εχει κατι αυτη η γυναικα με το τροπο της που με καυλώνει...ας παει κάποιος να δούμε.....τα βιντεακια που εχει βαλει ειναι σαν να μας λέει γαμιεμαι....Ναι ρε την ειδα και εγω αυτη μου την εβγαλε καππου στα προτεινομενα του FB.... Μάλλον ετσι με τα βυζια ψαρευει πελατες για μασαζ...
Δυσκολα αυτες να κανουν κατι περισσοτερο να το ανακοινωσουν κιολας στους πελατες απο πριν αποκλειεται... Ισως καποιος πιο τυχερός ίσως να πάρει κάνα έξτρα....
Βασικα τωρα που ξαναειδα καποια βιντεακια της μπαμ κανει οτι με τη βυζοχαραδρα φορα παρτιδα ψαχνει να μαζέψει πελάτες..... Και εντελως ανουσια τα βιντεακια της ετσι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Ρε αδερφέ μου, μέσα στο μυαλό μου είσαι.. Τελικά δεν βγάζει μόνο σε εμένα κάτι ανώμαλο...εχει κατι αυτη η γυναικα με το τροπο της που με καυλώνει...ας παει κάποιος να δούμε.....τα βιντεακια που εχει βαλει ειναι σαν να μας λέει γαμιεμαι....
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Όπως έγραψε και εχθές και απάντησα στον φίλο μόνο μασάζ κάνει (και από κοντά)΄ήθελα και εγώ να απευθύνω αυτό το σωστό ερώτημα διότι τα βιντεάκια πουχει ανεβάσει με έχουν καυλώσει με λιγο ανοιχτό ντεκολτέ καυλιάρικη φωνή κλπ.δεν έχω πάει μαζίτης και στο ερώτημα που της απεύθυνα στο ισταγκραμ μου απάντισε ότι κάνει μόνο μασσαζ.πάντως αν πάει καποιος συναγωνιστής ας γράψει μήπως έχουμε εκπλήξεις... εμένα μούπε οτι παλιά πήγενε μασσαζ κατ οικον ντε και καλά μόνο μασσαζε... αλλά σταμάτισε.
Και δεν ήταν τόσο λάγνα και αισθησιακή από κοντά όπως είναι στα βίντεο
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Έχω πάει. Καλό μασάζ, αλλά αυστηρά μέχρι εκεί. Δεν αφήνει καν το περιθώριο να ρωτήσεις. Υπάρχει και άντρας στον χώρο, ίσως να είναι ζευγάρι.Μίλησα στο instagram με μια Xeniadeligianni (aloha massage), μου είπε στα 30€ η μία ώρα 40 η μιάμιση και 50 οι 2 ώρες. Ρώτησα για happy end και μου είπε ΌΧΙ κατευθείαν.... Εχει εμπειρία κάποιος???
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
στο δια ταυτα του νηματος.. μην αρχιζεις τετοιες ερωτησεις, την ξερεις τη δουλεια , παλιος εισαι.. διαβασε μερικες σελιδουλες και κανε τις επιλογές σου.στο δια ταύτα του νήματος, συμπολεμιστες, ποιο κορίτσι προτείνετε για μασάζ και εκτόνωση;;;
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.924
- Πόντοι
- 206
δε το έχω δοκιμάσει το μασάζ με εκτόνωση κ είπα για καμία γνώμη,στο δια ταυτα του νηματος.. μην αρχιζεις τετοιες ερωτησεις, την ξερεις τη δουλεια , παλιος εισαι.. διαβασε μερικες σελιδουλες και κανε τις επιλογές σου.
ευχαριστώ πάντως, όταν καταλήξω και κάνω συνάντηση θα καταθέσω την εμπειρία...
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Μιλάς εσύ που δεν έχεις ούτε μια κριτική!!!Για το δεύτερο μπορούμε να σαχλαμαριζουμε στις σελίδες των κοριτσιών..καλημεροκαλησπερες ποιηση κλπ..απλα να γράφουμε την πάσα αλήθεια σε μια κριτική και όχι όπως μας συμφέρει έτσι ώστε να έχουμε ένα προφίλ αποδεκτό από την κοινότητα του μπου.κομ....τεσπα το πλατιασαμε....
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ξεκίνα τότεΓια το δεύτερο μπορούμε να σαχλαμαριζουμε στις σελίδες των κοριτσιών..καλημεροκαλησπερες ποιηση κλπ..απλα να γράφουμε την πάσα αλήθεια σε μια κριτική και όχι όπως μας συμφέρει έτσι ώστε να έχουμε ένα προφίλ αποδεκτό από την κοινότητα του μπου.κομ....τεσπα το πλατιασαμε....
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Δεν γράφω κριτικές.....απλά μπορεί να απαντήσω σε ποστ μέλους η σε πμ μέλους......όπως έκανα λίγο πριν για την ίριδα....ξεκίνα τότε
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ε τότε πως προτρέπεις τα μέλη να γράφουν κριτικές ενώ εσύ δεν το κάνεις?Δεν γράφω κριτικές.....απλά μπορεί να απαντήσω σε ποστ μέλους η σε πμ μέλους......όπως έκανα λίγο πριν για την ίριδα....
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Όσοι θέλουν.....εγώ δεν διαβάζω κριτικές....μόνο κριτικές τύπου ποστ μέσα στα νήματαε τότε πως προτρέπεις τα μέλη να γράφουν κριτικές ενώ εσύ δεν το κάνεις?
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Τι ψάχνεις να βρεις, ο @ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή αλλιώς vagma ή αλλιώς χαχας ή αλλιώς παράσιτο, είναι ένας από τους δύο που ξεβρακοναμε στο νήμα της Αλικης της δήθεν μασατζους!!!ε τότε πως προτρέπεις τα μέλη να γράφουν κριτικές ενώ εσύ δεν το κάνεις?
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Στεφανία -Καλημερα, βόρεια προαστεια γνωρίζετε τίποτα Μασαζάκι και έξτρα ;
Χρυσαυγή/Δρακουμέλ -
Grace Μαρούσι
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Η Χρυσαυγή ίσως τώρα λόγω καλοκαιριού να δέχεται σπίτι της.. .γενικά μόνο ξενοδοχείοΣτεφανία -
Χρυσαυγή/Δρακουμέλ -
Grace Μαρούσι
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Για τώρα του το έγραψα, τώρα αν το πάρει απόφαση τα Χριστούγεννα να πάει δεν φταίω εγώ!Η Χρυσαυγή ίσως τώρα λόγω καλοκαιριού να δέχεται σπίτι της.. .γενικά μόνο ξενοδοχείο
Αν και νομίζω λείπει διακοπές τώρα στο στρουμφοχωριό
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Ετσι ακριβως.Αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν και κατι το ιδιαιτερο.Ενα αδιαφορο μασαζόπως στα είπε στο τηλέφωνο είναι
Μόνο μασάζ είναι
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Πηγα αδιαφορο μασαζ δεν κανει τιποτα αλλο υπαρχει και ενας τυπος στον χωρο .εχει κατι αυτη η γυναικα με το τροπο της που με καυλώνει...ας παει κάποιος να δούμε.....τα βιντεακια που εχει βαλει ειναι σαν να μας λέει γαμιεμαι....
θα φάμε και ξύλο δηλαδή έτσι και απλώσουμε λίγο χεράκι....Πηγα αδιαφορο μασαζ δεν κανει τιποτα αλλο υπαρχει και ενας τυπος στον χωρο .
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
ούτε για να πάρεις το ποτήρι με το νερό δεν απλώνεις χέριθα φάμε και ξύλο δηλαδή έτσι και απλώσουμε λίγο χεράκι....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις