Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Υπήρχαν στα Καμίνια δύο φίλες που έκαναν διπλό μασαζ με φραπέ στα 50€. Βασικά κοροϊδία ήταν και το μασαζ και το φραπέ και δεν ξαναπήγα.
Νομίζω έχω κάπου το τηλέφωνο. Δεν ξερω αν ισχυει μετα από τόσο καιρό αλλα θα στο στείλω να δοκιμάσεις. Αν και δεν αξιζει κατα τη γνώμη μου

Επίσης είχε αναφερθεί παλιότερα καποια που διατηρούσε χώρο πίσω από το Τζάννειο. Δεν πήγα ποτέ όμως γιατί θέλει να κλείσεις ραντεβού μια με δύο μέρες πριν και δε με βολεύει λόγω άστατου ωραρίου εργασίας.

Εχουν περασει χρονια φυσικα από τοτε που εγινε αναφορά σε αυτές και δεν ξερω αν συνεχίζουν ακόμα.

Αν καποιος ξερει κάτι άλλο να γράψει.
Γιαυτο πισω απο τα εξωτερικα του Ζανειου στην Ιωννιδων ,δεν νομιζω να λειτουργει πλεον ,αλλα ηταν κοροιδια μεγαλη ,ειχα παρει τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου και ρωτησα αν υπαρχει εκτονωση , πηγα ,καλουτσικο αποστειρωμενο μασαζ ολογυμνος και αυτη με μια ρομπα που αφηνε υποσχεσεις , αφου με γυρισε ανασκελα και ετριψε λιγο γυρω απο το στηθος μου ειπε τελειωσαμε ,θα κανεις ντουζ?Εμεινα αγαλμα ΚΑΙ Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ ? ρωταω δεν ειπα ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝΩΣΗ .ΑΝΤΕ Γ@@@@ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ .

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Πηγαίνετε στο μαγαζί το πρινσες που είναι Πειραιά για σίγουρα αποτελέσματα.
Μπουρδέλο με μασαζοκρέβατα είναι. Φερνει κατα καιρούς ωραίες μουνίτσες, όμως έχει άλλη καύλα το μασάζ στο σπίτι της κοπέλας

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Μασάζ από κοπέλα με δικό της χώρο αισθησιακό tantric νατάσσα από εναλλακτικές θεραπείες στο fb
Α ρε κατακαημένε ξεφτίλα.
Βρε παλιομαλάκα πόσες φορές σε έχω ξεφτιλίσει δημοσίως για τις μαλακίες που γράφεις.. Απο παλιά που έγραφες σαν koker, δίνοντας ψεύτικες πληροφορίες για την Anelina.

Τώρα γράφεις για αυτή τη Νατάσα.
Πρώτα απ' όλα δεν αναφέρει πουθενά μέσα στη σελίδα της στο facebook ότι κάνει αισθησιακό τάντρα. Επιπλέον όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν γράψει ότι κάνει σκέτο μασάζ. Πολύ καλό μεν αλλά σκέτο χωρίς καν υπόνοια για κάτι παραπάνω.

Τι σου φταίει ο κοσμάκης και τον παραπληροφορείς;
Επειδή όμως σε βλέπω ψιλοκαυλωμένο θα σου προτείνω μια άλλη σελίδα από το facebook, για μασαζ με εκτόνωση . Σου ταιριάζει ταμαμ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
δεν λειτουργεί το face εδώ και πολύ καιρό αν δεν έχεις το τηλέφωνο της δεν γίνεται πάντως δεν χάνεις και κάτι το τρομερό
Κρίμα και φαίνεται πολύ δυνατό το μωρό.

πάντως δεν χάνεις και κάτι το τρομερό
Για να το λες, σημαίνει έχεις δοκιμάσει. Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό της σε pm.??

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Α ρε κατακαημένε ξεφτίλα.
Βρε παλιομαλάκα πόσες φορές σε έχω ξεφτιλίσει δημοσίως για τις μαλακίες που γράφεις.. Απο παλιά που έγραφες σαν koker, δίνοντας ψεύτικες πληροφορίες για την Anelina.

Τώρα γράφεις για αυτή τη Νατάσα.
Πρώτα απ' όλα δεν αναφέρει πουθενά μέσα στη σελίδα της στο facebook ότι κάνει αισθησιακό τάντρα. Επιπλέον όσοι την έχουν επισκεφτεί έχουν γράψει ότι κάνει σκέτο μασάζ. Πολύ καλό μεν αλλά σκέτο χωρίς καν υπόνοια για κάτι παραπάνω.

Τι σου φταίει ο κοσμάκης και τον παραπληροφορείς;
Επειδή όμως σε βλέπω ψιλοκαυλωμένο θα σου προτείνω μια άλλη σελίδα από το facebook, για μασαζ με εκτόνωση . Σου ταιριάζει ταμαμ

χαχααχ επιβεβαιωνω για νατασσα παω συχνα γιατι μ αρεσειτ ο μασαζ π κανει ,δεν προσφερει τπτ αλλο εκτος απο καλο μασαζ

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
χαχααχ επιβεβαιωνω για νατασσα παω συχνα γιατι μ αρεσειτ ο μασαζ π κανει ,δεν προσφερει τπτ αλλο εκτος απο καλο μασαζ

Αν θέλεις δώσε 3 πληροφορίες.. περιοχή, διάρκεια και τιμή.
Ευχαριστω.

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
ξερουμε τιποτα???κυψελη μου ειπε...μη παμε κ βγει κανας δρακουμελ.............
Καθοτι μου στελνετε pm για πληροφοριες
αγγελιες της με φωτο εδω

οπου υ[αρχει - βαλτε .

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Υπήρχαν στα Καμίνια δύο φίλες που έκαναν διπλό μασαζ με φραπέ στα 50€. Βασικά κοροϊδία ήταν και το μασαζ και το φραπέ και δεν ξαναπήγα.
Νομίζω έχω κάπου το τηλέφωνο. Δεν ξερω αν ισχυει μετα από τόσο καιρό αλλα θα στο στείλω να δοκιμάσεις. Αν και δεν αξιζει κατα τη γνώμη μου

Επίσης είχε αναφερθεί παλιότερα καποια που διατηρούσε χώρο πίσω από το Τζάννειο. Δεν πήγα ποτέ όμως γιατί θέλει να κλείσεις ραντεβού μια με δύο μέρες πριν και δε με βολεύει λόγω άστατου ωραρίου εργασίας.

Εχουν περασει χρονια φυσικα από τοτε που εγινε αναφορά σε αυτές και δεν ξερω αν συνεχίζουν ακόμα.

Αν καποιος ξερει κάτι άλλο να γράψει.
Καλημερα. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
Γι αυτες τις δυο στα Καμινια ειχα διαβασει αλλα δεν ειχα παει.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.516
Πόντοι
456
ΦΙΛΩΝΟΣ 95 ΠΕΙΡΑΙΑ 6 ΟΡΟΦΟΣ

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
καλημερα, ψαχνω ενα σωστο τριο με εμενα κα δυο γκομενες, θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει συγκεκριμενα, ακομα κ με pm να με βοηθησει γιατι δεν γνωριζω τιποτα μην πεσω σε μουφα

gregory7769

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Περαματιωτης, τζάμπα μάγκας και ξεφτιλας, άνεργος από το Πέραμα, ακόμα σε ταιζουν οι γονείς σου.
Από γυναίκες δεν ξέρεις τίποτα, υπήρχε ποτέ περίπτωση η Νατάσα ή οποιαδήποτε να κάνει κάτι και να το γράφει στη σελίδα της;
Αυτό από κοντά, αλλά αν την επισκέπτονται άντρες σαν εσένα που δεν μπορούν να αρθρώσουν μια πρόταση τι περιμένεις
Περαματιωτης, ψάξε για δουλειά, και κόψε το απλωμένο χέρι στους γονείς στα 50 σου
Ξεφτίλα, ακόμα με το απολυτήριο Λυκείου έμεινες;
warnwarn.gif
 Σταμάτα.[/color[/URL]]

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
90 euro την ώρα, στο σπίτι σου ή σε ξενοδοχείο .. με εκτόνωση (λεει)
Δεν ακουμπάς το σώμα της

αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας επιβεβαιώσει ..

Την ειχα δοκιμασει οταν ηταν στο taotantramassage (πρεπει να εχει ακομα φωτο εκει). Δεν αξιζει. Οτι βλεπεις στις φωτο ειναι αλλα απο μασαζ δεν λεει κατι. Και 90 ευρω μονο για μια εκτονωση χωρις να ακουμπας τιποτα κιολας δεν λεει

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Την ειχα δοκιμασει οταν ηταν στο taotantramassage (πρεπει να εχει ακομα φωτο εκει). Δεν αξιζει. Οτι βλεπεις στις φωτο ειναι αλλα απο μασαζ δεν λεει κατι. Και 90 ευρω μονο για μια εκτονωση χωρις να ακουμπας τιποτα κιολας δεν λεει

έσωσες  κόσμο πάντως να ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom