Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Έκανα δοκιμή με την αγία τριάδα του μασάζ με δικό του χώρο και παραθέτω.
Βίκυ-στεφανια : τίμιο κοριτσάκι , βλέπεις τα πάντα απτις φωτό οπότε ξέρεις τι θα συναντήσεις. Έχει 2 προγράμματα ένα στα 40 με φραπέ και ένα φουλ στα 60-70 δεν το έχω πάρει ακόμα.
Νορμάλ μασάζ και στον φραπέ μπορείς να χουφτωνεις χαλαρά βγάζει και τα βυζιά έξω. Μπανάκι πριν και μετά αν θες το μόνο αρνητικό που είπαν και άλλοι οι βρεγμένες πετσέτες.
Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Μια φορά μπήκε απροειδοποίητα η κόρη της ευτηχως ειμασταν ακόμα στο μπρούμυτα ??
Θεία Ελένη : η λέξη καλτ είναι λίγη. Το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία . Δεν θα ξαναδοκιμαζα στα 70 γιατι ειναι ακριβό για την ηλικία της αλλά για την εμπειρία οκ δεν τα έκλαψα. Ρωσική σχολή , όπως είπαν κέρασμα και ρόφημα στην αρχή, ανακρισουλα αν την έμαθα από φίλο η από εκεί που μιλάτε στο ίντερνετ ?? , μπανάκι πριν και μετά , πεντακάθαρο σπίτι , κρεβαταρα μασάζ θερμαινόμενη , στα του αγώνα ωραίο μασάζ και πολύ καλό μποντι του μποντι με καλαμάκι.
Αυτά από μένα , όπως προείπα ο νικητής μου είναι η Ιουλία αλλά και τα 3 κορίτσια αξίζουν την δοκιμή