Milfokratoria
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
στον έπαιξε;Day Spa massage, επίσκεψη πολύ καλό μασάζ γυμνος
στον έπαιξε;Day Spa massage, επίσκεψη πολύ καλό μασάζ γυμνος
Συναγωνιστές έκανα και δεύτερη επίσκεψη στο crown στην Αμμουδάρα δεν άλλαξε τίποτα..ήταν επανάληψη του πρώτου πολύ καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ χωρίς φραπέ.
Αν ξέρει καποιος να παίζει κάπου καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος ας στείλει.
Συναγωνιστές αν δεν ξεκινήσουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο θα συνεχίζουμε να πετάμε τα λεφτά μας δεξιά και αριστερά.Δυστυχως στην πόλη μας τα πράγματα είναι τραγικά.
Η δεύετρη φίλε..έρχεται μονο κατ οικον 30ευρω
Αυτη που εγραψα για τη σοκολατοθεραπεια, πολυ μετρια εμφανισιακα, ευγενικη...δε βγαζει ρουχα..για να φυγουν τα χοντρα κατ οικον και για γυμνο μασαζ σ αυατ τα χρηματα ειναι απο τις λιγες επιλογες στη μετρια αγορα του ηρακλειου
To μέτριο στην κατάσταση του Ηρακλείου φαντάζει αδύνατο πολύ χάλι. Δυστυχώς τις κοπέλες κατ'οίκον μιας και δεν μένω μόνος δεν μπορώ να τις δοκιμάσω αν και από αυτά που βλέπω δεν χάνω και κάτιτο μέτρια ακούγεται πολύ καλό ...
Παραθέτω τις δικές μου εμπειρίες.
1. Crown γυμνός καλό μασάζ και μόνο μασάζ,
2. Soft touch πάρα πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο και μόνο μασάζ,
3. Και οι δύο με την σοκολατοθεραπεία γυμνός πολύ κάτω του μετρίου και στην εμφάνιση και στο μασάζ απλώς η μια προσφέρει και εκτόνωση,
4. Αιμιλία γυμνός καλό μασάζ και μόνο μασάζ
5. Heraklion μασάζ γυμνός μέτριο μασάζ και μόνο μασάζ,
6. Την Χριστίνα την παίρνω τηλ. και δεν απαντάει.
Αυτά, η κατάσταση είναι λίγο τραγική.......
Αιμιλία: γυμνός
Crown μασάζ Αμμουδάρα: γυμνός με πετσέτα
Θενκς για την απάντηση. Στο Crown την πετσέτα την αφαιρεί κατά τη διάρκεια του μασάζ;
Παραθέτω τις δικές μου εμπειρίες.
1. Crown γυμνός καλό μασάζ και μόνο μασάζ,
2. Soft touch πάρα πολύ καλό μασάζ με εσώρουχο και μόνο μασάζ,
3. Και οι δύο με την σοκολατοθεραπεία γυμνός πολύ κάτω του μετρίου και στην εμφάνιση και στο μασάζ απλώς η μια προσφέρει και εκτόνωση,
4. Αιμιλία γυμνός καλό μασάζ και μόνο μασάζ
5. Heraklion μασάζ γυμνός μέτριο μασάζ και μόνο μασάζ,
6. Την Χριστίνα την παίρνω τηλ. και δεν απαντάει.
Αυτά, η κατάσταση είναι λίγο τραγική.......
Το πιο κατατοπιστικό ποστ! ευχαριστώ πάρα πολύ και θα ενημερώσω κι εγώ όλους σας με την σειρά μου αν βρω κάτι.
μια σημείωση: στο Crown βλέπω ο συναγωνιστής παραπάνω να λέει με πετσέτα.. εσύ ήσουν με πετσέτα και μετά στην αφαίρεσε;
Αλλά η Αιμιλία ρε παιδιά σου κάνει μασάζ στους προσαγωγούς ,σου ακουμπάει τα αρχιδια με το πλάι από τις παλάμες της και ο μπουτσος να πηγαίνει πάνω κάτω όρθιος να τον κοιτάζει αλλά να μην τον πιάνει με τίποτα να τος ευχαριστήσει. Βασανιστήριο ε;