sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Φτάνω εκεί λοιπόν στο Παγκράτι στέλνω μήνυμα και έρχεται ανοίγει γιατί η πόρτα της εισόδους της πολυκατοικίας ήταν κλειδωμένη.
Πάω στο γραφείο της που καθόταν και περίμενε της λέω πόσο είναι 60 μου καλώς τις βγάζω και τις δίνω 70 ευρώ δεν είχα ψηλά. Μου κάνει δεν έχω ρέστα δεκάρικο -εν τω μεταξύ όλα αυτά που στα λέω δεν ξέρει γρι ελληνικά η συνεννόηση γινόταν λίγα αγγλικά και τη νοηματική-
1. πάντα πάω με το ακριβές αντίτιμο κ ακόμη ένα 10ευρω ή 20ευρω επιπλέον για κάνα έξτρα αν τύχει στην πορεία .. δεν το παίζω ξερόλας, αλλά μιλάω ως παθών σε ανάλογη περίπτωση (2 φορές μου έχει τύχει κ πάντα σε φόλες) που δεν είχε ρέστα κ έτσι έβαλα μυαλό ..Μου λέει εσύ θα έχεις πρόβλημα και αρπάζω το κινητό να πάρω ένα φίλο να έρθει θα τα έκανα πουτανα δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα και με βλέπει που πάω για μιλησω και μου ανοίγει την πόρτα και έφυγα. Μιλάμε για μεγάλη καριόλα η Κινέζα παραλίγο να γίνουμε ρόμπα σε όλο το Παγκράτι.
2. Όταν βλέπεις ή ακούς για κλειδωμένη πόρτα πολυκατοικίας, κάντην με την μια .. πάμε για άλλα δλδ..
Επί τη ευκαιρία είναι παράνομο να κλειδώνουν οι πόρτες των πολυκατοικιών για λόγους προστασίας από κλέφτες κλπ, κλπ ..
Υπάρχει νομοθεσία που μου την εξήγησε το γραφείο που μας βγάζει τα κοινόχρηστα και αφορά την ασφάλεια όσων μένουν μέσα σε περίπτωση φωτιάς για παράδειγμα (μάλιστα μου είπε για περίπτωση ασφαλιστικής που δεν αποζημίωσε γιατί αποδείχτηκε κλειδωμένη η εξωτερική πόρτα ..) Θα βρω τον νόμο κ θα επανέλθω (sorry για το σύντομο off topic)