Όλο και κάποιος έχει γράψει από πέρυσι κάτι αν θυμάμαι καλά σωστά Μέτρια πράγματα για την κυρία λιζαμπετα
Ευχαριστώ φίλε!!!
Όλο και κάποιος έχει γράψει από πέρυσι κάτι αν θυμάμαι καλά σωστά Μέτρια πράγματα για την κυρία λιζαμπετα
πως ειναι απο παρκινγκ εκει τριγυρω?ξερει κανεις?εχω παει εγω. Το μαγαζι ειναι καλο μονο για αυτους που δεν ζητανε σεξ γιατι απλα δεν παρεχει , ετσι μου ειπαν και ετσι μου εδειξαν. η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη οταν της ειπα να δω τα κοριτσια μου ειπε οτι δεν κανουν σαλοναρισμα εδω, ολα αυτα με ευγενεια. Την ρωτησα αν κανουν εκτονωση.δεν εγινε συγκεκριμμενη στην απαντηση της αλλα καταλαβα οτι κανουν.μπηκα μεσα, μου ηρθε μια κοπελα αποτην ταυλανδη αρκετα εμφανισιμη που μου εκανε ενα παρα πολυ καλο μασαζ.... προς το τελος της ειπα να μου τον παιξει και να της δωσω 10 ευρω... ετσι και εγινε. Το μαγαζι ειναι καθαρο... απο οτι καταλαβα θελει να προφερει πολυ καλο μασαζ με φραπε... ολα αυτα στα 40 ευρω... πιστευω οτι ειναι τιμιο για αυτους που αρεσκονται στην φραπεδια... αν για καποιο λογο το κανει 30 ευρω με φραπε θεωρω οτι δεν θα βρισκουμε να κλεισουμε.... ρεζουμε!!!! 1)Καλο μασαζ 2)φραπες 3)ευγενεια και καθαριοτητα του μαγαζιου 4)30+10=40 ευρω.... αυτα !!!!
ξερουμε τιποτα???κυψελη μου ειπε...μη παμε κ βγει κανας δρακουμελ.............ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΛΙΛΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σέξι ξανθιά καυτή ζω στην Ελλάδα εδώ και χρόνια προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες σεξ, μασάζ, αυταρχικά σε άντρες στο χώρο μου στην Κυψέληwww.lilyathens.info
/Lily-kauto-masazaki-ad128563.htmlξερουμε τιποτα???κυψελη μου ειπε...μη παμε κ βγει κανας δρακουμελ.............ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΛΙΛΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σέξι ξανθιά καυτή ζω στην Ελλάδα εδώ και χρόνια προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες σεξ, μασάζ, αυταρχικά σε άντρες στο χώρο μου στην Κυψέληwww.lilyathens.info
καλημερα. με την κατερινα μασαζ που ειναι στο facebook πως επικοινωνουμε τηλεφωνικα γιατι στο facebook ουτε που απανταει
Μάλλον κανα ψεύτικο προφιλ θα είναι. Ουτε σε εμένα έχει απαντήσει. Υπάρχει πουτάνα που να μη θέλει πελάτες;καλημερα. με την κατερινα μασαζ που ειναι στο facebook πως επικοινωνουμε τηλεφωνικα γιατι στο facebook ουτε που απανταει
απάντησε πέρυσι, λογικά θα έχει χάσει κωδικούς η κάτι τέτοιο. Δεν έχει χώρο μόνο σε ξενοδοχείο, δηλαδή callgirl με incallΜάλλον κανα ψεύτικο προφιλ θα είναι. Ουτε σε εμένα έχει απαντήσει. Υπάρχει πουτάνα που να μη θέλει πελάτες;
Αν ήταν κανονικό το προφιλ θα απαντούσε
Αν δεν έχει χώρο,μάλλον out call σε χοτελι..απάντησε πέρυσι, λογικά θα έχει χάσει κωδικούς η κάτι τέτοιο. Δεν έχει χώρο μόνο σε ξενοδοχείο, δηλαδή callgirl με incall
Θυμάσαι τι ζητάει και τι προσφέρει;απάντησε πέρυσι, λογικά θα έχει χάσει κωδικούς η κάτι τέτοιο. Δεν έχει χώρο μόνο σε ξενοδοχείο, δηλαδή callgirl με incall
Καλημέρα κύριοι.
Υπάρχει καμία μασέζ που να δέχεται σε χώρο δικό της, στο κέντρο του Πειραιά;
δεν λειτουργεί το face εδώ και πολύ καιρό αν δεν έχεις το τηλέφωνο της δεν γίνεται πάντως δεν χάνεις και κάτι το τρομερόαπάντησε πέρυσι, λογικά θα έχει χάσει κωδικούς η κάτι τέτοιο. Δεν έχει χώρο μόνο σε ξενοδοχείο, δηλαδή callgirl με incall
εχω παει εγω. Το μαγαζι ειναι καλο μονο για αυτους που δεν ζητανε σεξ γιατι απλα δεν παρεχει , ετσι μου ειπαν και ετσι μου εδειξαν. η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη οταν της ειπα να δω τα κοριτσια μου ειπε οτι δεν κανουν σαλοναρισμα εδω, ολα αυτα με ευγενεια. Την ρωτησα αν κανουν εκτονωση.δεν εγινε συγκεκριμμενη στην απαντηση της αλλα καταλαβα οτι κανουν.μπηκα μεσα, μου ηρθε μια κοπελα αποτην ταυλανδη αρκετα εμφανισιμη που μου εκανε ενα παρα πολυ καλο μασαζ.... προς το τελος της ειπα να μου τον παιξει και να της δωσω 10 ευρω... ετσι και εγινε. Το μαγαζι ειναι καθαρο... απο οτι καταλαβα θελει να προφερει πολυ καλο μασαζ με φραπε... ολα αυτα στα 40 ευρω... πιστευω οτι ειναι τιμιο για αυτους που αρεσκονται στην φραπεδια... αν για καποιο λογο το κανει 30 ευρω με φραπε θεωρω οτι δεν θα βρισκουμε να κλεισουμε.... ρεζουμε!!!! 1)Καλο μασαζ 2)φραπες 3)ευγενεια και καθαριοτητα του μαγαζιου 4)30+10=40 ευρω.... αυτα !!!!
Πηγαίνετε στο μαγαζί το πρινσες που είναι Πειραιά για σίγουρα αποτελέσματα.