Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Η περιγραφή του Φώτη μου θυμίζει τις Ρωσίδες που δούλευαν στη Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά
το "παχουλή" είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός ....
Είναι μερακλίδικη... αλλά είχα προειδοποιήσει ανωτέρω...το "παχουλή" είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός ....
Απ'ότι ξέρω πρέπει να πεις συνθηματικό για να προχωρήσει το θέμα. Αν θυμάμαι ποιό παλιά πήγε φίλος και μου είπε ότι πρέπει να πάρεις το πρόγραμμα που έχει στον κατάλογο .Κοίτα πέραση η γιαγιά Ελένηαπό την Καλλιθέα....
Οι έμπειροι μύστες αυτού τού γκρουπ έχουν να προτείνουν κανένα πιπινάκι με δικό του χώρο για μασάζ;;;
Τελικά στο Grace στο Μαρούσι πήγε κανείς πρόσφατα να μας πει;
οσο εμφανισιμη και να ειναι ρε φιλε,παραειναι μεγαλη για αυτη τη δουλεια.Συναγωνιστές η θεία Ελένη είναι εμφανίσιμο gilf η όχι ;;
Σε αυτό διαφωνώ φίλε μου ! Αν σου αρέσει και σου βγάζει Καυλα όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα !!οσο εμφανισιμη και να ειναι ρε φιλε,παραειναι μεγαλη για αυτη τη δουλεια.
καπου πρεπει να υπαρχει κι ενα μετρο.
οκΣε αυτό διαφωνώ φίλε μου ! Αν σου αρέσει και σου βγάζει Καυλα όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα !!
οκ
αν σ΄ αρεσει να σε τριβει μια ηλικιας 60+ κι οχι μια 30 χρονια μικροτερη παω πασο.
Γιατί τι σε νοιάζει εσένα ρε μεγάλε αναφορά θα σου δώσουμε .οκ
αν σ΄ αρεσει να σε τριβει μια ηλικιας 60+ κι οχι μια 30 χρονια μικροτερη παω πασο.
Η γριά η κότα έχει το ζουμί!!! Σήμερα ΆΝΤΖΕΛΟ έφαγα κοτόσουπαΓιατί τι σε νοιάζει εσένα ρε μεγάλε αναφορά θα σου δώσουμε .
Έτσι..κρυωμενος ήσουν τυπε μου;Η γριά η κότα έχει το ζουμί!!! Σήμερα ΆΝΤΖΕΛΟ έφαγα κοτόσουπα
φοβαμαι μηπως την ωρα που θα με τριβει της πεσει η μασελα που φοραει πανω μου ρε. αηδιαζω.Γιατί τι σε νοιάζει εσένα ρε μεγάλε αναφορά θα σου δώσουμε .
Έτσι..κρυμενος ήσουν τυπε μου;
Δεν έχει ξένα δοντια ρε δε ντρέπεσαι .φοβαμαι μηπως την ωρα που θα με τριβει της πεσει η μασελα που φοραει πανω μου ρε. αηδιαζω.
χαχαχαχαχαχαχαχα
εξακριβωμενο αυτο?Δεν έχει ξένα δοντια ρε δε ντρέπεσαι .
Καλημέρα. 'οχι φιλε μου, δεν ρωτησαΩραία κριτική συνάδελφε... σου είπε για... παραπάνω ποσά παίρνει;;;; είπες κοντή, καλό σώμα και μιλφ και... με έφτιαξες χαχα
όχι, δεν είναι αυτές. Τις είχα επισκεφτεί.Η περιγραφή του Φώτη μου θυμίζει τις Ρωσίδες που δούλευαν στη Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά
Εγώ σκέφτηκα ένα χειρότερο σενάριοφοβαμαι μηπως την ωρα που θα με τριβει της πεσει η μασελα που φοραει πανω μου ρε. αηδιαζω.
χαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε παιδιά, τώρα που είπατε Γρ. Λαμπράκη Πειραιάς, θυμάται κανένας τον Αλέκο τον φημισμένο που είχε τη γκαρσονιέρα πρώτα στην Αγία Σοφία στον Πειραιά και μετά άλλαζα συνέχεια σπίτια, επειδή τον πήρε είδηση η αστυνομία! Μιλάω για εποχές 2004-2006. Τι εποχές ωραίες! Τι μουνάκια έφερνε ο Αλέκος!όχι, δεν είναι αυτές. Τις είχα επισκεφτεί.