Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
εχει σελιδα στο facebook στειλτης μηνυμα και κάθε φορά που θα έρχεται στην Αθήνα, ( συνηθως αρχές κάθε μήνα), θα σου στελνει πληροφορίες ..Ευχαριστώ πολύ!
εχει σελιδα στο facebook στειλτης μηνυμα και κάθε φορά που θα έρχεται στην Αθήνα, ( συνηθως αρχές κάθε μήνα), θα σου στελνει πληροφορίες ..Ευχαριστώ πολύ!
Τι ισχύει ωστόσο για αυτήν; προχωράει έστω φραπέ ή ανάλογα τον πελάτη; Γιατί κάνοντας αναζήτηση κάποιοι λένε δεν προχωράει άλλοι πάλι λένε προχωράει.εχει σελιδα στο facebook στειλτης μηνυμα και κάθε φορά που θα έρχεται στην Αθήνα, ( συνηθως αρχές κάθε μήνα), θα σου στελνει πληροφορίες ..
Εγώ πάντως σε άσχετη φάση και πριν καιρό της έστειλα και με αποπηρε χαχαχαΤι ισχύει ωστόσο για αυτήν; προχωράει έστω φραπέ ή ανάλογα τον πελάτη; Γιατί κάνοντας αναζήτηση κάποιοι λένε δεν προχωράει άλλοι πάλι λένε προχωράει.
Έχω να την δω πριν απο τον κορωνοϊο. Τότε προωθούσε το lomi lomi μασαζ και το χρέωνε 60€ με φραπεδάκι στο τέλος. Τη ρώτησα αν εχει πιο φτηνό προγραμμα και μου πρότεινε απο μόνη της το χαλαρωτικό μασαζ με αισθησιακό τελείωμα. Ετσι ακριβώς το είχε περιγράψει. Κόστος 40€.Τι ισχύει ωστόσο για αυτήν; προχωράει έστω φραπέ ή ανάλογα τον πελάτη; Γιατί κάνοντας αναζήτηση κάποιοι λένε δεν προχωράει άλλοι πάλι λένε προχωράει.
που τη θυμηθηκες ρε φιλε!!! εχω χάσει τα ιχνη της.. οχι οτι ενδιαφερθηκα και ιδιατερα να την ξαναψαξω δηλαδη καθότι οι τελευταίες κριτικες που γράφτηκαν, περι καθαριότητας και υπηρεσιών δεν ηταν καθόλου καλές.Αυτή η Μάρθα μασάζ στο Κερατσίνι, δουλεύει ακόμα?
Καλησπέρα! Έχει κανείς εμπειρία?
J G massage | Athens
J G massage, Афины. Отметки "Нравится": 493 · Посетили: 17. ομορφιά αισθητική και προσωπική φροντίδαwww.facebook.com
Εχω παει δυο φορες. Πολυ μετριο μασαζ και τιποτα παραπανωΔεν φαίνεται να παίζει κάτι εδώ και αν υπάρχει κάτι θα είναι δύσκολο να το ξεκλειδωσεις
Ετσι κι αλλιώς η Ιουλία δεν κάνει πίπες.Κανένα μασαζ με πιπα κοντά σε περιστέρι εκεί παίζει ; Όχι ιουλια. Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστές
Αν σε βολεύει η περιοχή κ δεν τα φας στην βενζίνη,πήγαινε (αν δεν έχεις πάει) Ιουλία στο Περιστέρι..
Επίσκεψη στην κυρία την προηγούμενη εβδομάδα. Καλό και δυνατό μασάζ, σου λέει εξ αρχής ότι το μασάζ 35 ευρώ και 5 ευρώ αν θέλεις εκτόνωση.
Εκτόνωση διεκπεραιωτική, παρουσιαστικό μέτριο, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω
Την ξέρω την Ιουλία, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο φίλε.Αν σε βολεύει η περιοχή κ δεν τα φας στην βενζίνη,πήγαινε (αν δεν έχεις πάει) Ιουλία στο Περιστέρι..
Ίδιες υπηρεσίες με εκτόνωση -10€..
Με την Ιουλία σίγουρα τα κλαίς πάντως ,τέτοιο αγγούρι δεν έχω ξαναματαδεί!Την ξέρω την Ιουλία, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο φίλε.
Δεν τα κλαις τα λεφτά αλλά ...
Τουλάχιστον κάνει μασάζ η κοπέλα, δεν χαϊδεύει!Με την Ιουλία σίγουρα τα κλαίς πάντως ,τέτοιο αγγούρι δεν έχω ξαναματαδεί!
Που μπορω να τη βρω τη θεια ελενη συναγωνιστη?Τραγικο, σε περίπου 3 μήνες φεύγει το 2022 & μετά "θεία Ελένη" στα δευτερα ηντα της,
το χάος ..
Ρε που πάμε ρε;
Που πάμε;
Τυπαρα μου έχω διαγράψει το τηλ εδώ κ χρόνια..Που μπορω να τη βρω τη θεια ελενη συναγωνιστη?