tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Ένα τηλεφωνο για γκιλφ Ελένη από Καλλιθεα οποίος μπορεί σε πμ ρε μύστες..
Ευχαριστω πολυ.
Ευχαριστω πολυ.
μακρια απο μας αυταΕγώ σκέφτηκα ένα χειρότερο σενάριο
Υπάρχει στην προηγούμενη σελιδα ή μία πρινΈνα τηλεφωνο για γκιλφ Ελένη από Καλλιθεα οποίος μπορεί σε πμ ρε μύστες..
Ευχαριστω πολυ.
Μάλλον το απέσυραν ...δες στα μηνύματα σουΥπάρχει στην προηγούμενη σελιδα ή μία πριν
ευχαριστω πολυΥπάρχει στην προηγούμενη σελιδα ή μία πριν
Σωστός αυτή ειναι που ήταν στην Μπισκινί και είχε αλλάξει και 2 υπόγεια εκει, ήταν περίπου το ένα απέναντι από το άλλο.45ara se perimenei
45ara me kampiles kathari exemithei me diko mu xoro se perimeno na apolausume stigmes... pu sigura tha thes na xanaertheis! Misi oritsa. To doraki mu sta 30 euro kai perilmvanei kai masaz gia opoion thelei! '!!! Pare me sto 210 92 13 733kanesex.com
Επειδή ρώτησαν κάποιοι συναγωνιστές, ενημερώνω ότι είναι η γνωστή Ρουμανογύφτισσα Ανια, που δεχόταν σε κάτι υπόγεια στου Ζωγράφου για όσους θυμούνται. Εχει κωλάρα και έφεση στα ακάποτα...
Είχε αναφερθεί σε παλαιότερες σελίδες για μία στην Καλογρέζα.εχουμε καμια μαυρουλα με δικο της χωρο ??
Και γω αδελφέ θέλω αν μπορείςΜάλλον το απέσυραν ...δες στα μηνύματα σου
Δώσε περισσότερες πληροφορίες..... στειλε σύνδεσμο με ΠΜ να τσεκάρουμεΓεια σας φίλοι,
εστειλε μια ΣΟΦΙΑ στο DATING για μασαζ σε δικο της χωρο Αθηνα 50ευρω.
Ξερει κανεις τιποτα?
Λέει τίποτα;η είναι καμία μουφα...Σωστός αυτή ειναι που ήταν στην Μπισκινί και είχε αλλάξει και 2 υπόγεια εκει, ήταν περίπου το ένα απέναντι από το άλλο.
Στειλε info πχ τηλέφωνο ή αγγελία να την δουμε μπας και ειναι καμια που έχω επισκεφτεί γιατί έτσι με ενα σκετο Σοφία από Αθήνα δεν μου θυμίζει κάτιΓεια σας φίλοι,
Ξερει κανεις τιποτα?
Τι μου θυμησες......αν και τα καλυτερα μουνια τα ειχε στο κρυφοστουντιο στην Πειραιως. Τι εχω πηδηξει εκει.....Ρε παιδιά, τώρα που είπατε Γρ. Λαμπράκη Πειραιάς, θυμάται κανένας τον Αλέκο τον φημισμένο που είχε τη γκαρσονιέρα πρώτα στην Αγία Σοφία στον Πειραιά και μετά άλλαζα συνέχεια σπίτια, επειδή τον πήρε είδηση η αστυνομία! Μιλάω για εποχές 2004-2006. Τι εποχές ωραίες! Τι μουνάκια έφερνε ο Αλέκος!
Όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για 30€ δεν περιμένεις και πολλά. Εγώ δεν την έχω πάρει φουλ, είχα πάει μερικές φορές αλλά σταμάταγα στον φραπέ. Έχει παραπάνω κιλά και πολλά στρέματα κώλο.Λέει τίποτα;η είναι καμία μουφα...
Στο fb ?Γεια σας φίλοι,
Ξερει κανεις τιποτα?
η φωτεινη ειναι η σβετλανα στη καλιθεα?Καλησπερα παιδια ,παντα οταν ερχομαι ΑΘηνα μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγω στη Φωτεινη που το τηλ της τελιωνει σε 92.. Οκ η Φωτεινη κανει ωραιο μασαζακι και σε τελιωνει ομορφα.Δεν υπαρχει καμια στο στυλ της Φωτεινης αλλα λιγο πιο sexy γμτ..Αλλα τετοια φαση,να ειναι μονη της στο χωρο πριβε,τιμια.Γνωριζει κανεις καποια αλλη?? Γιατι παλι Φωτεινη με βλεπω
Ναιη φωτεινη ειναι η σβετλανα στη καλιθεα?