Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.680
Πόντοι
42.697

Rodamanthys

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καμία καλή εξέλιξη στα Νότια υπάρχει; Κάποιος να δοκίμασε πρόσφατα;

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.557
Πόντοι
13.370
Μύστες εδώ τι έχουμε ;

60 ευρώ με εκτόνωση
100 ευρω b2b και εκτονωση εμαθα.

εχει πάει κανείς ;

Υπάρχει ειδικό νήμα τα 2 καταστήματα που προσφέρουν nuru massage. Σις τελευταίες σελίδες θα βρεις πολλές πληροφορίες για τις υπηρεσίες

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.

Mpoumpis@1324

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
280
Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Αν κάνεις δοκιμή στείλε αν θες μήνυμα πως πέρασες. Μήπως και γίνει καμία επίσκεψη μιας και είναι γειτόνισσα.

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
168
Πόντοι
1
Αν θες και σε μενα φιλε αν εχεις τιποτα νεο.Ευχαριστω πολυ.

DrBig

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Μια έξυπνη να βρεθεί στην περιοχή και ν αξίζει το μασάζ της θα μαζέψει όλο το χρήμα για πλάκα.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
131
Like
23.602
Πόντοι
29.667

Ρε παλικάρια, υπάρχει κάποιος που κα έχει πάει μαζί της;;;
Ξέρω ότι είναι ψιλοτρελή και πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη από το τηλέφωνο, έτσι θυμάμαι από το φόρουμ, που είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές, αλλά ανεβάζει σεξυ βιντεακια και φωτογραφίες στα σοσιαλ και θέλω πολύ να την δοκιμάσω.
Αλλά θέλω να ξέρω τον κόστος και τις υπηρεσίες, για αυτό οποίος έχει πάει ας ενημερώσει!!!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.066
Πόντοι
206

Ξέρω ότι είναι ψιλοτρελή και πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη από το τηλέφωνο, έτσι θυμάμαι από το φόρουμ, που είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές, αλλά ανεβάζει σεξυ βιντεακια και φωτογραφίες στα σοσιαλ και θέλω πολύ να την δοκιμάσω.
Αλλά θέλω να ξέρω τον κόστος και τις υπηρεσίες, για αυτό οποίος έχει πάει ας ενημερώσει!!!
Μόνο μασάζ και αυτο....λειψό...πήγα πριν χρόνια

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
105
Πόντοι
0

Όπως έχει ειπωθεί. Μακριά μεγάλο τρελοκομείο. Ψάξε πίσω στο νήμα έχουν ειπωθεί όλα λεπτομερώς.

