Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
530
Πόντοι
36
Ε ναι ρε τραχανά επειδή πηγές εσύ κ δεν πήρες τι σημαίνει ότι δεν κάνει σε κανέναν? Συγκεντρώσου γιδοβοσκε,και πάμε παρακάτω γιατί μας ζαλησες τα παπάρια με τα σπαμ
ασο δυο σαγονι παντα και νανακια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.592
Πόντοι
42.697

Rodamanthys

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καμία καλή εξέλιξη στα Νότια υπάρχει; Κάποιος να δοκίμασε πρόσφατα;

akosdi

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.003
Πόντοι
7.621
Μύστες εδώ τι έχουμε ;

60 ευρώ με εκτόνωση
100 ευρω b2b και εκτονωση εμαθα.

εχει πάει κανείς ;

Υπάρχει ειδικό νήμα τα 2 καταστήματα που προσφέρουν nuru massage. Σις τελευταίες σελίδες θα βρεις πολλές πληροφορίες για τις υπηρεσίες

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.

Mpoumpis@1324

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Αν κάνεις δοκιμή στείλε αν θες μήνυμα πως πέρασες. Μήπως και γίνει καμία επίσκεψη μιας και είναι γειτόνισσα.

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
150
Πόντοι
1
Αν θες και σε μενα φιλε αν εχεις τιποτα νεο.Ευχαριστω πολυ.

DrBig

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Μια έξυπνη να βρεθεί στην περιοχή και ν αξίζει το μασάζ της θα μαζέψει όλο το χρήμα για πλάκα.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
130
Like
23.433
Πόντοι
29.667

Ρε παλικάρια, υπάρχει κάποιος που κα έχει πάει μαζί της;;;
Ξέρω ότι είναι ψιλοτρελή και πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη από το τηλέφωνο, έτσι θυμάμαι από το φόρουμ, που είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές, αλλά ανεβάζει σεξυ βιντεακια και φωτογραφίες στα σοσιαλ και θέλω πολύ να την δοκιμάσω.
Αλλά θέλω να ξέρω τον κόστος και τις υπηρεσίες, για αυτό οποίος έχει πάει ας ενημερώσει!!!

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
840
Πόντοι
81

Ρε παλικάρια, υπάρχει κάποιος που κα έχει πάει μαζί της;;;
Ξέρω ότι είναι ψιλοτρελή και πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη από το τηλέφωνο, έτσι θυμάμαι από το φόρουμ, που είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές, αλλά ανεβάζει σεξυ βιντεακια και φωτογραφίες στα σοσιαλ και θέλω πολύ να την δοκιμάσω.
Αλλά θέλω να ξέρω τον κόστος και τις υπηρεσίες, για αυτό οποίος έχει πάει ας ενημερώσει!!!
Μόνο μασάζ και αυτο....λειψό...πήγα πριν χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom