Milfokratoria
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2019
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
ΚΥΡΙΑ 50 ετών, προσφέρει σπέσιαλ μασάζ με τα χέρια. στις κρητικές αγγελίες λέει πράμα ;
Στην αμμουδάρα πριν από το capsis δίπλα στο sex shop έχει ανοίξει ένα massage.
Προχθές πέρασα και το είδα, έχει πάει κανείς?
Πριν κάμποσες μέρες επίσκεψη στο Heraklion Massage. Μέτριο μασαζ και μόνο μασαζ, δεν παίζει τίποτα έξτρα. Μου φάνηκαν απόλυτες στο συγκεκριμένο θέμα. Θα επισκεφθώ το καινούργιο στην αμμουδάρα οπότε θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.
Ναι, αλλά να μην ξεχνάμε οτι στη Κρήτη έχετε τα καλύτερα με τις τουρίστριες (δυτικές και ανατολικές) κλπ....Κρίμα ολόκληρο νησί και να μην έχουμε κάτι αξιόλογο όπως το Οασις στη Στουρνάρη για παράδειγμα.
Αρα είναι μπούρδες το προηγούμενο post από το δικό σου. Όταν ξαναπάρω το καράβι για Ηράκλειο θα το ψάξω και γω το λαδομάγαζο...Το heraklion massage μόνο μασάζ δεν έχει(ή τέλος πάντων δεν το λες μασάζ) ... όλα τα άλλα τα έχει πάντος .... χαχαχα
Γεια σας για να σας λυθεί η απορία Εγώ είμαι η υπεύθυνη του μαγαζίou το όποιο συζητάτε Και είναι απόλυτα καθαρό μαγαζί και προσφέρει μόνο θεραπευτικό μασάζ, μάσκες ομορφιάς και αποτρίχωσεις. Και εργάζονται σε μας μόνο θεραπευτές αποφοιτοι του ΙΕΚ και σχολές του εξωτερικού .Eυχαριστώ πάρα πολύ για τη διαφήμιση που μου κάνατε αλλά θα προτιμούσα σε κάποιο καλύτερο site να γινόταν αυτή η συζήτηση Καλή σας μέρα
μονο στο μιλητό δλδ;Το heraklion massage μόνο μασάζ δεν έχει(ή τέλος πάντων δεν το λες μασάζ) ... όλα τα άλλα τα έχει πάντος .... χαχαχα
Εγώ απλώς επιβεβαίωσα τα λεγομενα της υπεύθυνης. Τώρα καλή ή κακή σίγουρα είναι διαφήμιση.Γεια σας για να σας λυθεί η απορία Εγώ είμαι η υπεύθυνη του μαγαζίou το όποιο συζητάτε Και είναι απόλυτα καθαρό μαγαζί και προσφέρει μόνο θεραπευτικό μασάζ, μάσκες ομορφιάς και αποτρίχωσεις. Και εργάζονται σε μας μόνο θεραπευτές αποφοιτοι του ΙΕΚ και σχολές του εξωτερικού .Eυχαριστώ πάρα πολύ για τη διαφήμιση που μου κάνατε αλλά θα προτιμούσα σε κάποιο καλύτερο site να γινόταν αυτή η συζήτηση Καλή σας μέρα
уΠεριγραφή
ΚΟΠΕΛΑ ξανθιά με καφέ μάτια και πλούσιο μπούστο, προσφέρει
χαλαρωτικόεχει αναφερθεί στην ομάδα μόνο απο ένα άτομο που έλεγε οτι δεν αξίζει. ανέφερε για βρώμικο μπάνιο και οτι τα βυζιά της ειναι κρεμασμένα.Περιγραφή
χαλαρωτικό
μασάζ σε κύριο.
Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;
μασάζ σε κύριο.
Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;
Περιγραφή
χαλαρωτικό
μασάζ σε κύριο.
Αξίζει; Περιοχή γιοφυρο;