Mario bros@@@

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
178
Πόντοι
0
Χαίρε κόσμε!:sunglasses:
Στα γεγονότα της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε συμπεριλαμβάνεται και η επίσκεψη της Βασιλικής στην Αθήνα ή αν προτιμάτε της Kauma!
Για τους μη γνωρίζοντες, η Βασιλική δραστηριοποιείται στην Πάτρα και συνηθίζει μία φορά το μήνα να επισκέπτεται την Αθήνα για 3-4 ημέρες. Στο Instagram έχει σελίδα, πληκτρολογείτε Kauma, όπου ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μέσω μνμ.
Στα μνμ απαντάει και δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, δέχεται τους πελάτες της σε διαμέρισμα που βρίσκεται στα κάτω Πατήσια επί της οδού Στρατηγού Καλλάρη πλησίον γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ. Η πρόσβαση είναι εύκολη. Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ΗΣΑΠ. Ο σταθμός στα Κάτω Πατήσια απέχει 10-15 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα.
Φτάνοντας στην είσοδο της πολυκατικίας ζητάει αναπάντητη κλήση για να ανοίξει.
Αυτό που ήθελα ήταν μασάζ και μόνο αυτό οπότε ίσως να μην μπορώ ν' απαντήσω με την παρούσα περιγραφή σε πιθανές απορίες (happy end, κάτι παραπάνω κτλ κτλ).
Το κόστος για μία ώρα είναι στα 40€ και εκτός από τα χρήματα, θα πρέπει να συνδοδεύεστε και από την αγαπημένη σας πετσέτα... για λόγους υγιεινής!!!
Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να αναφέρω πως η εμπειρία μου σε ότι αφορά το μασάζ αναπόφεκτα συγκρίνεται με τις επισκέψεις μου στην Φωτεινή.
Σχετικά με την πετσέτα, να υπενθυμίζω πως το κορίτσι που αναφέρω παραπάνω, παρέχει σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες και σφουγγάρι. Η Βασιλική δεν διαθέτει, πετσέτα όπως προείπα, ούτε παντόφλες, ούτε σφουγγάρι.
Θα μπορούσα να δικαιολογήσω την κατάσταση αυτή εξαντλώντας πολλά από τα ζητούμενα που έχω στο μυαλό μου. Το γεγονός πως είναι φιλοξενούμενη στην Αθήνα μπορεί να είναι ένας λόγος να μην είναι οργανωμένη. Δεν γνωρίζω για τον βασικό χώρο της στην Πάτρα, μπορεί να παρέχει τα πάντα. Όμως όσο κι αν ψάχνω να βρω δικαιολογίες, δυσκολεύομαι να αποδεχθώ πως γίνεται κάποιος που πουλάει επαγγελματικό μασάζ, να μην διαθέτει κάποια βασικά "εργαλεία" για τον πελάτη.
Και σίγουρα βρίσκομαι απένανι από τις απόψεις, αν υπάρχουν, του τύπου "40€ παίρνει ρε φίλε, τι να σου προσφέρει δηλαδή". Θα μπορούσα να το ακούσω χωρίς να συμφωνώ και να προτείνω αναπροσαρμογή του τελικού κόστους και ο καθένας από εμάς να κρίνει αν είναι πολλά ή όχι.
Επίσης, χρειάζεται να αναφέρω κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό των ραντεβού της. Στην προσπάθεια της να χωρέσει περισσότερες ώρες κατά την διάρκεια των 3-4 ημερών που βρίσκεται στην Αθήνα, γεμίζει τα ραντεβού της χωρίς τα απαραίτητα κενά. Το δικό μου ραντεβού έχει οριστεί "και μισή" και έφτασα ακριβώς δέκα λεπτά νωρίτερα. Η απάντηση λοιπόν στην κλήση για την "είσοδο" ήταν "Έχω πελάτη, μόλις φύγει θα σου τηλεφωνήσω". Αυτό συνέβει μετά από 10 λεπτά.
Και πάλι θα μπορούσα να το δικαιολογήσω μιας και μιλάμε για πολλούς παράγοντες που δικαιολογούν καθυστερήσεις στα ραντεβού και οφείλεται κυρίως σε μας. Όμως η ίδια μου ανέφερε πως συμπιέζει το πρόγραμμα της για να χωρέσει τον κάθε ένα που της τηλεφωνεί. Από την μία, σεβαστό, κανένας ανικανοποίητος πελάτης και κυριώς να πληρωθεί η ίδια όσο καλύτερα γίνεται αλλά ακόμα και αυτό θεωρώ πως μπορεί να γίνει με τον αντίστοιχο προγραμματισμό. Προσωπική εκτίμηση και το αναφέρω με λύπη, κυριαρχεί ο προγραμματισμός της "αρπακτής" των 4 ημερών παρά ένας σωστός και επαγγελματικός προγραμματισμός.
Σε ότι αφορά την εμφάνιση της Βασιλικής, ισχύει αυτό που λέμε, "η γειτόνισσα της διπλανής πόρτας" με το περιποιημένο μαλλί, χωρίς αναλογίες μοντέλου, με πλούσιο στήθος που διεγείρεσαι όταν είσαι μαζί της στο ανσασέρ ή όταν βρίσκεσαι μπροστά σου περιμένοντας σ' ένα ταμείο κτλ κτλ...
Για το μασάζ. Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι πουλάει χαζοχαδάκια ως μασάζ. Κάνει μασάζ και εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο δεν θα αναφέρω κάτι αρνητικό. Θα πω το εξής. Οι τεχνικές που γνωρίζει και χρησιμοποιεί δεν με κάλυψαν στο μέγιστο.
Η διάρκεια δεν πλησίασε τα εξήντα λεπτά. Η μία ώρα εξαντλήθηκε την στιγμή που έφτασα στο μεταφορκό μου μέσο για να αποχωρήσω από την περιοχή που συναπάγεται ότι είχε προηγηθεί, μπάνιο, ντύσιμο, κουβέντα πέντε λεπτών λίγο πριν αποχωρήσω από το διαμέρισμα, περπάτημα προς το μεταφορικό μέσο.
Για το μπάνιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ, όπως ανέφερα παραπάνω, δεν παρέχονται σφραγισμένες παντόφλες, παρέχει τις... δικές της. Σφραγισμένο σφουγγάρι δεν υπάρχει, οπότε αφρόλουτρο... με τα χεράκια!
Αμαζητώ ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και νομίζω οφείλουμε να το διεκδικούμε και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, τόσο τα "κορίτσια" όσο και εμείς.
Η Βασιλική προσφέρει μασάζ, ναι το κάνει. Τα δικά μου Θέλω αναζητούν κάτι διαφορετικό.
Ξεκινούν από το πρώτο δευτερόλεπτο που ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος ή του δωματίου σε ένα ξενοδοχείο και ολοκλρώνονται με το εκ νέου άνοιγμα της πόρτας αυτής για την αποχώρηση.
Την κατανοήση σας για το μήκος-πλάτος του λόγου... ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Δεν κάνει ούτε για κλωτσιές

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.196
Πόντοι
201
Παραθέτω τις επιλογές 5 και 6 τις οποίες κρατάει για έκπληξη

5. 300/1 ώρα, μασαζ και '69', γλυφομούνι, Τελείωμα στο στόμα η όπου θέλεις. Χωρίς σεξ.

6. 400/1 ώρα, μασαζ και σεξ με προφυλακτικο, πιπα χωρις προφυλακτικο, γλυφομούνι, '69' κ μασάζ αν θέλεις. Να τελειώσεις όσες φορές θέλεις και όπου θέλεις.
Δεν κάνω κωλο κ σαδομαζοχιστικα
Συν 200 κάθε επιπλέον ώρα
Αν είναι δυνατόν!!
Αμ δεν φταίνε αυτές αλλά τα μαλακιστήρια που δίνουν 200 ευρώ για να...ακουμπάνε.
Και μετά αμα μιλήσεις σε λένε προμότορα χαχαχα

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.196
Πόντοι
201

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
268
Πόντοι
26
Δεν κάνει ούτε για κλωτσιές
Μιλησα μαζι της και μου ειπε ουτε σεξ ουτε πιασιματα ουτε στοματικο απο κανενα ,αποκλειστικα μονο μασαζ ,την απεριψα αμεσα ,γιατι χωρις ωραιο τελος βρισκεις 100δες στην Αθηνα ,κριμα γιατι μαρεσε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom