Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.250
Πόντοι
201
Marina Koval ?
Και αυτή πανέμορφη γυναίκα .
Δεν κάνει κάτι λέει στα μνματα.
Τώρα από κοντά και μετά από πόσα ραντεβού …who knows
φημες λενε οτι σε παλιους πελατες δινει φραπα

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
92
Πόντοι
0
ελευθερια αλεξιου
Με αυτήν τι παίζει? Γιατί το προφίλ της στο ίνσταγκραμ σε προδιαθέτει ότι προχωράει αλλά ταυτόχρονα έχει κάνει expose και έναν που της έστειλε μηνύμα για εξτραδάκια.

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
319
Πόντοι
21
Με αυτήν τι παίζει? Γιατί το προφίλ της στο ίνσταγκραμ σε προδιαθέτει ότι προχωράει αλλά ταυτόχρονα έχει κάνει expose και έναν που της έστειλε μηνύμα για εξτραδάκια.
Δεν παίζει τίποτα με τη συγκεκριμένη από ότι λένε οι συναγωνιστές εδώ. Γενικά αν θέλετε προσέγγιση για εξτραδάκια καλύτερα από κοντά παρά από social media για καλύτερη εχεμύθεια

• Like
Αντιδράσεις: tefras

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
319
Πόντοι
21
Marina Koval ?
Και αυτή πανέμορφη γυναίκα .
Δεν κάνει κάτι λέει στα μνματα.
Τώρα από κοντά και μετά από πόσα ραντεβού …who knows
Όντως πολύ όμορφη, κανονίζεις τα πάντα μέσω instagram αλλά μου πε για 3ψήφιες τιμές και έτσι δεν έδωσα παραπάνω συνέχεια...

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
423
Πόντοι
300
το παιζει σοβαρη επαγγελματιας .εχει παρει κ μεταπτυχιακο στη μαλαξη ενα πραγμα!!!τρομαρα της...:grin::grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Όντως πολύ όμορφη, κανονίζεις τα πάντα μέσω instagram αλλά μου πε για 3ψήφιες τιμές και έτσι δεν έδωσα παραπάνω συνέχεια...
Και εμένα 145 μου είπε για 1.5 ώρα ένα περίεργο μασάζ .
Απλα δεν ξέρω αν θα έχει κάτι στο τέλος ή @@

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.016
Πόντοι
96
τής έκανα ερώτηση για την τιμή, χωρίς κανένα υπονοούμενο, και απάντησε με πολύ έμφαση "δεν υπάρχει καμία ερωτική υπηρεσία"

jihnn

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους! Είμαι σχετικά νέος εδώ, και θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με δύο διαφορετικά περιστατικά με μασέρ. Και τις δύο αγγελίες τις βρήκα στην Χρυσή ευκαιρία. Και οι δύο μου είπαν ότι εάν προχωρήσουμε πέρα από μασάζ θα το δούμε εκείνη την στιγμή, με την πρώτη να μου λέει επίσης ότι και να προχωρήσει το πράγμα δεν τσιμπάει τις τιμές και μου έστειλε και φωτογραφίες, όπου δεν γνωρίζω εάν είναι και δικές της. Ενώ η δεύτερη δεν ανέφερε κάτι επιπλέον, μόνο ότι θα το δούμε από κοντά όλο αυτό. Έχετε κάποια ιδέα από όλα αυτά; Αξίζει το ρίσκο και να βρεθώ με κάποια από τις δύο ή θα βρεθώ σε κάνα χαντάκι;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.793
Πόντοι
2.546
Καλησπέρα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους! Είμαι σχετικά νέος εδώ, και θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με δύο διαφορετικά περιστατικά με μασέρ. Και τις δύο αγγελίες τις βρήκα στην Χρυσή ευκαιρία. Και οι δύο μου είπαν ότι εάν προχωρήσουμε πέρα από μασάζ θα το δούμε εκείνη την στιγμή, με την πρώτη να μου λέει επίσης ότι και να προχωρήσει το πράγμα δεν τσιμπάει τις τιμές και μου έστειλε και φωτογραφίες, όπου δεν γνωρίζω εάν είναι και δικές της. Ενώ η δεύτερη δεν ανέφερε κάτι επιπλέον, μόνο ότι θα το δούμε από κοντά όλο αυτό. Έχετε κάποια ιδέα από όλα αυτά; Αξίζει το ρίσκο και να βρεθώ με κάποια από τις δύο ή θα βρεθώ σε κάνα χαντάκι;
Δειξτες μας.Link κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom