Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Αν θες στείλε τηλέφωνο η την αγγελία της Ιουλίας
Αν θες στείλε τηλέφωνο η την αγγελία της Ιουλίας
Όταν λες κορίτσια βάζεις μέσα και την Θεία Ελένη που ήταν συμμαθήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου;Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Έκανα δοκιμή με την αγία τριάδα του μασάζ με δικό του χώρο και παραθέτω.
Βίκυ-στεφανια : τίμιο κοριτσάκι , βλέπεις τα πάντα απτις φωτό οπότε ξέρεις τι θα συναντήσεις. Έχει 2 προγράμματα ένα στα 40 με φραπέ και ένα φουλ στα 60-70 δεν το έχω πάρει ακόμα.
Νορμάλ μασάζ και στον φραπέ μπορείς να χουφτωνεις χαλαρά βγάζει και τα βυζιά έξω. Μπανάκι πριν και μετά αν θες το μόνο αρνητικό που είπαν και άλλοι οι βρεγμένες πετσέτες.
Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Μια φορά μπήκε απροειδοποίητα η κόρη της ευτηχως ειμασταν ακόμα στο μπρούμυτα ??
Θεία Ελένη : η λέξη καλτ είναι λίγη. Το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία . Δεν θα ξαναδοκιμαζα στα 70 γιατι ειναι ακριβό για την ηλικία της αλλά για την εμπειρία οκ δεν τα έκλαψα. Ρωσική σχολή , όπως είπαν κέρασμα και ρόφημα στην αρχή, ανακρισουλα αν την έμαθα από φίλο η από εκεί που μιλάτε στο ίντερνετ ?? , μπανάκι πριν και μετά , πεντακάθαρο σπίτι , κρεβαταρα μασάζ θερμαινόμενη , στα του αγώνα ωραίο μασάζ και πολύ καλό μποντι του μποντι με καλαμάκι.
Αυτά από μένα , όπως προείπα ο νικητής μου είναι η Ιουλία αλλά και τα 3 κορίτσια αξίζουν την δοκιμή
τύπε ακριβώς 2 ποστ πιο πάνω είναι το link...και από Ιουλία στο Περιστέρι?
Καλημέρα σε όλους... Μπορώ να έχω τηλέφωνο από θεία Ελένη Καλλιθέα και από Ιουλία στο Περιστέρι?
Από εμφάνιση η Ιουλία τι λέει ???Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Μια φορά μπήκε απροειδοποίητα η κόρη της ευτηχως ειμασταν ακόμα στο μπρούμυτα ??
όχι κάτι το ιδιαίτερο!Από εμφάνιση η Ιουλία τι λέει ???
Έχει αναφερθεί και αλλού εδώ μέσα ?
Πολύ ωραία ανάλυση και πολύ χιουμοριστική η αναφορά για άγια τριάδα!!!Εγώ με Στεφάνια δεν τρελάθηκα αλλά όπως έχω ξαναπεί γούστα είναι αυτά και χημεία.. Για την Ιουλία έχουν ακουστεί πολλά κυρίως καλά αλλα και κάποια σχόλια για την συμμετοχή της ότι είναι λίγο ντεκαβλε..Όσον αφορά την Θεία Ελένη δεν έχω πάει αλλά και πως να πας καθώς δεν κυκλοφορεί το τηλέφωνο της.Αν κάποιος θέλει να το στείλει να δοκιμάσουμε και εκεί θα ήμουν υπόχρεος. Νομίζω για τους λάτρεις του μασαζ και της "εκτονωσης" δεν παίζει ρόλο τόσο η εμφάνιση όσο το πως και πόσο σε φτιάχνει.Να θυμίσω μια αγαπημένη μου την Μαρίνα από Σολωμού που για πολλά χρόνια έκανε για εμένα από τα καλύτερα μασαζ και τον καλύτερο φραπέ πάρα την ηλικία της.Καλο Πάσχα από εμένα και καλά να περνάτε..Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Έκανα δοκιμή με την αγία τριάδα του μασάζ με δικό του χώρο και παραθέτω.
Βίκυ-στεφανια : τίμιο κοριτσάκι , βλέπεις τα πάντα απτις φωτό οπότε ξέρεις τι θα συναντήσεις. Έχει 2 προγράμματα ένα στα 40 με φραπέ και ένα φουλ στα 60-70 δεν το έχω πάρει ακόμα.
Νορμάλ μασάζ και στον φραπέ μπορείς να χουφτωνεις χαλαρά βγάζει και τα βυζιά έξω. Μπανάκι πριν και μετά αν θες το μόνο αρνητικό που είπαν και άλλοι οι βρεγμένες πετσέτες.
Ιουλία : εργατική γυναίκα περί τα 40 +-5 θα έλεγα δεν τα πάω και καλά με αυτά. Διακριτικός χώρος σε μικρό στενό άμα δεν είσαι τις περιοχής δεν φοβάσαι κάτι. Την έχω τιμήσει αρκετές φορές γιατι είναι κατεμε η πιο value for money στα 30 ευρώ με τον φραπέ. Δεν γδυνεται αλλά αφήνει χουφτωμα . Δεν έχω ρωτήσει για μπάνιο αν και νομίζω μου είχε προτείνει αλλά πάω πάντα μπανιαρισμενος .
Θεία Ελένη : η λέξη καλτ είναι λίγη. Το ευχαριστήθηκα σαν εμπειρία . Δεν θα ξαναδοκιμαζα στα 70 γιατι ειναι ακριβό για την ηλικία της αλλά για την εμπειρία οκ δεν τα έκλαψα. Ρωσική σχολή , όπως είπαν κέρασμα και ρόφημα στην αρχή, ανακρισουλα αν την έμαθα από φίλο η από εκεί που μιλάτε στο ίντερνετ ?? , μπανάκι πριν και μετά , πεντακάθαρο σπίτι , κρεβαταρα μασάζ θερμαινόμενη , στα του αγώνα ωραίο μασάζ και πολύ καλό μποντι του μποντι με καλαμάκι.
Αυτά από μένα , όπως προείπα ο νικητής μου είναι η Ιουλία αλλά και τα 3 κορίτσια αξίζουν την δοκιμή
Αγαπητέ μου, ως σκληροπυρηνικός παίκτης (σαβουρογάμης το λέγαμε παλιά αλλά εγώ θέλω να με θεωρώ κασκαντέρ) και λόγω εγγύτητας το δοκίμασα! Μασάζ μέτριο, φραπέ ικανοποιητικό, δεν γδύνεται, θα έλεγα και δεν βλέπεται, άνω των 50 και πέραν του "παχουλού" ο σωματότυπος. Ευγενική πάντως, προτείνει μπάνιο αλλά εγώ πάω πάντα με ντους από το σπίτι! Για ένα κοσάρι και μέχρι εκεί!Καλημέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την κυρία? Πρέπει να είναι πολύ κοντά μου...https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/i-apolyti-xalarosi-masaz_i1278171
Ακόμα περιμένω να μου απαντήσει σε μήνυμα που της έστειλα στο facebookΑυτή η Χριστίνα masaz-therapist από Πειραιά έχει καταφέρει να επικοινωνήσει κανείς και να τα καταφέρει?
Φίλος σε ευχαριστώ πολύ !Την Καλημερα Φιλε μου.....εχω επισκευτει την Κυρια .....χωρος κοντα στην πλατεια Αμερικης......φιλικη,,,καθαρη....με το μπανακι σου πριν και μετα......απο μασαζ.....αστα.....μην το επιχειρησεις,,,ασχετη .....στο θεμα μας.....απο πιπα......καλη.....παιζει με τον πουτσο......τα παιρνει στο στομα....στο πηδημα στα τεσσερα σχετικα καλη....ξερει να στηνεται.....στα κατα......κυτταει τον χρονο .....κυκλοθυμικη.....εκει που ειναι νορμαλ στην συζητηση τα παιρνει στο κρανιο για τους δικους της λογους.......τα ιδια και στο κρεββατι....μην εκει...μην εδω.....βυζους αφηνει να πιανεις....μην επιχειρησεις προς το προσωπο...μαλλια κλπ......αστην να κανει παιχνιδι μονη της.....δεν τα κλαις τα χρηματα σου αλλα δεν τα χαιρεσαι κιολας.......στο τελος αν εχει μαγειρεψει μπορει να σου κανει και το τραπεζι......μια γυναικα της διπλανης πορτας....Καλα να περνας......
Φίλος έχω δοκιμάσει τηνΚαλησπέρα
Ξέρει κάνεις κάτι θετικό η αρνητικό για τις παρακάτω κοπέλες .
MARINA 6995958031 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.grΜου αρέσουν οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν και το παίρνουν
Το κορίτσι της διπλανής πόρτας, μια όμορφη κυρία που χαμογελά πάντα. Έχω ένα φυσικό σώμα, ζεστό και πολύ σέξι. Έχεις τη διάθεση για άτακτες εμπειρίες; Σε περιμένω να διασκεδάσουμε παρέα 50 ευρώ / Τηλέφωνο 697 166 27 68kanesex.comZeta 6970591709
Ανανεωση, χαλαρωση, τονωση απο εμπειρες μασεζ στον ομορφο, εχεμυθο, διακριτικο χωρο μασ με ολοκληρωμενα προγράμματα. Ελα να μας γνωρισεις εμεναkanesex.comΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ
Απόλαυσε τώρα την απόλυτη χαλάρωση στον όμορφο χώρο μου .Σε περιμένω με της φίλες μου με μαγευτικά προγράμματα μασαζ για να σου προσφέρω την απόδραση από το στρες της ημέρας. Καθημερινά 11:00-21:00 Και Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.ΤΗΛ:6987124368kanesex.comΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!!
Μοναδικές στιγμές απόλαυσης προσφέρω με της φίλες μου στη καρδιά του Κολωνακίου.Body to body, nuru με ειδικό τζελ σε φουσκωτό στρώμα , ταντρα, και ότι άλλο ζητήσεις μπορείς να το έχεις.Μην περιμένεις τηλεφώνησε μου τώρα και σε περιμένω. Τηλ:6987124368 Κάθε μέρα από της 11:00 μέχρι της 21:00 και...kanesex.comFULL ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣΑΖ.
Για σένα που ψάχνεις ένα χορταστικό απολαυστικό χαλαρωτικό μασαζ .Είμαστε εδώ και σε περιμένουμε με της φίλες μου για την δική σου απόλαυση.Τηλ:6987124368.....καθημερινές 11:00-21:00... Και Σαββατοκύριακο.Στο κέντρο της Αθήνας ολοκληρωμένα Προγράμματα από 50 ευρώ.kanesex.comΑνατολικο χαλαρωτικό μασαζακι.
Όμορφη Ανατολική γυναίκα κάνι ανατολικο χαλαρωτικό μασαζακι. Μόνο σοβαρές προτάσεις...Τηλέφωνα μονών 10 έως 21 το βράδυ. Κυριακή όχι. Tο τηλέφωνό μου 6977470205kanesex.comΟμορφούλα Ελληνίδα με έντονες καμπύλες!!!!
Αν σου αρέσει το καλό χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ αφέσου στα χέρια μου και δεν θα το μετανιώσεις... Έρχομαι στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο...6931314736kanesex.com
Ευχαριστώ
Μου είπε να την καλέσω στο Messenger δεν δίνει πληροφορίες γραπτώς.. δεν την πήρα ..το βαριέμαι το προφορικόΑυτή η Χριστίνα masaz-therapist από Πειραιά έχει καταφέρει να επικοινωνήσει κανείς και να τα καταφέρει?
Εμένα ούτε καν αυτό δεν μπήκε στον κόπο να μου πει. Όσο για την Ιουλία πήρα να κλείσω και μου είπε ότι Μεγάλη Εβδομάδα κάνει σκέτο μασαζ χωρίς εκτόνωση wtf???Μου είπε να την καλέσω στο Messenger δεν δίνει πληροφορίες γραπτώς.. δεν την πήρα ..το βαριέμαι το προφορικό
Εμένα ούτε καν αυτό δεν μπήκε στον κόπο να μου πει. Όσο για την Ιουλία πήρα να κλείσω και μου είπε ότι Μεγάλη Εβδομάδα κάνει σκέτο μασαζ χωρίς εκτόνωση wtf???
Τίμια νηστευει.....Εμένα ούτε καν αυτό δεν μπήκε στον κόπο να μου πει. Όσο για την Ιουλία πήρα να κλείσω και μου είπε ότι Μεγάλη Εβδομάδα κάνει σκέτο μασαζ χωρίς εκτόνωση wtf???