Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Milfokratoria

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
31
Πόντοι
0
ΚΥΡΙΑ 50 ετών, προσφέρει σπέσιαλ μασάζ με τα χέρια. στις κρητικές αγγελίες λέει πράμα ;

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Είμαι στο ηρακλειο και βλέπω νεκρά πράγματα.

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Κρίμα ολόκληρο νησί και να μην έχουμε κάτι αξιόλογο όπως το Οασις στη Στουρνάρη για παράδειγμα.

Al_Kapone15

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2017
Like
49
Πόντοι
0
Στην αμμουδάρα πριν από το capsis δίπλα στο sex shop έχει ανοίξει ένα massage.
Προχθές πέρασα και το είδα, έχει πάει κανείς?

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Στην αμμουδάρα πριν από το capsis δίπλα στο sex shop έχει ανοίξει ένα massage.
Προχθές πέρασα και το είδα, έχει πάει κανείς?

Για να άνοιξε μετά το τέλος της season στην αμμουδάρα και δίπλα σε sex shop ... μάλλον θα είναι κάτι ενδιαφέρον...
πέρασα απο έξω ... μεγάλο το μαγαζί ... είχε και μια πινακίδα με τηλ. αλλά δεν σταμάτησα να το γράψω ... 

lolos21

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Αν γνωρίζει καποιος πληροφοριες για το μασατζιδικο εκει στην αμμουδαρα που λενε και τα παιδια ας πει τι παιζει να γνωριζουμε ! πελατεια θα παρει δεν θα χασει !

Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
70
Πόντοι
0
Πριν κάμποσες μέρες επίσκεψη στο Heraklion Massage. Μέτριο μασαζ και μόνο μασαζ, δεν παίζει τίποτα έξτρα. Μου φάνηκαν απόλυτες στο συγκεκριμένο θέμα. Θα επισκεφθώ το καινούργιο στην αμμουδάρα οπότε θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.

Therapist 31

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας για να σας λυθεί η απορία Εγώ είμαι η υπεύθυνη του μαγαζίou το όποιο συζητάτε Και είναι απόλυτα καθαρό μαγαζί και προσφέρει μόνο θεραπευτικό μασάζ, μάσκες ομορφιάς και αποτρίχωσεις. Και εργάζονται σε μας μόνο θεραπευτές αποφοιτοι του ΙΕΚ και σχολές του εξωτερικού .Eυχαριστώ πάρα πολύ για τη διαφήμιση που μου κάνατε αλλά θα προτιμούσα σε κάποιο καλύτερο site να γινόταν αυτή η συζήτηση Καλή σας μέρα

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Πριν κάμποσες μέρες επίσκεψη στο Heraklion Massage. Μέτριο μασαζ και μόνο μασαζ, δεν παίζει τίποτα έξτρα. Μου φάνηκαν απόλυτες στο συγκεκριμένο θέμα. Θα επισκεφθώ το καινούργιο στην αμμουδάρα οπότε θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.

Το heraklion massage μόνο μασάζ δεν έχει(ή τέλος πάντων δεν το λες μασάζ)  ... όλα τα άλλα τα έχει πάντος .... χαχαχα

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Κρίμα ολόκληρο νησί και να μην έχουμε κάτι αξιόλογο όπως το Οασις στη Στουρνάρη για παράδειγμα.
Ναι, αλλά να μην ξεχνάμε οτι στη Κρήτη έχετε τα καλύτερα με τις τουρίστριες (δυτικές και ανατολικές) κλπ....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Το heraklion massage μόνο μασάζ δεν έχει(ή τέλος πάντων δεν το λες μασάζ)  ... όλα τα άλλα τα έχει πάντος .... χαχαχα
Αρα είναι μπούρδες το προηγούμενο post από το δικό σου. Όταν ξαναπάρω το καράβι για Ηράκλειο θα το ψάξω και γω το λαδομάγαζο...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
πάντως τα λεφτά είναι πολλά στα μασατζίδικα λέμε. Τόνοι λεφτών, σκεφτείτε το σαν μπίζνα είναι τέλεια με πολύ ζήτηση και ρευστό.

btra21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
395
Πόντοι
281
Γεια σας για να σας λυθεί η απορία Εγώ είμαι η υπεύθυνη του μαγαζίou το όποιο συζητάτε Και είναι απόλυτα καθαρό μαγαζί και προσφέρει μόνο θεραπευτικό μασάζ, μάσκες ομορφιάς και αποτρίχωσεις. Και εργάζονται σε μας μόνο θεραπευτές αποφοιτοι του ΙΕΚ και σχολές του εξωτερικού .Eυχαριστώ πάρα πολύ για τη διαφήμιση που μου κάνατε αλλά θα προτιμούσα σε κάποιο καλύτερο site να γινόταν αυτή η συζήτηση Καλή σας μέρα

οποτε παιδια μονο με συνταγες ταμειων ΙΚΑ κλπ μπαινετε στο μαγαζι.
Τωρα για καλυτερο σαιτ μπορουσε να παραλειφθει γιατι εδω απλα σχολιαζουμε και πληροφορουμαστε ισως οχι για τις αξιες μετοχων αλλα των κορασιδων που μας πουλανε την ωρα τους, οπως αυτες θελουν.
ευχαριστω

Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
70
Πόντοι
0
Εγώ απλώς επιβεβαίωσα τα λεγομενα της υπεύθυνης. Τώρα καλή ή κακή σίγουρα είναι διαφήμιση.

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Περιγραφή
ΚΟΠΕΛΑ ξανθιά με καφέ μάτια και πλούσιο μπούστο, προσφέρει
χαλαρωτικό
μασάζ σε κύριο.

Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;

Milfokratoria

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
31
Πόντοι
0
Περιγραφή
χαλαρωτικό
Περιγραφή
χαλαρωτικό
μασάζ σε κύριο.

Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;
εχει αναφερθεί στην ομάδα μόνο απο ένα άτομο που έλεγε οτι δεν αξίζει. ανέφερε για  βρώμικο μπάνιο και οτι τα βυζιά της ειναι κρεμασμένα.
μασάζ σε κύριο.

Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;
у

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Περιγραφή
χαλαρωτικό
μασάζ σε κύριο.

Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;

Βάλε το τηλ. της στις επαφές σου ... μπες στο whats up και θα δείς το προφίλ της ...
Προσοχή μην πάθεις κανένα ΣΟΚ από την φάτσα της ...
Για να μην μπαίνεις σε κόπο γριά και χάλια ...
Από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει άλλα θέλει γερό στομάχι για να πας...

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Πήγα στο καινούριο στην Αμμουδάρα δίπλα στο σεξ σοπ. Πολύ καλός χώρος, πολύ καλό μασάζ αλλά μέχρι εκεί αν και υπήρχαν υπονοούμενα. Ίσως την επόμενη να πάρω και φραπεδάκι. Η κοπέλες ήταν τρεις καλές όλες. Οποίος άλλος πάει ας πει

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom