Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδια ,παντα οταν ερχομαι ΑΘηνα μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγω στη Φωτεινη που το τηλ της τελιωνει σε 92.. Οκ η Φωτεινη κανει ωραιο μασαζακι και σε τελιωνει ομορφα.Δεν υπαρχει καμια στο στυλ της Φωτεινης αλλα λιγο πιο sexy γμτ..Αλλα τετοια φαση,να ειναι μονη της στο χωρο πριβε,τιμια.Γνωριζει κανεις καποια αλλη?? Γιατι παλι Φωτεινη με βλεπω
Mεχρι που φτανει η φωτεινη φιλε ....ξερω οτι υπαρχει αλλα ποτε δεν εχω δοκιμασει ....και στο site τηs δεν βγαζειs και νοημα και μια φωτο θολη ....!!!

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Mεχρι που φτανει η φωτεινη φιλε ....ξερω οτι υπαρχει αλλα ποτε δεν εχω δοκιμασει ....και στο site τηs δεν βγαζειs και νοημα και μια φωτο θολη ....!!!
Ειναι καθαρη η Φωτεινη,ευγενικη,χαλαρωτικο προγραμμα,δεν ειαι καμια μουναρα,πολυ φιλικη..Τωρα γενικα δε ξερω που φτανει γιατι δεν το κυνηγαω,εμενα προσωπικα παντα με αδειαζει με το χερι της στο τελος,ενω πιανω λιγο κωλαρακι,λιγο βυζακι

• Like
Αντιδράσεις: steeve

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ειναι καθαρη η Φωτεινη,ευγενικη,χαλαρωτικο προγραμμα,δεν ειαι καμια μουναρα,πολυ φιλικη..Τωρα γενικα δε ξερω που φτανει γιατι δεν το κυνηγαω,εμενα προσωπικα παντα με αδειαζει με το χερι της στο τελος,ενω πιανω λιγο κωλαρακι,λιγο βυζακι
Eυχαριστω !!!

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Επίσκεψη στην κυρία :
Έχει δικό της χώρο στο κέντρο του Πειραιά. Παλιό διαμέρισμα σε πολυκατοικία με γραφεία.
Παίρνεις τηλέφωνο και σου λέει κουδούνι και όροφο που θα ανέβεις.
Όταν έφτασα , ήταν ένας τύπος έξω απο την είσοδο που έκοβε βόλτες και τον είχε φάει το κρύο και η βροχή...Μάλλον ο νταβάς που τον είχε διώξει απο το
διαμέρισμα για να ανέβω εγώ...
Η κυρία είναι ρωσικής προέλευσης , κοντά 50, μπορεί και λίγο παραπάνω με ωραίο σώμα για την ηλικία της και κοντή.
Με υποδέχτηκε με εσώρουχα και απο επάνω φορούσε ένα εφαρμοστό, κοντό ''νυχτικό'' και ιατρική μπλούζα. Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρές κάλτσες...
τις οποίες δεν αποχωρίστηκε....ήταν κρύα μέρα......
Το δωμάτιο σκοτεινό με μουσική υπόκρουση απο MADTV και θέρμανση απο σόμπα αλογόνου.
Μπάνιο ούτε μου προσφέρθηκε, ούτε ζήτησα για να πώ την αλήθεια.
Πρίν ξεκινήσουμε με ρώτησε τι είδους μασάζ ζητάω και μου ζήτησε τα λεφτά μπροστά.
Το μασάζ γίνεται σε κανονικό κρεβάτι στο οποίο στρώνει πρόχειρα ένα σεντόνι.......
Στα του μασάζ , το κατέχει. Ζήτησα δυνατό μασάζ γιατί ήμουν πιασμένος και αυτό έλαβα.
Ασχολήθηκε πολύ με τα πόδια και την πλάτη και μετά γύρισα μπροστά, όπου έπαιξε χαλαρό μασάζ και στο τέλος φραπεδιά.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίας έβγαλε μόνο την ιατρική ποδιά.
Όταν κατά την διάρκεια της φραπεδιάς έβαλα χέρι στο στήθος έκανε κίνηση να τραβηχτεί...
'' Έπρεπε να μου το πείς απο την αρχή, τί ακριβώς θέλεις........'' Με τα πολλά κατέβασα το σουτιέν και εμφανίστηκε ένα όμορφο
για την ηλικία στήθος. 2αρι.
Αφού επήλθε η κατάθεση, σκούπισμα με μωρομάντηλα και χαρτί.
Κόστος συνάντησης για μία πάνω απο μια ώρα , 50ευρώ.
+++ Το καλό μασάζ
---- όλα τα υπόλοιπα..

Καλά να περνάτε.
Απο φατσα λεει τιποτα?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.543
Πόντοι
2.256
Καλό μασάζ και φραπέ. Δεν πάει παραπάνω. Δεν ξέρω στα νιάτα της αν έκανε κάτι άλλο αλλα τα τελευταια 5 χρόνια που τη γνωρίζω μόνο φραπέ προσφέρει. Και είναι η μόνη που σου προσφέρει και σφραγισμένο σφουγγάρι για να κάνεις μπάνιο.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.543
Πόντοι
2.256
Απο φατσα λεει τιποτα?
σε αυτο εδώ το site εχει φωτό αλλα όχι από πρόσωπο. Από σώμα πάντως οκ μια χαρα κρατιέται..

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
σε αυτο εδώ το site εχει φωτό αλλα όχι από πρόσωπο. Από σώμα πάντως οκ μια χαρα κρατιέται..
Ωραιος!!Σ ευχαριστω.

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361

Βυζάρες . Την ξέρει κανείς την κυρία?
Η φωτο μιλαει απο μονη της. Αν εχεις ψυχη διαβενε! Εχουν ειπωθει λογια γενικα στο φορουμ, συνηθως για τη "σαβροφωλια στη Κυψελη" ειναι 2-3 κυριες αυτης της εμφανισης σε ενα χωρο στη Κυψελη, απο οτι εχουν πει καποιοι ειναι για μερακληδες, τοληρους και συνειδητοποιημενους... Αμα σε ελκυει αυτο που βλεπεις βουρ !

alfonso13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της κυριας Ελενης;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
οι φωτό είναι τουλάχιστο πριν 10 χρόνια. Tο παλεύει σπίτι της
με 1-2 πελάτες την ημέρα ανάλογης ηλικίας.
Με μασάζ καμμία σχέση.
Όταν λες το παλεύει;;;..... αν ήταν 10 χρονια πριν έτσι... τώρα πως είναι;;

Και το παλεύει παίρνοντας πόσα... χρήματα;; αν μου πεις... πως... πέραν της φάτσας που δεν βλέπεται... έχει χάσει κιλά, κάθεσαι καμιά ώρα, χυνεις κάνα 2 φορές (αν τα καταφέρεις) , δίνει κωλαράκι και παίρνει 20-30 ευρώ να πω... αϊ στο καλό... για 1 φορά...

Masazakiasss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Φήμες λένε ότι η Μαίρη απο Σ40-42 δουλεύει μονη της πλέον ! Εάν κάποιος έχει το τηλέφωνο θα το ήθελα σε ΠΜ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Καλό μασάζ και φραπέ. Δεν πάει παραπάνω. Δεν ξέρω στα νιάτα της αν έκανε κάτι άλλο αλλα τα τελευταια 5 χρόνια που τη γνωρίζω μόνο φραπέ προσφέρει. Και είναι η μόνη που σου προσφέρει και σφραγισμένο σφουγγάρι για να κάνεις μπάνιο.
Σφραγισμένο σφουγγάρι κ παντόφλες μιας χρήσης είναι στανταρακι για την θεία Ελένη..
+σαπουνισμα στην πλάτη για να φύγουν τα λάδια..
:confused: :confused: :confused:

:tooth:

alfonso13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Σφραγισμένο σφουγγάρι κ παντόφλες μιας χρήσης είναι στανταρακι για την θεία Ελένη..
+σαπουνισμα στην πλάτη για να φύγουν τα λάδια..
:confused: :confused: :confused:

:tooth:
Θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της κυριας Ελενης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom