Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (15 μέλη και 54 επισκέπτες)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Στα 60 το πήγε?????......πωωωωω....μέτριο μασάζ και αυτή
ξέρει , αλλά βαριέται πολύ να κοπιάσει ..
άνετα όμως θα το κάλυπτε αυτό , αν ήταν πιο ευχάριστη σαν χαρακτήρας ..
δε λεω ερωτική , γιατί αυτό δεν το χουν όλες , αλλά απλώς ευχάριστη
πολύ ξινίλα

Pal Dim 2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Μία μέρα με ορέξεις χάζευα εδώ στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στο massage4you για μία τύπισσα ασιάτισσα που βρίσκεται στο Παγκράτι. Από τις photo που μπήκα και είδα και αξιοπρεπές και έτσι έστειλα μήνυμα στο viber και τη ρώτησα αν είναι διαθέσιμη σήμερα και μου απαντάει δεν μπορώ σήμερα είμαι κλεισμένη. Μετά από λίγο μου ξανά στέλνει μήνυμα μου μπορώ στις 9:00. Okay της λέω για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι με ρωτάει λέω αυτό με τα 60 λεπτά στα 60 ευρώ που είναι μιάμιση ώρα okay okay.
Φτάνω εκεί λοιπόν στο Παγκράτι στέλνω μήνυμα και έρχεται ανοίγει γιατί η πόρτα της εισόδους της πολυκατοικίας ήταν κλειδωμένη. ξεκινάμε το μασάζ τσιτσιδος χωρίς πετσέτες και μαλακίες. Το μασάζ ήτανε μέτριο γιατί διάβασα και από άλλους ότι είναι πολύ καλή στο μασάζ εγώ δεν κατάλαβα τέτοια πράγμα και για να βάλω ένα μέτρο σύγκρισης τη Στεφανία από το Μαρούσι είναι πάρα πάρα πολύ καλύτερη στο μασάζ από αυτό το πράγμα. Κάνει τα δικά τις εκεί λοιπόν και περιμένω να πάμε στο δια ταύτα αφού ήμουνα γυμνός εγώ και μου έκανε μασάζ από πάνω πλησίαζε την περιοχή αλλά πολύ διακριτικά δεν ακουμπούσε και σε κάποια φάση μου λέει τελειώσαμε. Της λέω δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε λίγο ακόμα? τι εννοείς μου κάνει; θέλω να τελειώσω μου λέει ναι συν 20 ευρώ θα πάει σύνολο 80 ευρώ και δίνω το okay. Παίρνει κάτι λάδια και αρχίζει μια χειρομάλαξη της κακιάς ώρας και έτσι όπως πάω να την αγγίξω δεν πρόλαβα καν τραβιέται, εκεί μου γύρισε το μυαλό και λέω από μέσα μου άντε γαμησου μωρη πατσαβούρα και της λέω άστο κοπέλα τελειώνει εδώ δεν θέλω να κάνω εντάξει μου λέει και ντύνομαι. Πάω στο γραφείο της που καθόταν και περίμενε της λέω πόσο είναι 60 μου καλώς τις βγάζω και τις δίνω 70 ευρώ δεν είχα ψηλά. Μου κάνει δεν έχω ρέστα δεκάρικο -εν τω μεταξύ όλα αυτά που στα λέω δεν ξέρει γρι ελληνικά η συνεννόηση γινόταν λίγα αγγλικά και τη νοηματική- Ε τι να κάνω ρε φίλε δεν έχω και εγώ της λέω δεκάρικο να σου δώσω ακριβώς 60 δεν μπορείς να βρεις ρέστα ; όχι λέει δεν έχω, τις βγάζω από το τσαντάκι μου κάτι ψιλά που βρήκα ένα τάληρο κι άλλο ένα ευρώ παίρνω το εικοσάρικο πίσω και της λέω 56 ευρώ τα 4 ευρώ θα τα βρούμε άλλη φορά. Και κάνει μία φασαρία στα κινέζικα δεν ξέρω τι έλεγε και να αγριεύει Ώπα λέω τι γίνεται εδώ πέρα φορτώνω και εγώ λέω αγαπούλα για να μην έχουμε τίποτα αλλά θα σηκωθώ να φύγω αν δεν έχεις ρεστα προβλήμα σου δεν υπήρχε περίπτωση να τις αφήσω δεκάρικο μπουρμπουάρ με αυτή τη συμπεριφορά και ανοίγω την πόρτα και σηκώνομαι και φεύγω και με κυνηγάει από πίσω πάω να ανοίξω την πόρτα της πολυκατοικίας να φύγω κλειδωμένη Να σου γαμηαω λέω άνοιξέ μου τις κάνω δεν μου ανοίγει η καριόλα μου λέει θέλω τα λεφτά όλο μπλέξαμε με τρελή τις κάνω θα έχεις πρόβλημα... Μου λέει εσύ θα έχεις πρόβλημα και αρπάζω το κινητό να πάρω ένα φίλο να έρθει θα τα έκανα πουτανα δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα και με βλέπει που πάω για μιλησω και μου ανοίγει την πόρτα και έφυγα. Μιλάμε για μεγάλη καριόλα η Κινέζα παραλίγο να γίνουμε ρόμπα σε όλο το Παγκράτι.
ω ρε του φευγατου η μανα φιλαρακι μου!!αλλα να της ελεγες,σου γαμω το μαγαζακι&εσυ στα κινεζικα!!χα χα!!

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Μία μέρα με ορέξεις χάζευα εδώ στο φόρουμ και έπεσε το μάτι μου στο massage4you για μία τύπισσα ασιάτισσα που βρίσκεται στο Παγκράτι. Από τις photo που μπήκα και είδα και αξιοπρεπές και έτσι έστειλα μήνυμα στο viber και τη ρώτησα αν είναι διαθέσιμη σήμερα και μου απαντάει δεν μπορώ σήμερα είμαι κλεισμένη. Μετά από λίγο μου ξανά στέλνει μήνυμα μου μπορώ στις 9:00. Okay της λέω για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι με ρωτάει λέω αυτό με τα 60 λεπτά στα 60 ευρώ που είναι μιάμιση ώρα okay okay.
Φτάνω εκεί λοιπόν στο Παγκράτι στέλνω μήνυμα και έρχεται ανοίγει γιατί η πόρτα της εισόδους της πολυκατοικίας ήταν κλειδωμένη. ξεκινάμε το μασάζ τσιτσιδος χωρίς πετσέτες και μαλακίες. Το μασάζ ήτανε μέτριο γιατί διάβασα και από άλλους ότι είναι πολύ καλή στο μασάζ εγώ δεν κατάλαβα τέτοια πράγμα και για να βάλω ένα μέτρο σύγκρισης τη Στεφανία από το Μαρούσι είναι πάρα πάρα πολύ καλύτερη στο μασάζ από αυτό το πράγμα. Κάνει τα δικά τις εκεί λοιπόν και περιμένω να πάμε στο δια ταύτα αφού ήμουνα γυμνός εγώ και μου έκανε μασάζ από πάνω πλησίαζε την περιοχή αλλά πολύ διακριτικά δεν ακουμπούσε και σε κάποια φάση μου λέει τελειώσαμε. Της λέω δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε λίγο ακόμα? τι εννοείς μου κάνει; θέλω να τελειώσω μου λέει ναι συν 20 ευρώ θα πάει σύνολο 80 ευρώ και δίνω το okay. Παίρνει κάτι λάδια και αρχίζει μια χειρομάλαξη της κακιάς ώρας και έτσι όπως πάω να την αγγίξω δεν πρόλαβα καν τραβιέται, εκεί μου γύρισε το μυαλό και λέω από μέσα μου άντε γαμησου μωρη πατσαβούρα και της λέω άστο κοπέλα τελειώνει εδώ δεν θέλω να κάνω εντάξει μου λέει και ντύνομαι. Πάω στο γραφείο της που καθόταν και περίμενε της λέω πόσο είναι 60 μου καλώς τις βγάζω και τις δίνω 70 ευρώ δεν είχα ψηλά. Μου κάνει δεν έχω ρέστα δεκάρικο -εν τω μεταξύ όλα αυτά που στα λέω δεν ξέρει γρι ελληνικά η συνεννόηση γινόταν λίγα αγγλικά και τη νοηματική- Ε τι να κάνω ρε φίλε δεν έχω και εγώ της λέω δεκάρικο να σου δώσω ακριβώς 60 δεν μπορείς να βρεις ρέστα ; όχι λέει δεν έχω, τις βγάζω από το τσαντάκι μου κάτι ψιλά που βρήκα ένα τάληρο κι άλλο ένα ευρώ παίρνω το εικοσάρικο πίσω και της λέω 56 ευρώ τα 4 ευρώ θα τα βρούμε άλλη φορά. Και κάνει μία φασαρία στα κινέζικα δεν ξέρω τι έλεγε και να αγριεύει Ώπα λέω τι γίνεται εδώ πέρα φορτώνω και εγώ λέω αγαπούλα για να μην έχουμε τίποτα αλλά θα σηκωθώ να φύγω αν δεν έχεις ρεστα προβλήμα σου δεν υπήρχε περίπτωση να τις αφήσω δεκάρικο μπουρμπουάρ με αυτή τη συμπεριφορά και ανοίγω την πόρτα και σηκώνομαι και φεύγω και με κυνηγάει από πίσω πάω να ανοίξω την πόρτα της πολυκατοικίας να φύγω κλειδωμένη Να σου γαμηαω λέω άνοιξέ μου τις κάνω δεν μου ανοίγει η καριόλα μου λέει θέλω τα λεφτά όλο μπλέξαμε με τρελή τις κάνω θα έχεις πρόβλημα... Μου λέει εσύ θα έχεις πρόβλημα και αρπάζω το κινητό να πάρω ένα φίλο να έρθει θα τα έκανα πουτανα δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα και με βλέπει που πάω για μιλησω και μου ανοίγει την πόρτα και έφυγα. Μιλάμε για μεγάλη καριόλα η Κινέζα παραλίγο να γίνουμε ρόμπα σε όλο το Παγκράτι.
Βρωμιάρα θέλει σκηνικό η πουτανα... !!

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
Επίσκεψη στη Χρυσαυγή η Δρακουμέλ όπως λένε μερικοί..είπα να αγνοήσω πρώτη φορά τα οποία αρνητικά ακουγοντουσαν και να δω ο ίδιος τι παίζει...
Η εμπειρία λίγο πολύ όπως περιγράψανε και οι προηγούμενοι συνάδελφοι...καθαριοτητα μια χαρά, κασετοφωνακι και απαγγελία με ένα μασάζ που δεν ήταν και τίποτα το τρομερο και στο τελος handjob, δεν με ενεπενεε άλλωστε για κάτι παραπάνω.
Πήγα πιο πολύ για την περιέργεια της φάσης αλλά δεν το βλέπω να ξαναπηγαινω...1 ώρα 50 ευρώ.

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρόσφατη στην ασιατισα από το massage4you. Ξεκλειδώνει τις πόρτες μίλαγε στο τηλέφωνο για κανένα δεκάλεπτο και απλά καθόμουν και την περίμενα.Τελειωνει μου λέει να αρχίσουμε,πήρα το πρόγραμμα της μιάμισης ώρας 60ε. Πολύ αδιάφορο μασάζ. Δεν ζήτησα κάτι έξτρα, είχα ξενερώσει ήδη με το μασάζ, έκανα ντουζ και έφυγα. Γενικά με μένα ευγενική ήταν αν και δεν μιλήσαμε πολύ. Αυτό με το κρασί το παρατήρησα και γω πάντως..

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Πήγε κάποιος στο massagio ευελπίδων με Ιωάννα? πολύ καυλιάρα, κολλάν, έχει και δικο της προφιλ joytsgr στο ινσταγκραμ.
Μια φορα μαζι της πετσετα και μονο απο πανω σε στυλ 69 οταν ημουνα μπρουμητα μασαζ αλλα ως εκει...
γενικα εκτός από Grace και νατασα εναλλακτικες θεραπειες μετριοτητα στα αλλα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
:embarrased: τι το θέλει το κασετόφωνο;
για να βαζει χαλαρωτικη μουσική την ώρα του μασαζ

Πήγε κάποιος στο massagio ευελπίδων με Ιωάννα? πολύ καυλιάρα, κολλάν, έχει και δικο της προφιλ joytsgr στο ινσταγκραμ.
Μια φορα μαζι της πετσετα και μονο απο πανω σε στυλ 69 οταν ημουνα μπρουμητα μασαζ αλλα ως εκει...
γενικα εκτός από Grace και νατασα εναλλακτικες θεραπειες μετριοτητα στα αλλα
Εδω γραφουμε για μασεζ με δικο τους χώρο που προσφέρουν εξτρα υπηρεσίες.
Grace και massagio ειναι μαγαζιά, η Νατάσα έχει δικό της χώρος αλλα ΔΕΝ προσφέρει έξτρα υπηρεσίες

Επίσκεψη πρόσφατη στην ασιατισα από το massage4you. Ξεκλειδώνει τις πόρτες μίλαγε στο τηλέφωνο για κανένα δεκάλεπτο και απλά καθόμουν και την περίμενα.Τελειωνει μου λέει να αρχίσουμε,πήρα το πρόγραμμα της μιάμισης ώρας 60ε. Πολύ αδιάφορο μασάζ. Δεν ζήτησα κάτι έξτρα, είχα ξενερώσει ήδη με το μασάζ, έκανα ντουζ και έφυγα. Γενικά με μένα ευγενική ήταν αν και δεν μιλήσαμε πολύ. Αυτό με το κρασί το παρατήρησα και γω πάντως..
Ήταν ευγενική μαζί σου επειδη εκανες μονο μασαζ και επειδη την πλήρωσες κανονικά.

Τελευταία τροποποίηση:

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Ήταν ευγενική μαζί σου επειδη εκανες μονο μασαζ και επειδη την πλήρωσες κανονικά.
Το φυσιολογικό δηλαδή.....όχι για αυτήν μόνο αλλά για όλες τις εκδιδομενες.....το τσάμπα πέθανε....οι εκπτώσεις πέθαναν για μια καλή κριτική στο μπου.κομ.

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
όχι όποια και όποια μουσική αλλά την ειδικά επιλεγμένη ώστε να ταιριάζει με τις γοργόνες που βγαίνουν από την σπηλιά
Εμένα μου λεγε για φρούτα......φραουλιτσα αυτή τσαμπι σταφύλι εγώ.....χαχαχα....ανεξάρτητα το οπτικό του θέματος είχε την ικανότητα να με κρατάει τσίτα μια ώρα χαλάρωσης που τα είχε όλα.....για 50 ευρω.....εύγε της....

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Εμένα μου λεγε για φρούτα......φραουλιτσα αυτή τσαμπι σταφύλι εγώ.....χαχαχα....ανεξάρτητα το οπτικό του θέματος είχε την ικανότητα να με κρατάει τσίτα μια ώρα χαλάρωσης που τα είχε όλα.....για 50 ευρω.....εύγε της....
Καλό παιδί η Χρυσαυγή και τίμιο πρόγραμμα

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Καλό παιδί η Χρυσαυγή και τίμιο πρόγραμμα
Το βασικό είναι να περάσεις καλά με οποιοδήποτε θυληκο.....όταν φύγεις από το δωμάτιο του ξενοδοχείου πρέπει να είσαι άδειος από ένταση και ξαλαφρωμενος στα μπαλάκια.....η αύρα μιας γυναίκας κάνει την συνάντηση επιτυχημένη....συν την σωστή συμπεριφορά μας.....

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Το βασικό είναι να περάσεις καλά με οποιοδήποτε θυληκο.....όταν φύγεις από το δωμάτιο του ξενοδοχείου πρέπει να είσαι άδειος από ένταση και ξαλαφρωμενος στα μπαλάκια.....η αύρα μιας γυναίκας κάνει την συνάντηση επιτυχημένη....συν την σωστή συμπεριφορά μας.....
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου
Και όπως θέλουμε σωστή συμπεριφορά πρέπει και εμείς να είμαστε σωστοί και με καλή συμπεριφορά
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να γράφουμε παπαριές σαν σαλιάρηδες στις σελίδες των κοριτσιών εδώ :P :P:P

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου
Και όπως θέλουμε σωστή συμπεριφορά πρέπει και εμείς να είμαστε σωστοί και με καλή συμπεριφορά
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να γράφουμε παπαριές σαν σαλιάρηδες στις σελίδες των κοριτσιών εδώ :P :P:P
Για το δεύτερο μπορούμε να σαχλαμαριζουμε στις σελίδες των κοριτσιών..καλημεροκαλησπερες ποιηση κλπ..απλα να γράφουμε την πάσα αλήθεια σε μια κριτική και όχι όπως μας συμφέρει έτσι ώστε να έχουμε ένα προφίλ αποδεκτό από την κοινότητα του μπου.κομ....τεσπα το πλατιασαμε....

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Για το δεύτερο μπορούμε να σαχλαμαριζουμε στις σελίδες των κοριτσιών..καλημεροκαλησπερες ποιηση κλπ..απλα να γράφουμε την πάσα αλήθεια σε μια κριτική και όχι όπως μας συμφέρει έτσι ώστε να έχουμε ένα προφίλ αποδεκτό από την κοινότητα του μπου.κομ....τεσπα το πλατιασαμε....
Φυσικά και θα σαχλαμαρίζουμε και θα κάνουμε πλάκα, και για αυτό είπα "γράφουμε παπαριές" καυτηρίασα το προμοτάρισμα

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Καλημέρα στην ομάδα. Επίσκεψη στις αρχές του μήνα στον χώρο Εναλλακτικές Ενεργειακές θεραπείες Σε Συνδυασμό / Ολιστικό Ενεργειακό Μασάζ που βρήκα από το φβ (έτσι ακριβώς είναι η περιγραφή στο φατσοβιβλίο). Αποφάσισα να πάω λόγω ότι είναι κοντά στο σπίτι μου και επιπλέον η τιμή ήταν χαμηλή 20 ευρώ. Επικοινωνία με την κοπέλα πολύ ευγενική μου έδωσε οδηγίες για την ακριβή διεύθυνση και πήγα. Πρόκειται για ένα ισόγειο διαμέρισμα στην Πεύκη σε ωραία περιοχή και ωραία πολυκατοικία. Ο χώρος πολύ καθαρός με ωραία ατμόσφαιρα και χαμηλό φωτισμό. Η κοπέλα είναι ελληνίδα κοντούλα μελαχροινή με μαύρα μακριά μαλλια και ωραίο σώμα. Η ηλικία περίπου στα 35. Πολύ ευγενική μου έδειξε τον χώρο μου έδωσε πετσέτα καθαρή διπλωμένη (όχι σφραγισμένη) και με οδήγησε στο ντους. Πολύ καθαρό και πολύ περιποιημένο. Τώρα στα του μασάζ ....τα 20 ευρώ αφορούσαν σε χαλαρωτικό μασάζ των 40 λεπτών. Αυτό που διέκρινα ήταν πολύ ωραίο άγγιγμα, ρωτούσε αν μου αρέσει κλπ. Παρατήρησα πέρασμα από επίμαχα σημεία χωρίς όμως κάτι άλλο παρόλο που είχα γίνει turbo. Στο μασάζ ήμουνα γυμνός με πετσέτα. Στο τέλος μπανάκι πάλι και γειά σας....Επειδή όμως διέκρινα κάτι καλό αποφάσισα στον μετά από τρεις μέρες να ξαναπάω πρίν φύγω για διακοπές. Στο τηλέφωνο ζήτησα αν υπάρχει κάτι παραπάνω και μου ανέφερε ότι θα τα πούμε από κοντά. Στην δεύτερη λοιπόν επίσκεψη αποφάσισα να πάρω μεγαλύτερο πρόγραμμα μιάσιμη ώρα με αντίτοιμο 50 ευρώ. Λοιπόν......μασάζ γυμνός από την αρχή και στο ανάσκελα χωρίς πετσέτα όπου αφού ασχολήθηκε πολύ ώρα με την επίμαχη περιοχή πέχτηκε φραπεδιά αριστοτεχνική όπου φάνηκε να γουστάρει....Πάλι μπανάκι και γειά σας. Σε όλη την διάρκεια φάνηκε ότι το κατέχει το μασάζ, αλλά κατέχει επίσης την τέχνη να σε κάνει turbo. Μόλις γυρίσω θα ξαναπάω γιατί έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι άλλο έχει το menu. Σας γράφω γιατί δεν είχα ξαναδιαβάσει εδώ μέσα για αυτή την περίπτωση και πιστεύω είτε ότι είναι κάτι νέο είτε κάποιοι το ήξεραν και δεν το μοιράζονταν...
Υπάρχει τηλέφωνο ή link?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom