Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ένα τηλεφωνο για γκιλφ Ελένη από Καλλιθεα οποίος μπορεί σε πμ ρε μύστες..

Ευχαριστω πολυ.

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1

Επειδή ρώτησαν κάποιοι συναγωνιστές, ενημερώνω ότι είναι η γνωστή Ρουμανογύφτισσα Ανια, που δεχόταν σε κάτι υπόγεια στου Ζωγράφου για όσους θυμούνται. Εχει κωλάρα και έφεση στα ακάποτα...
Σωστός αυτή ειναι που ήταν στην Μπισκινί και είχε αλλάξει και 2 υπόγεια εκει, ήταν περίπου το ένα απέναντι από το άλλο.

jungle

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
38
Πόντοι
0
Γεια σας φίλοι,
εστειλε μια ΣΟΦΙΑ στο DATING για μασαζ σε δικο της χωρο Αθηνα 50ευρω.
Ξερει κανεις τιποτα?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.495
Πόντοι
2.256
Γεια σας φίλοι,
εστειλε μια ΣΟΦΙΑ στο DATING για μασαζ σε δικο της χωρο Αθηνα 50ευρω.
Ξερει κανεις τιποτα?
Στειλε info πχ τηλέφωνο ή αγγελία να την δουμε μπας και ειναι καμια που έχω επισκεφτεί γιατί έτσι με ενα σκετο Σοφία από Αθήνα δεν μου θυμίζει κάτι

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ρε παιδιά, τώρα που είπατε Γρ. Λαμπράκη Πειραιάς, θυμάται κανένας τον Αλέκο τον φημισμένο που είχε τη γκαρσονιέρα πρώτα στην Αγία Σοφία στον Πειραιά και μετά άλλαζα συνέχεια σπίτια, επειδή τον πήρε είδηση η αστυνομία! Μιλάω για εποχές 2004-2006. Τι εποχές ωραίες! Τι μουνάκια έφερνε ο Αλέκος!
Τι μου θυμησες......αν και τα καλυτερα μουνια τα ειχε στο κρυφοστουντιο στην Πειραιως. Τι εχω πηδηξει εκει.....

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Λέει τίποτα;η είναι καμία μουφα...
Όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για 30€ δεν περιμένεις και πολλά. Εγώ δεν την έχω πάρει φουλ, είχα πάει μερικές φορές αλλά σταμάταγα στον φραπέ. Έχει παραπάνω κιλά και πολλά στρέματα κώλο.

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει κάνει κανείς συνάντηση με ιουλια τελευταια?

Inbox αν γίνεται

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ,παντα οταν ερχομαι ΑΘηνα μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγω στη Φωτεινη που το τηλ της τελιωνει σε 92.. Οκ η Φωτεινη κανει ωραιο μασαζακι και σε τελιωνει ομορφα.Δεν υπαρχει καμια στο στυλ της Φωτεινης αλλα λιγο πιο sexy γμτ..Αλλα τετοια φαση,να ειναι μονη της στο χωρο πριβε,τιμια.Γνωριζει κανεις καποια αλλη?? Γιατι παλι Φωτεινη με βλεπω

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια ,παντα οταν ερχομαι ΑΘηνα μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγω στη Φωτεινη που το τηλ της τελιωνει σε 92.. Οκ η Φωτεινη κανει ωραιο μασαζακι και σε τελιωνει ομορφα.Δεν υπαρχει καμια στο στυλ της Φωτεινης αλλα λιγο πιο sexy γμτ..Αλλα τετοια φαση,να ειναι μονη της στο χωρο πριβε,τιμια.Γνωριζει κανεις καποια αλλη?? Γιατι παλι Φωτεινη με βλεπω
η φωτεινη ειναι η σβετλανα στη καλιθεα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom