katalagaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2012
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Άξίζέ κάθόλόύ έμφάνίσίάκά;; έίχές γράψέί κάπόίός ότί δέν λέέί κάί πόλλά ίσχύέί;; Γένίκά ύπήρχέ άνέσή χρόνόύ;
τυπε εχει καταργηθει το πολυτονικο :S :S :SΆξίζέ κάθόλόύ έμφάνίσίάκά;; έίχές γράψέί κάπόίός ότί δέν λέέί κάί πόλλά ίσχύέί;; Γένίκά ύπήρχέ άνέσή χρόνόύ;
το ξερω φιλε αλλα τα εχει παιξει το πληκτρολογιο και βγαζει οτι θελει. Τελικα για την Μαρια στο τεχνοπολις αξιζει απο εμφανιση και υπηρεσιες;τυπε εχει καταργηθει το πολυτονικο :S :S :S
Αδύνατη, ξανθιά 40άρα πρόσχαρη. Πίπα από άλλο πλανήτη αρκετά καλή στο σεξ ακολουθείτο ξερω φιλε αλλα τα εχει παιξει το πληκτρολογιο και βγαζει οτι θελει. Τελικα για την Μαρια στο τεχνοπολις αξιζει απο εμφανιση και υπηρεσιες;
Αδύνατη, ξανθιά 40άρα πρόσχαρη. Πίπα από άλλο πλανήτη αρκετά καλή στο σεξ ακολουθεί
Καταδρομική σήμερα στην Μαρία ξανθιά τεχνοπολις. Είναι όπως τα περιγράφουν και οι προηγούμενοι. Απο μασαζ λίγα πράγματα, αλλά όμορφη, ευγενική, καθαρή, τέλεια πίπα και πολύ καλό σεξ.
Τιμές; Πόση ώρα έκατσες; Τι περιλάμβανε το μενού;
10. στο πλαισιο, πολυ καλο πιπινακι?Παραθέτω τις δικές μου εμπειρίες
1. Soft touch πάρα πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο(στην αμμουδάρα) και μόνο μασάζ,χωρίς εσώρουχο στο Κομμένο Μπεντένι κλπ κλπ
2. Αιμιλία γυμνός πολύ καλό μασάζ και μόνο μασάζ... αλλά χωρίς πετσέτα και γυναικάρα
3. Heraklion μασάζ εδώ γίνονται τα πάντα ... αρκεί να ξέρεις ...
4. Μασταμπά Ρωσίδα (μεγάλη) φραπέ ... και μιλάει πολύ
5. Ρομαντική Γωνία Ελληνίδα (γριά) πολύ καλό μασάζ γυμνός ...παλιά έφερνε και μια μικρή και γινόταν ο χαμός στο ΜΑΣΑΖ
6. Relax for life απλό μασάζ και ακριβό
7. Μια σοκολατοθεραπεία απέναντι απο το sprinter ... ΜΑΚΡΙΑ
8. κατ οικον δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω ... αλλά απο φωνή ακούστηκε καλή ...
9.crow δεν έχω πάει ακόμα ...
10. κοντά στο πλαίσιο πολύ καλό πιπινάκι αλλά μόνο μασάζ
3. Heraklion μασάζ εδώ γίνονται τα πάντα ... αρκεί να ξέρεις ...
Που είναι αυτό ορέ παιδιά; Παλιότερα έβρισκα ένα τηλέφωνο αλλά ποτέ δεν απαντούσε, μετά λένε έκλεισε..και να το πάλι!
Δίπλα από το x-streme stores (όργανα γυμναστικής ) Λεωφ. Κνωσού πάνω από έναν φούρνο ...
έχουν βάλει και τέντα ... φαίνεται από μακριά
χαχα και πως αντέδρασε αυτή;συναγωνιστες καλησπερα..πηγα αιμιλια, οντως μουναρα και πολυ καλο μασαζ...με καταφερε να χυσω χωρις να ακουμπησει καν την ψωλη μου