bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 5.916
Να παίξει μπάλα μόνη της η φολάρα αρκεί να την ...μπαίζει μακριά από μας...Ρωτάω γιατί νμζ η Καρολίνα παίζει μπάλα μόνη της πλέον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έτσι ακριβώς και ακόμη χειρότερα φίλε μου.....Ρε μάγκες τελικά σίγουρα είναι καθαρά υποκειμενικό το γούστο σε ότι αφορά την εμφάνιση των γυναικών!
Αν κάποιος οικείος μου έλεγε ότι η Στεφάνια του φαινόταν μια χαρά θα τον πήγαινα άμεσα για επέμβαση καταρράκτη! Όσες φπρες διαβάζω κάτι τέτοια για τ συγκεκριμένο άτομο πάω απευθείας στο προφίλ της στ φβ που τυχαίνει να την έχω χρόνια και κοιτάζω να δω αν όντως μιλάμε για το ίδιο άτομο! Πραγματικά μου είναι τόσο απωθητικό το πρόσωπο και δεν πιστεύω ότι είναι έστω λίγο έστω ένα Τσακ αντικειμενικά όμορφη η χαριτωμένη! Τώρα αν μιλάμε για υπηρεσίες πάει αλλου το θεμα και δν εκφέρω άποψη γιατι δν έχω δοκιμάσει αλλά ρε μάγκες εμένα χωρίς υπερβολές κάτι τέτοιες με παρακαλάνε να τους τον δώσω εμένα και πολλούς άλλους που είμαστε στα ντουζενια μας και στοιχειωδώς εμφανίσιμοι! Για να κλείσω γιατι έφτιαξα σεντονάκι δεν υποτιμώ κανέναν απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση ποσό διαφορετικά γούστα έχουμε εδώ μεσα και για ακόμα μια φορά ότι πρέπει οπωσδήποτε να βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια πριν εμπιστευτούμε τα λεγόμενα κάποιου! Καλό βράδυ φίλοι μου