανιά (δεν έχει εικονίδιο κλανιάς)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
πρέπει να τη δω από κοντά, εσένα δε σε εμπιστεύομαι... Μπάζο δε μου μοιάζει ρε συ...
ελα πμ θα σου στειλω φωτό που ανέβασε και την κατέβασε σχεδόν αμέσως ωστε να την ανεβασει εκ νέου επεξεργασμένη, αλλα πρόλαβα να κάνω save την αρχική πριν τη σβήσει
Δες αυτή που θα σου στείλω και σύγκρινέ την με αυτήν που έχει τώρα στο νήμα της και έλα πες μου αν εχω δίκιο.

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
ελα πμ θα σου στειλω φωτό που ανέβασε και την κατέβασε σχεδόν αμέσως ωστε να την ανεβασει εκ νέου επεξεργασμένη, αλλα πρόλαβα να κάνω save την αρχική πριν τη σβήσει
Δες αυτή που θα σου στείλω και σύγκρινέ την με αυτήν που έχει τώρα στο νήμα της και έλα πες μου αν εχω δίκιο.
αφού βρε απαντάς δημόσια, δημόσια ανέβασε τη... ήδη άφησες εντυπώσεις...

sorry biky-stefania αλλά έτσι είναι...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
δεν επιτρέπεται να ανεβαζεις δημόσια φωτο κάποιου άλλου ... κανονισμός του φόρουμ
ευχαριστώ, δεν το ήξερα... αν κ έχω δει να ανεβάζουν φώτο από άλλες εργαζόμενες και νομίζω και εδώ έχει γίνει, δλδ πελάτης ανέβασε φώτο της,,,

τώρα το κοίταζα:
Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση ή ανταλλαγή «ερασιτεχνικών» φωτογραφιών ή/και βίντεο ερωτικού ή σεξουαλικού περιεχομένου από τα οποία είτε υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν οι εικονιζόμενοι/-ες, είτε συχνά συνοδεύονται από τα προσωπικά στοιχεία και τα προσωπικά τους δεδομένα με αποτέλεσμα το διασυρμό τους (εφόσον κυκλοφορούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους).

δεν νομίζω ότι ισχύει αυτή η "απαγόρευση" σε αυτό που λέμε εδώ...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
ευχαριστώ, δεν το ήξερα... αν κ έχω δει να ανεβάζουν φώτο από άλλες εργαζόμενες και νομίζω και εδώ έχει γίνει, δλδ πελάτης ανέβασε φώτο της,,,
κακως.. δεν επιτρέπεται... και όσες εντοπίζονται σβηνονται... μπορείς να βάλεις όμως Link που οδηγει σε φωτογραφία η οποία όμως να ειναι απο επαγγελματική σελίδα ή αγγελία.
Δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις Link από το προσωπικό facebook κάποιας

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
όμορφη... σχετικό αυτό αλλά σίγουρα όχι άσχημη. Καθημερινή κοπέλα της δίπλα πόρτας... από κοντά αν κ όταν υπάρξει, θα κρίνω όμως καλύτερα καθώς οι φώτο γενικά είναι μια περίεργη φάση... :wink:
Όπως βλέπεις τις φώτο που βάζει στο νήμα της είναι.....

tsotosotos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
ίσως δεν πρόσεξες...

η γνωστή Ρουμανογύφτισσα Ανια, που δεχόταν σε κάτι υπόγεια στου Ζωγράφου για όσους θυμούνται. Εχει κωλάρα και έφεση στα ακάποτα...
ευχαριστω!

• Like
Αντιδράσεις: tawara

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Πως κατάλαβες ρε θηρίο από φώτο ότι είναι χοντρή και χαμηλοκωλα????......κοίτα ένα ταλέντο που χαραμίζεται....να σε πάρω στο ανθρωποκτονιων.....

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Μας έπεισες κλωνε
Ενώ ο περαματιωτης που δεν την ξέρει, δεν την γνωρίζει και δεν έχει κάνει ραντεβού μαζί της από μερικές φωτογραφίες την είπε χοντρή και χαμηλοκωλα.....μας έπεισε και αυτός.......αν και την έχω δει και ξέρω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom