Προσωπικά πιστεύω ότι και στα δύο καλό μασάζ θα πάρεις.. Αιμιλία πρέπει να πας οπωσδήποτε μια φορά για την εμπειρία ωραία γυναίκα για τα δικά μου γούστα και crown καλό μασάζ με πολύ καλό χώρο.
Θα συμφωνήσω αν και θα προσθέσω και το soft touch ...
Προσωπικά πιστεύω ότι και στα δύο καλό μασάζ θα πάρεις.. Αιμιλία πρέπει να πας οπωσδήποτε μια φορά για την εμπειρία ωραία γυναίκα για τα δικά μου γούστα και crown καλό μασάζ με πολύ καλό χώρο.
Το βρίσκεις στο fb το τηλ της αιμιλίας. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο μασάζ είναι στο soft touch και το πιο οικονομικό.
Κ πως βρίσκουμε το fb της Αιμιλίας; Αν θες μου λες σε πμΤο βρίσκεις στο fb το τηλ της αιμιλίας. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο μασάζ είναι στο soft touch και το πιο οικονομικό.
Τι Μαρία Αμμουδάρα πως τη βρίσκουμε?Μασάζ της πλάκας κάνει η Μαρία η ξανθιά στην Αμμουδάρα αλλά με απίστευτη πίπα,μάστερ στο κλαρίνο σε στραγγίζει κυριολεκτικά.30 για μασάζ/πίπα 50 για γαμησι.Ξανθια 40αρα περίπου Ελληνίδα πολύ καθαρή κ πρόσχαρη/δεκτική με καυλιαρικη φωνουλα που για εμένα προσωπικά είναι φετίχ,όπως και τα νυχακια της...
Αιμιλία μάγκες δε παίζει ποτέ φραπές με τίποτα?δεν έχει κάνει σε κανέναν?ενημερώστε σε πμ οποίος μπορεί γιατί φαίνεται ωραίο μουνι ειδικά για τα δεδομένα της πολης...Επίσης το soft touch που βρίσκεται και ξέρει κανείς αν παίζει κατι έξτρα?
Μασάζ της πλάκας κάνει η Μαρία η ξανθιά στην Αμμουδάρα αλλά με απίστευτη πίπα,μάστερ στο κλαρίνο σε στραγγίζει κυριολεκτικά.30 για μασάζ/πίπα 50 για γαμησι.Ξανθια 40αρα περίπου Ελληνίδα πολύ καθαρή κ πρόσχαρη/δεκτική με καυλιαρικη φωνουλα που για εμένα προσωπικά είναι φετίχ,όπως και τα νυχακια της...
Αιμιλία μάγκες δε παίζει ποτέ φραπές με τίποτα?δεν έχει κάνει σε κανέναν?ενημερώστε σε πμ οποίος μπορεί γιατί φαίνεται ωραίο μουνι ειδικά για τα δεδομένα της πολης...Επίσης το soft touch που βρίσκεται και ξέρει κανείς αν παίζει κατι έξτρα?
Μασάζ της πλάκας κάνει η Μαρία η ξανθιά στην Αμμουδάρα αλλά με απίστευτη πίπα,μάστερ στο κλαρίνο σε στραγγίζει κυριολεκτικά.30 για μασάζ/πίπα 50 για γαμησι.Ξανθια 40αρα περίπου Ελληνίδα πολύ καθαρή κ πρόσχαρη/δεκτική με καυλιαρικη φωνουλα που για εμένα προσωπικά είναι φετίχ,όπως και τα νυχακια της...
Η ΜΑΡΙΑ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Συναγωνιστές καλημέρα. Για αυτήν έχουμε καμία πληροφορία???
Αιμιλία ρε φίλε δεν γαμάς μόνο μασάζΠαιδες οι εναλλακτικές δλδ ειναι Μαρια Αμουδαρα και Αιμιλια? ενα μιλφακι που ειπε κάποιος σε ρομαντικη γωνια παιζει?
thanks φίλος!!!Η ΜΑΡΙΑ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