artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
Μασάζ έπαιξε η απλά χάδια για να σε ανεβάσει? Θα μου πεις τι ρωτάς φίλε μου... Ευχαριστώ για την πληροφορία
Επαιξε κανονικα μασαζ και μαλιστα πολυ καλο.
Μασάζ έπαιξε η απλά χάδια για να σε ανεβάσει? Θα μου πεις τι ρωτάς φίλε μου... Ευχαριστώ για την πληροφορία
ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα επανέλθω με κριτικήΕπαιξε κανονικα μασαζ και μαλιστα πολυ καλο.
Εμφάνιση (πρόσωπο): 8
Αντικειμενικα ομορφο μωρο αν και ειναι πανω απο 30.
Εμφάνιση (σώμα): 6.5
μου αρεσε αλλα αντικειμενικα εχει λιγα πιασηματα.
Γενική συμπεριφορά: 9
Ευγενικη απο την πρωτη στιγμη.
Επικοινωνία: 9
Ελληνίδα.
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9
Με ελευθερο στοματικο
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9
Πληρωσα 60 ευρω και αν βαλεις τη σουμα μασαζ-σεξ βγαινει ενα 9 παντα για τα δικα μου στανταρντς.
ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα επανέλθω με κριτική
Ποση ωρα εκατσες?
πηγα και γω φιλε συμφωνω με τον προηγουμενο ικανοποιητικος θα ελεγαΟ φραπες καλος ή αγγαρεία;
Πώς τα καταφέρνουμε κάθε φορά...για να δούμε Πόσοι πήγαν στο sweet escape μετα την κριτική μου;
εχω παει εγω. Το μαγαζι ειναι καλο μονο για αυτους που δεν ζητανε σεξ γιατι απλα δεν παρεχει , ετσι μου ειπαν και ετσι μου εδειξαν. η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη οταν της ειπα να δω τα κοριτσια μου ειπε οτι δεν κανουν σαλοναρισμα εδω, ολα αυτα με ευγενεια. Την ρωτησα αν κανουν εκτονωση.δεν εγινε συγκεκριμμενη στην απαντηση της αλλα καταλαβα οτι κανουν.μπηκα μεσα, μου ηρθε μια κοπελα αποτην ταυλανδη αρκετα εμφανισιμη που μου εκανε ενα παρα πολυ καλο μασαζ.... προς το τελος της ειπα να μου τον παιξει και να της δωσω 10 ευρω... ετσι και εγινε. Το μαγαζι ειναι καθαρο... απο οτι καταλαβα θελει να προφερει πολυ καλο μασαζ με φραπε... ολα αυτα στα 40 ευρω... πιστευω οτι ειναι τιμιο για αυτους που αρεσκονται στην φραπεδια... αν για καποιο λογο το κανει 30 ευρω με φραπε θεωρω οτι δεν θα βρισκουμε να κλεισουμε.... ρεζουμε!!!! 1)Καλο μασαζ 2)φραπες 3)ευγενεια και καθαριοτητα του μαγαζιου 4)30+10=40 ευρω.... αυτα !!!!
εχω παει εγω. Το μαγαζι ειναι καλο μονο για αυτους που δεν ζητανε σεξ γιατι απλα δεν παρεχει , ετσι μου ειπαν και ετσι μου εδειξαν. η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη οταν της ειπα να δω τα κοριτσια μου ειπε οτι δεν κανουν σαλοναρισμα εδω, ολα αυτα με ευγενεια. Την ρωτησα αν κανουν εκτονωση.δεν εγινε συγκεκριμμενη στην απαντηση της αλλα καταλαβα οτι κανουν.μπηκα μεσα, μου ηρθε μια κοπελα αποτην ταυλανδη αρκετα εμφανισιμη που μου εκανε ενα παρα πολυ καλο μασαζ.... προς το τελος της ειπα να μου τον παιξει και να της δωσω 10 ευρω... ετσι και εγινε. Το μαγαζι ειναι καθαρο... απο οτι καταλαβα θελει να προφερει πολυ καλο μασαζ με φραπε... ολα αυτα στα 40 ευρω... πιστευω οτι ειναι τιμιο για αυτους που αρεσκονται στην φραπεδια... αν για καποιο λογο το κανει 30 ευρω με φραπε θεωρω οτι δεν θα βρισκουμε να κλεισουμε.... ρεζουμε!!!! 1)Καλο μασαζ 2)φραπες 3)ευγενεια και καθαριοτητα του μαγαζιου 4)30+10=40 ευρω.... αυτα !!!!
Δνση παρακαλώ;
για κάνα ξεφορτωμα καλή τη κόβωΠαρακαλω
Σχεδον μια ωρα
δοκιμαστηκε η κοπελα..αρκετα φιλικη κ προσχαρη,ωραιο σωματακι με μικρο βυζακι κ ικανοποιητικο κωλο,δυστυχως ομως ολα χαλαρα :thubsdown: :thubsdown:
Καθαρος ο χωρος,καθως λειτουργει σαν χωρος μασαζ κανονικος,αλλα η κοπελα δεν κανει μασαζ,μονο χαιδευει λιγακι.Κανει πιπαρα πολυ καλη,αλλα δεν αφηνει ουτε δαχτυλα,ουτε φιλια,ουτε τα παιρνει στομα,προσωπο.
ο χρονος μπες βγες,πλυσου,γαμα ηταν 45 λεπτα.Δεν θα ξαναδοκιμασω,στα 60 δεν το λες κ vfm
στην καλλιθεα ειναι ?μπορουμε να εχουμε τη διευθυνση ?εχω παει εγω. Το μαγαζι ειναι καλο μονο για αυτους που δεν ζητανε σεξ γιατι απλα δεν παρεχει , ετσι μου ειπαν και ετσι μου εδειξαν. η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη οταν της ειπα να δω τα κοριτσια μου ειπε οτι δεν κανουν σαλοναρισμα εδω, ολα αυτα με ευγενεια. Την ρωτησα αν κανουν εκτονωση.δεν εγινε συγκεκριμμενη στην απαντηση της αλλα καταλαβα οτι κανουν.μπηκα μεσα, μου ηρθε μια κοπελα αποτην ταυλανδη αρκετα εμφανισιμη που μου εκανε ενα παρα πολυ καλο μασαζ.... προς το τελος της ειπα να μου τον παιξει και να της δωσω 10 ευρω... ετσι και εγινε. Το μαγαζι ειναι καθαρο... απο οτι καταλαβα θελει να προφερει πολυ καλο μασαζ με φραπε... ολα αυτα στα 40 ευρω... πιστευω οτι ειναι τιμιο για αυτους που αρεσκονται στην φραπεδια... αν για καποιο λογο το κανει 30 ευρω με φραπε θεωρω οτι δεν θα βρισκουμε να κλεισουμε.... ρεζουμε!!!! 1)Καλο μασαζ 2)φραπες 3)ευγενεια και καθαριοτητα του μαγαζιου 4)30+10=40 ευρω.... αυτα !!!!
Το γαμισακι είναι στάνταρ ή θα φάω καμία φόλα και απλώς θα με τριψει;;;
Είχες συνεννοηθεί από πριν για το τι θα γίνει ή στο είπε η ίδια εκείνη τη στιγμή;;;
;;;;για πες για πες.αμα εχεις και φωτογραφιες ακομη καλυτερα