xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Θα δούμε.. Αν απαντήσει κάποιος...για το τηλέφωνο μπορεί, για το στούντιο μασάζ δεν είμαι σίγουρος...
Θα δούμε.. Αν απαντήσει κάποιος...για το τηλέφωνο μπορεί, για το στούντιο μασάζ δεν είμαι σίγουρος...
εγώ μπορώ να σε ρωτήσω κάτι από καθαρή περιέργεια κι αν έχεις την καλοσύνη μου απαντάς?Θα δούμε.. Αν απαντήσει κάποιος...
Απλά φίλε μου κάτι έψαχνα.. Και πήγα έτσι πίσω..εγώ μπορώ να σε ρωτήσω κάτι από καθαρή περιέργεια κι αν έχεις την καλοσύνη μου απαντάς?
Πως και "έπεσες" σε αυτό το post 3 χρόνια πριν, στην συγκεκριμένη σελίδα?
Υπάρχει τηλέφωνο ή link?
Αυτή μαλλον είναι η Τεα που εξελίχθηκε και εχει το diamonds massage και υπάγεται πλέον σε άλλο topic, στο massage κατ'οίκον.
εχει παει συναγωνιστης και οντως δεν πήρε τίποτα έξτρα... ειναι αυστηρα στα ΔΕΝΜίλησα στο instagram με μια Xeniadeligianni (aloha massage), μου είπε στα 30€ η μία ώρα 40 η μιάμιση και 50 οι 2 ώρες. Ρώτησα για happy end και μου είπε ΌΧΙ κατευθείαν.... Εχει εμπειρία κάποιος???
όπως στα είπε στο τηλέφωνο είναιΜίλησα στο instagram με μια Xeniadeligianni (aloha massage), μου είπε στα 30€ η μία ώρα 40 η μιάμιση και 50 οι 2 ώρες. Ρώτησα για happy end και μου είπε ΌΧΙ κατευθείαν.... Εχει εμπειρία κάποιος???
Δεν πρέπει να ειναι η Τέα. Η Τέα ειχε σταματήσει να δουλεύει απο το σπίτι της, πολύ πριν το 2019Nαι η τεα ειναι εχεις δικιο φιλε !!!!!!!!!!!!!
Αν θυμάσαι η Τεα πριν ανοίξει το γραφείο, είχε τρομάξει από την πολλή δημοσιότητα και τα τηλέφωνα και είχε κόψει λίγο ή έπαιζε σε κλειστό κύκλο. Κατι νομίζω είχε και γκομενο; όπως και να έχει είμαι 99% πως αυτή είναι.Δεν πρέπει να ειναι η Τέα. Η Τέα ειχε σταματήσει να δουλεύει απο το σπίτι της, πολύ πριν το 2019
Το 2019 δούλευε σε γραφείο ή ήταν η περίοδος που ξεκινούσε το δικό της γραφείο
Ναι θυμαμαι οτι ειχε πρωτοακουστει την περιοδο 2017-2018 μια καινουρια στην Πεύκη που ειχε καλες υπηρεσίεςΑν θυμάσαι η Τεα πριν ανοίξει το γραφείο, είχε τρομάξει από την πολλή δημοσιότητα και τα τηλέφωνα και είχε κόψει λίγο ή έπαιζε σε κλειστό κύκλο. Κατι νομίζω είχε και γκομενο; όπως και να έχει είμαι 99% πως αυτή είναι.
αυτό!Ισως να ειναι και αυτο που λες.. να εργαζόταν σε κυκλό κύκλο και να απέρριπτε αγνώστους (όπως π.χ εμένα)
ΉΡΩΑΣΣαν Λατρης της Cultilas και του περιεργου εκλεισα Ραντεβου με Χρυσαυγη η αλλιως οπως πολλοι την λενε εδω
"Δρακουμελ"...Ειχε χωρο στο χαλανδρι οπου προφανως ειναι το σπιτι της και δεν εχει ουτε μασαζοκρεβατο κτλ.
Λοιπον η τυπισσα ειναι εμφανισιακα αδιαφορη 45+ αλλα εχει ενα δυνατο και μεγαλο στηθος σαν ατου για τους βυζολατρεις!...Σε ξαπλωνει κρεβατι και ξεκιναει με τριψιματα και χαδια σε ολο το κορμι αφου παραλληλα σου λεει τις ιστοριες τις για "παραδεισια πουλια και οτι βρισκεσαι σε παραλια"...Μετα απο κανα μισαωρο και αφου σε τριβει πανω κατω και σε ψιλο κραταει ορθιο (της το παραδεχομαι) σε γυρναει τουμπα...σου κανει μια αεροπιπα και μετα σου πεταει βυζια στο στομα για γλυψιμο οσο εκεινη στον παιζει...Εως Φραπε σε μενα και λιγο Καλαμακι..
Μετα μπανακι 50αρικακι στο χερι και εφυγα.
Σαν συμπερασμα το περιμενα πολυ χειροτερο αλλα ειχε μια Cult φαση ολο αυτο που με κραταγε ορθιο και η αληθεια ειναι οτι ευχαριστηθηκα βυζι και ο φραπες της με αδειασε καλα!...Τωρα ολο αυτο ειναι Κασκαντεριλικι σιγουρα και δεν το θελουν ολοι...Αλλα εαν θες λιγο πιο περιεργες καταστασεις κ να εχεις μια ιστορια να λες ,μια φορα καλα ειναι!!
Υ.Γ. Εχω δωσει πειρισσοτερα και σε πιο διαφημισμενες γκομενες κ τα εχω κλαψει!...Εδω οχι!
Αν θυμάμαι καλά, γιατί θέλει πολύ ψάξιμο, ο συναγωνιστής αναφερόταν στην ΤΕΑ τότε...από το 2019 που έγινε η κριτική?
του απαντήσαμε, το λύσαμε αυτό, άλλο ρώτησαΑν θυμάμαι καλά, γιατί θέλει πολύ ψάξιμο, ο συναγωνιστής αναφερόταν στην ΤΕΑ τότε...
Έχεις δίκιο... Γιατί μετά από τόσα χρόνια; Άγνωστες οι βουλές του ανθρώπου...του απαντήσαμε, το λύσαμε αυτό, άλλο ρώτησα
΄ήθελα και εγώ να απευθύνω αυτό το σωστό ερώτημα διότι τα βιντεάκια πουχει ανεβάσει με έχουν καυλώσει με λιγο ανοιχτό ντεκολτέ καυλιάρικη φωνή κλπ.δεν έχω πάει μαζίτης και στο ερώτημα που της απεύθυνα στο ισταγκραμ μου απάντισε ότι κάνει μόνο μασσαζ.πάντως αν πάει καποιος συναγωνιστής ας γράψει μήπως έχουμε εκπλήξεις... εμένα μούπε οτι παλιά πήγενε μασσαζ κατ οικον ντε και καλά μόνο μασσαζε... αλλά σταμάτισε.Μίλησα στο instagram με μια Xeniadeligianni (aloha massage), μου είπε στα 30€ η μία ώρα 40 η μιάμιση και 50 οι 2 ώρες. Ρώτησα για happy end και μου είπε ΌΧΙ κατευθείαν.... Εχει εμπειρία κάποιος???
Αυτό ακριβώς..΄ήθελα και εγώ να απευθύνω αυτό το σωστό ερώτημα διότι τα βιντεάκια πουχει ανεβάσει με έχουν καυλώσει με λιγο ανοιχτό ντεκολτέ καυλιάρικη φωνή κλπ.δεν έχω πάει μαζίτης και στο ερώτημα που της απεύθυνα στο ισταγκραμ μου απάντισε ότι κάνει μόνο μασσαζ.πάντως αν πάει καποιος συναγωνιστής ας γράψει μήπως έχουμε εκπλήξεις... εμένα μούπε οτι παλιά πήγενε μασσαζ κατ οικον ντε και καλά μόνο μασσαζε... αλλά σταμάτισε.
΄ήθελα και εγώ να απευθύνω αυτό το σωστό ερώτημα διότι τα βιντεάκια πουχει ανεβάσει με έχουν καυλώσει με λιγο ανοιχτό ντεκολτέ καυλιάρικη φωνή κλπ.δεν έχω πάει μαζίτης και στο ερώτημα που της απεύθυνα στο ισταγκραμ μου απάντισε ότι κάνει μόνο μασσαζ.πάντως αν πάει καποιος συναγωνιστής ας γράψει μήπως έχουμε εκπλήξεις... εμένα μούπε οτι παλιά πήγενε μασσαζ κατ οικον ντε και καλά μόνο μασσαζε... αλλά σταμάτισε.