Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365

ΑΛΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΧΏΡΟ ΜΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΣ).

Η αλικη καλη ειναι; τι δωρο παιρνει;
Πρόσφατα μου είχε πει 60 εβραίους για μια πιστολιά τα 40 λεπτά. Τώρα αν θέλει και δώρο πάρε και κανα τσουρέκι. Πάσχα έχουμε

vatanen gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Ξέρει κάνεις κάτι θετικό η αρνητικό για τις παρακάτω κοπέλες .

Ευχαριστώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πρόσφατα μου είχε πει 60 εβραίους για μια πιστολιά τα 40 λεπτά. Τώρα αν θέλει και δώρο πάρε και κανα τσουρέκι. Πάσχα έχουμε
Η Αλίκη στο Χολαργό ειναι από τις καλές ανεξάρτητες θεραπευτριες μασαζ με καλό μασαζ και πλήρες προγραμμα , άνετη , φιλική , όμορφη !

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Με μοια cindy beauty τι παίζει;

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.541
Πόντοι
456
Καλησπέρα

Ευχαριστώ
για το πρωτο αν και μου ειχε φανει ενδιαφερον καποιος εμπειρος μου ειχε απαντησει οτι θα επρεπε να το ξεχασω. το 5ο ειναι επισης πολυ ενδιαφερον αλλά απο μασαζ πρεπει να ξερει οσα ξερουν κι οι βουλευτες απο αληθεια ...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Η Αλίκη στο Χολαργό ειναι από τις καλές ανεξάρτητες θεραπευτριες μασαζ με καλό μασαζ και πλήρες προγραμμα , άνετη , φιλική , όμορφη !

Δεν έχεις αφήσει θηλυκή γάτα βλέπω :rockon:

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
Το 5 & Το 6 είναι το ίδιο σε επίσκεψη παρκάρισμα στο γκαράζ κοντά 5 ευρώ την ώρα εύκολη επικοινωνία από κοπέλες μια αδύνατη ξανθιά και μια νταρντανα πήρα την αδύνατη με 70ευρω τα 45 λεπτά πεσμένο βυζι καλή πίπα με γλύψιμο στα @@ δέχεται σφυροκόπημα μέτριο μασάζ καλός χώρος με μασαζοκρεββατο και καναπέ πολλά γραφεία στο κτήριο. Η υποδοχή και αυτή μόνον αλλά όμορφη.Δεν ξέρω αν έχει και άλλες κορασίδες και έλειπαν.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Δεν έχεις αφήσει θηλυκή γάτα βλέπω :rockon:
Μπά που τέτοια τύχη Josex ! Θηλυκές γάτες υπάρχουν για όλους .Ολιγοήμερα ταξίδια στην Αθήνα περισσεύουν για όλους και για άλλους τόσους.Την Αλίκη την γνώρισα πριν δύο χρόνια ,την επισκέφθηκα τρείς φορές γιατί έτσι λειτουργώ ! Όταν περνάω καλά δεν αλλάζω αμέσως .
Δεν είμαι της ποσότητας ,αλλά της ποιότητας

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Καλησπέρα

Ευχαριστώ
Αυτή έχει το nostressmassage

τσέκαρε και εδώ

έχει και facebook!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.541
Πόντοι
456

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056

Βυζάρες . Την ξέρει κανείς την κυρία?
Την Καλημερα Φιλε μου.......την πηρα μια φορα....1 και τελευταια.....με δελεασανε και εμενα οι βυζοι και η χαμηλη τιμη....χωρος της στον σταθμο Λαρισσης......με εστησε και αρκετη ωρα....παω στο διαμερισμα της.....ρουχα απο εδω.....σαβουρα απο εκει......της ζητησα να παω λιγο τουαλετα και ηταν βουλωμενη η λεκανη....μυριζε σκατιλα.....μουνιλα και ολα τα .....ιλα.....τα κωλοχαρτα στο πατωμα......αλλα ειμαι "σκληρος παιχτης"....γδυνομαστε και βαζει μουσικη....και αρχιζει μια μαλακια μασαζ......ασχετη τελειως.....και να μιλαει χαμηλοφωνα....αλλα συνεχεια.....λογοδιαροια.......στα του θεματος τωρα....αφηνει πιασηματα στους βυζους......στην μουναρα της...αλλα μην πλησιασεις πολυ.....σε μενα ηταν απλυτη.....ανετη στο χρονο......απο πιπα δεν θα ελεγα ασχημη.....δεν την γαμησα....εκανα και κανενα 20 να χυσω στην πιπα....τα χρηματα τα πηρε στο τελος αφου με κερασε σοκολατακια και τσιπουρο.....οι φωτογραφιες που εχει ειναι περασμενες εποχες......Βουλγαρα μου ειπε οτι ειναι.......μολις ηταν να φυγω με ρωτησε ποτε θα ξαναπαω για να μου μαγειρεψει Μακαρονια με κιμα......με ειδε αδυνατο μαλλον και ηθελε να με ταισει....το τραπεζι θα ητανε εκτος τιμης......κατι πονηρο δεν μου εβγαλε......να προσπαθησει να σου φαει χρηματα......το παλευε αλλα......Καλα να περνας.........

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα
γνωρίζουμε κάτι για την συγκεκριμένη gilf ;
Την Καλημερα Φιλε μου.....εχω επισκευτει την Κυρια .....χωρος κοντα στην πλατεια Αμερικης......φιλικη,,,καθαρη....με το μπανακι σου πριν και μετα......απο μασαζ.....αστα.....μην το επιχειρησεις,,,ασχετη .....στο θεμα μας.....απο πιπα......καλη.....παιζει με τον πουτσο......τα παιρνει στο στομα....στο πηδημα στα τεσσερα σχετικα καλη....ξερει να στηνεται.....στα κατα......κυτταει τον χρονο .....κυκλοθυμικη.....εκει που ειναι νορμαλ στην συζητηση τα παιρνει στο κρανιο για τους δικους της λογους.......τα ιδια και στο κρεββατι....μην εκει...μην εδω.....βυζους αφηνει να πιανεις....μην επιχειρησεις προς το προσωπο...μαλλια κλπ......αστην να κανει παιχνιδι μονη της.....δεν τα κλαις τα χρηματα σου αλλα δεν τα χαιρεσαι κιολας.......στο τελος αν εχει μαγειρεψει μπορει να σου κανει και το τραπεζι......μια γυναικα της διπλανης πορτας....Καλα να περνας......

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Την Καλημερα Φιλε μου.....εχω επισκευτει την Κυρια .....χωρος κοντα στην πλατεια Αμερικης......φιλικη,,,καθαρη....με το μπανακι σου πριν και μετα......απο μασαζ.....αστα.....μην το επιχειρησεις,,,ασχετη .....στο θεμα μας.....απο πιπα......καλη.....παιζει με τον πουτσο......τα παιρνει στο στομα....στο πηδημα στα τεσσερα σχετικα καλη....ξερει να στηνεται.....στα κατα......κυτταει τον χρονο .....κυκλοθυμικη.....εκει που ειναι νορμαλ στην συζητηση τα παιρνει στο κρανιο για τους δικους της λογους.......τα ιδια και στο κρεββατι....μην εκει...μην εδω.....βυζους αφηνει να πιανεις....μην επιχειρησεις προς το προσωπο...μαλλια κλπ......αστην να κανει παιχνιδι μονη της.....δεν τα κλαις τα χρηματα σου αλλα δεν τα χαιρεσαι κιολας.......στο τελος αν εχει μαγειρεψει μπορει να σου κανει και το τραπεζι......μια γυναικα της διπλανης πορτας....Καλα να περνας......
Με τέτοια προσόντα..και να κάνει και τη δύσκολη!!???

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Έκανα δοκιμή με την αγία τριάδα του μασάζ με δικό του χώρο και παραθέτω.

Βίκυ-στεφανια : τίμιο κοριτσάκι , βλέπεις τα πάντα απτις φωτό οπότε ξέρεις τι θα συναντήσεις. Έχει 2 προγράμματα ένα στα 40 με φραπέ και ένα φουλ στα 60-70 δεν το έχω πάρει ακόμα.
Νορμάλ μασάζ και στον φραπέ μπορείς να χουφτωνεις χαλαρά βγάζει και τα βυζιά έξω. Μπανάκι πριν και μετά αν θες το μόνο αρνητικό που είπαν και άλλοι οι βρεγμένες πετσέτες.

Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Μια φορά μπήκε απροειδοποίητα η κόρη της ευτηχως ειμασταν ακόμα στο μπρούμυτα ??

Θεία Ελένη : η λέξη καλτ είναι λίγη. Το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία . Δεν θα ξαναδοκιμαζα στα 70 γιατι ειναι ακριβό για την ηλικία της αλλά για την εμπειρία οκ δεν τα έκλαψα. Ρωσική σχολή , όπως είπαν κέρασμα και ρόφημα στην αρχή, ανακρισουλα αν την έμαθα από φίλο η από εκεί που μιλάτε στο ίντερνετ ?? , μπανάκι πριν και μετά , πεντακάθαρο σπίτι , κρεβαταρα μασάζ θερμαινόμενη , στα του αγώνα ωραίο μασάζ και πολύ καλό μποντι του μποντι με καλαμάκι.

Αυτά από μένα , όπως προείπα ο νικητής μου είναι η Ιουλία αλλά και τα 3 κορίτσια αξίζουν την δοκιμή

Dimtrc

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Έκανα δοκιμή με την αγία τριάδα του μασάζ με δικό του χώρο και παραθέτω.

Βίκυ-στεφανια : τίμιο κοριτσάκι , βλέπεις τα πάντα απτις φωτό οπότε ξέρεις τι θα συναντήσεις. Έχει 2 προγράμματα ένα στα 40 με φραπέ και ένα φουλ στα 60-70 δεν το έχω πάρει ακόμα.
Νορμάλ μασάζ και στον φραπέ μπορείς να χουφτωνεις χαλαρά βγάζει και τα βυζιά έξω. Μπανάκι πριν και μετά αν θες το μόνο αρνητικό που είπαν και άλλοι οι βρεγμένες πετσέτες.

Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Μια φορά μπήκε απροειδοποίητα η κόρη της ευτηχως ειμασταν ακόμα στο μπρούμυτα ??

Θεία Ελένη : η λέξη καλτ είναι λίγη. Το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία . Δεν θα ξαναδοκιμαζα στα 70 γιατι ειναι ακριβό για την ηλικία της αλλά για την εμπειρία οκ δεν τα έκλαψα. Ρωσική σχολή , όπως είπαν κέρασμα και ρόφημα στην αρχή, ανακρισουλα αν την έμαθα από φίλο η από εκεί που μιλάτε στο ίντερνετ ?? , μπανάκι πριν και μετά , πεντακάθαρο σπίτι , κρεβαταρα μασάζ θερμαινόμενη , στα του αγώνα ωραίο μασάζ και πολύ καλό μποντι του μποντι με καλαμάκι.

Αυτά από μένα , όπως προείπα ο νικητής μου είναι η Ιουλία αλλά και τα 3 κορίτσια αξίζουν την δοκιμή
Αν θες στείλε τηλέφωνο η την αγγελία της Ιουλίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom