You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Βάλε τα φακουδακι στην ζωή σου και.....ψάξε...Ελενη/Νατασα και Χαρα πως τις βρισκουμε? υπαρχει κανας χριστιανος να δωσει πληροφοριες
η πικρή αλήθεια είναι αυτή,Δεν νοείται μύστης χωρίς να φάει φόλα κ χωρίς να μπαζωσει..
Καλη χρονια
αλλά η αντοχή του οργανισμού σε τοξικές ουσίες
(φόλες) μειώνεται με την πάροδο του χρόνου,
και για αυτό προσπαθώ να αποφεύγω.
στο παλιό της χώρο , δεν είχα δει ποτέ γάτα.Δώστε και σε εμένα ινφο για αυτή την θεια Ελένη please. Μιλάμε για ένα σπίτι με γάτες στη Καλλιθέα ?
στο καινούργιο δεν έχω πάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σύντομα το 80 θα γίνει 100.Πρώτη συνάντηση με θεία (γιαγιά) Ελένη. Διάβαζα τόσα χρόνια αποθεωτικά σχόλια και πάντα το χα στο μυαλό μου να δοκιμάσω, αλλά πάντα με κράταγε η ηλικία και αν θα καυλώσω με μία γυναίκα 60+. Λοιπόν όχι μόνο με καύλωσε, αλλά όταν γύρισα σπίτι τράβηξα και δύο μαλακίες για να ηρεμήσω. Δεν θα πω για υπηρεσίες, έχουν αναφερθεί πόσες φορές. Προσωπικά είναι αυτό που έψαχνα, δηλαδή ένα φοβερό μασάζ με μία φοβερή κατάληξη και σε ένα πολύ καθαρό χώρο που θα ζήλευαν μασατζίδικα. Μπράβο στη θεία Ελένη!
και λίστα αναμονής , δύο βδομάδες.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.405
- Πόντοι
- 2.306
Είμαστε όλοι άθεοι εδώ τυπε.Ελενη/Νατασα και Χαρα πως τις βρισκουμε? υπαρχει κανας χριστιανος να δωσει πληροφοριες
Γι χριστιανούς ψάξε αλλού.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.507
- Πόντοι
- 8.345
Βάλε τα φακουδακι στην ζωή σου και.....ψάξε...
ναι δεν το ηξερα για το φακουδακι, παλι καλα που μου το ειπες 3 μηνων λογαριασμος και μου ανοιξες τα ματια
Είμαστε όλοι άθεοι εδώ τυπε.
Γι χριστιανούς ψάξε αλλού.
πολυ βοηθητικη απαντηση. παλι καλα που καποιοι σαν εμενα δινουν τηλεφωνα οταν ζηταει κοσμος αλλιως το σαιτ θα ηταν bromance και παρλαπιπες
Τσεκαρε π.μ.ναι δεν το ηξερα για το φακουδακι, παλι καλα που μου το ειπες 3 μηνων λογαριασμος και μου ανοιξες τα ματια
πολυ βοηθητικη απαντηση. παλι καλα που καποιοι σαν εμενα δινουν τηλεφωνα οταν ζηταει κοσμος αλλιως το σαιτ θα ηταν bromance και παρλαπιπες
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.288
- Πόντοι
- 2.586
αληθευει ..πηρα να κλεισω για αυριο και μου ειπε μετα απο δυο βδομαδες ...στο παλιό της χώρο , δεν είχα δει ποτέ γάτα.
στο καινούργιο δεν έχω πάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σύντομα το 80 θα γίνει 100.
και λίστα αναμονής , δύο βδομάδες.
Α ρε Ελενάρα
chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 733
- Πόντοι
- 80
Ελενη/Νατασα και Χαρα πως τις βρισκουμε? υπαρχει κανας χριστιανος να δωσει πληροφοριες
Δοκιμασε στην σελ 443 που εχουν αναγραψει.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.507
- Πόντοι
- 8.345
Ε τότε τι ρωτάς κύριε Ανωτερε????
ρωταω για να μου στειλει καποιος πληροφοριες και τηλ οπως κανω εγω. αν ηταν κατι 1-2 σελιδες πριν καλα θα εκανες να μου πεις για ψαξιμο
τελωσπαντων με εφτιαξαν 2 παιδια, σας ευχαριστω πολυ
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.933
- Πόντοι
- 3.246
πέσανε με τα μούτρα οι επισκέπτες που δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα στο νήμα εδώαληθευει ..πηρα να κλεισω για αυριο και μου ειπε μετα απο δυο βδομαδες ...
Α ρε Ελενάρα
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.288
- Πόντοι
- 2.586
δεν νομιζω φιλε..Μιλαμε για διαχρονική αξία ..εχει φανατικους οπαδουςπέσανε με τα μούτρα οι επισκέπτες που δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα στο νήμα εδώ
τωρα οι 58 επισκεπτες ...ας καθησουν κερναμε φοντανακι ...
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Άμα έβαζες στην αναζητηση εμένα θα βρισκες μηνυμα μου με το τηλ της θείας Ελένης.....καλή καρδιά..ρωταω για να μου στειλει καποιος πληροφοριες και τηλ οπως κανω εγω. αν ηταν κατι 1-2 σελιδες πριν καλα θα εκανες να μου πεις για ψαξιμο
τελωσπαντων με εφτιαξαν 2 παιδια, σας ευχαριστω πολυ
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 741
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα.Εχει κάνεις εμπειρία?
Ξεχνα τα όλα!!!
Ένα υπέροχο διάλειμμα, μια στιγμή απόλυτης χαλαρωσης και αναζωογόνησης στον χώρο μου. Αθλητικό/ trigger points/ χαλαρωτικό μασαζ και αφήνεις πίσω κάθε απαιτητική μερα! ????????♀️ Μήνυμα στο κινητό,στο viber ή στο what’s app ή τηλ στον ίδιο αριθμό 12:00-22:00 Σονια 6942019320 Ωρες σεσσιον...
kanesex.com
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.933
- Πόντοι
- 3.246
δε θυμόμαστε τα ξεχάσαμε όλα!!!Καλησπέρα.Εχει κάνεις εμπειρία?
Ξεχνα τα όλα!!!
Ένα υπέροχο διάλειμμα, μια στιγμή απόλυτης χαλαρωσης και αναζωογόνησης στον χώρο μου. Αθλητικό/ trigger points/ χαλαρωτικό μασαζ και αφήνεις πίσω κάθε απαιτητική μερα! ????????♀️ Μήνυμα στο κινητό,στο viber ή στο what’s app ή τηλ στον ίδιο αριθμό 12:00-22:00 Σονια 6942019320 Ωρες σεσσιον...kanesex.com
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 741
- Πόντοι
- 81
Κ λέω επιτέλους κάποιος απάντησε...Κ μπαίνω κ διαβάζω αυτόδε θυμόμαστε τα ξεχάσαμε όλα!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις