Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
γνωριζει κανενας φιλος τιποτα για την κυρια?

Μεγάλη φόλα!!! Μακριά. Αν είναι αυτή που νομίζω (γιατί ανεβοκατεβαζει την αγγελία συχνά) είναι ότι να ναι. Σου λέει μια στάση λεωφορείου να πας και έρχεται και σε παίρνει με τα πόδια να πάτε σπίτι. Νιώθεις λίγο παράξενα με όλο αυτό...
Ως προς υπηρεσίες ενώ σου τάζει από το τηλέφωνο ότι κάνετε μασαζ γυμνοί ο ένας στον άλλον κλπ (ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει σεξ) αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι μασαζ και εκτόνωση στο τέλος αγγαρεία με το χέρι. Της είπα να βγάλει τίποτα και με εκνευρισμό κατέβασε φόρεμα να βγουν τα βυζια και άφηνε ακούμπημα από κάτω. Όταν της είπα ότι αυτό δεν είναι μασαζ ο ένας στον άλλον στο κρεβάτι μου έλεγε ε δεν θυμάμαι τι σου είπα στο τηλέφωνο κλπ. Εν ολίγοις κοροϊδία. Το φοβερό είναι ότι στο τηλέφωνο σου μιλάει ναζιαρικα κλπ. Απίστευτη φόλα λοιπόν!

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
Μεγάλη φόλα!!! Μακριά. Αν είναι αυτή που νομίζω (γιατί ανεβοκατεβαζει την αγγελία συχνά) είναι ότι να ναι. Σου λέει μια στάση λεωφορείου να πας και έρχεται και σε παίρνει με τα πόδια να πάτε σπίτι. Νιώθεις λίγο παράξενα με όλο αυτό...
Ως προς υπηρεσίες ενώ σου τάζει από το τηλέφωνο ότι κάνετε μασαζ γυμνοί ο ένας στον άλλον κλπ (ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει σεξ) αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι μασαζ και εκτόνωση στο τέλος αγγαρεία με το χέρι. Της είπα να βγάλει τίποτα και με εκνευρισμό κατέβασε φόρεμα να βγουν τα βυζια και άφηνε ακούμπημα από κάτω. Όταν της είπα ότι αυτό δεν είναι μασαζ ο ένας στον άλλον στο κρεβάτι μου έλεγε ε δεν θυμάμαι τι σου είπα στο τηλέφωνο κλπ. Εν ολίγοις κοροϊδία. Το φοβερό είναι ότι στο τηλέφωνο σου μιλάει ναζιαρικα κλπ. Απίστευτη φόλα λοιπόν!
ευχαριστω φιλε!!!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
του φιλου μας του προμοτορα καυλιαρη του αξιζει ενα...μπανακι :s&m_3:

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς η Φωτεινή στην Καλλιθέα λειτουργεί? (..γιατί η σελίδα της νομίζω έχει καταργηθεί)

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Ξερεις κανεις για ενα Αρωμα Μασαζ που εχει σελιδα στο ΦΒ
μια ρωσιδα
πατησιων κ γαλατσιου μου ειπε θα παω απο βδομαδα ελπιζω να μην φαω φολα μαυρη ? χααχχα

αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει

Εγω  Δεν εχω ιδεα τωρα το βρηκα

κ ρωταω εσας αν εχετε παει !!

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Ξερεις κανεις για ενα Αρωμα Μασαζ που εχει σελιδα στο ΦΒ
μια ρωσιδα
πατησιων κ γαλατσιου μου ειπε θα παω απο βδομαδα ελπιζω να μην φαω φολα μαυρη ? χααχχα

αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει

Εγω  Δεν εχω ιδεα τωρα το βρηκα

κ ρωταω εσας αν εχετε παει !!

Ελπιζω να μην φας ! Ενημερωσε ομως οταν πας !

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Εννοειται θα γραψω δημοσια !

αν ξερει κανεις ας μου στειλε ενα π.μ

θα τη κανω τη δοκιμη
εχει κ το ρισκο τη γοητεια του