matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 81
Αν μπεις στο προφίλ της και δεις πως ήταν πριν από χρόνια θα καταλάβειςΤην πρώτη φορά όχι μέσω μεσεντζερ αφού την είχα βρει τυχαία στο φεισμπουκ...
Αν μπεις στο προφίλ της και δεις πως ήταν πριν από χρόνια θα καταλάβειςΤην πρώτη φορά όχι μέσω μεσεντζερ αφού την είχα βρει τυχαία στο φεισμπουκ...
δεχεται add στο facebook;Αν μπεις στο προφίλ της και δεις πως ήταν πριν από χρόνια θα καταλάβεις
Αν μπεις στο προφίλ της και δεις πως ήταν πριν από χρόνια θα καταλάβεις
Δεν ξέρω τώρα απέχω πολύ καιρόδεχεται add στο facebook;
Να σαι καλα παντως που μοιραζεσαι τις πληροφοριεςΔεν ξέρω τώρα απέχω πολύ καιρό
Αυτός είναι ο σκοπός του νήματος.. άσχετα αν μερικοί είναι μόνο για να παίρνουν και ποτέ να μην δίνουνΝα σαι καλα παντως που μοιραζεσαι τις πληροφοριες
Προσωπικό μήνυμα δεν μπορεί να λάβεις από ότι είδα να στο δώσω αλλά όχι φορα παρτίδαΚαλησπέρα σε όλους παίδες,
Μια ερώτηση,η amilia που γράφετε κάποιοι από πάνω, βρίσκεται στο Γάζι;
Προσφέρει μασάζ αλλά πώς την βρίσκει κανείς;
Έψαξα στο Facebook αλλά τίποτα, μπορεί κάποιος να απαντήσει με το όνομα προφίλ της στο Facebook ή να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με αριθμό τηλεφώνου;; ευχαριστώ πολύ!
Στο Facebook δηλαδή υπάρχει ακόμα; γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι, τουλάχιστον με αυτό το όνομα..Προσωπικό μήνυμα δεν μπορεί να λάβεις από ότι είδα να στο δώσω αλλά όχι φορα παρτίδα
Θα το ήθελα και εγώ παρακαλώΠροσωπικό μήνυμα δεν μπορεί να λάβεις από ότι είδα να στο δώσω αλλά όχι φορα παρτίδα
Στο Facebook δηλαδή υπάρχει ακόμα; γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι, τουλάχιστον με αυτό το όνομα..
Ακόμα δεν μπορώ να λάβω μηνύματα όντως έχεις δίκιο.
Θα περιμένω λοιπόν
Καλη κυριακη!από το σάββατο 3φεβρ θα είμαι κοντά σας για λίγες μέρες\
ανυπομονούμε!!!!!!Καλη κυριακη!από το σάββατο 3φεβρ θα είμαι κοντά σας για λίγες μέρες
Το πράγμα είναι λίγο πιο πολύπλοκο από ότι νομίζουμε σέ ότι έχει να κάνει με υπηρεσίες που παρέχονται η όχι από οποία κοπέλα κάνει μασάζ...και δεν το έχει σαν στάνταρ υπηρεσία... πρέπει να σέ εμπιστεύεται....να τίς το βγάζεις....να το θέλει...να τίς αρέσεις...και πολλά ακόμα νά....που υπάρχουν στο μυαλό μίας γυναίκας...που αν το πράξει στο τέλος δεν το πληρώνεται έξτρα που σημαίνει ότι αυτά τα αν-να .. στην συγκεκριμένη παίζουν μεγάλο ρόλο... είναι πολύ απλό....Καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα.εχει αναφερθεί στο νήμα και παλαιότερα και απο άλλους συναγωνιστές ότι η Αιμιλια πρόσφερε φραπέ.
Έτσι και εγώ,που δεν είμαι από το Ηρακλειο αλλά έρχομαι αρκετά συχνά πήρα την απόφαση να πάω να μου κάνει μασαζ η Αιμιλια(δεν μου αρέσει το μασαζ,πήγα μόνο για τον φραπέ) αλλά έφυγα άπραγος δυστυχώς.
Όταν έφευγα μετά το μασαζ την ρώτησα στα ισια αν κάνει κάτι παραπάνω και μου είπε κατηγοριματικα όχι.Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τον συναγωνιστή που είπε για φραπέ,πάντως θα δοκιμάσω και 2η φορά για να βεβαιωθώ.
Θα κραξω παιδες αλλα δεν γινεται να ειμαστε το 2024 και να μιλαμε ακομα για την Αιμιλια και να πετατε τα 40αρια και τα 50ρικα στην περιπτωση που σας συμπαθησει και σας δωσει φραπε....το ποστ που κανω παραθεση ειναι απο το 2018,πατησα τυχαια μια σελιδα να βγαλει απο αυτο το θεμα και φυσικα για την Αιμιλια ειναι και αν κανει φραπε και προχωραει παρακατω....παμε παρακατω δεν εχει κανενα νοημα να ασχολουμαστε με τα ιδια και τα ιδια και τα ιδιαΑιμιλία αρκετά καλό μασάζ και τα υπόλοιπα ... ??? εξαρτάται ...
Καλησπέρα άκουσα για ένα μασατζιδικο στον Μασταμπά που άνοιξε mona liza νομίζω α Καστρινάκη;Είχα λόγω δουλειάς μεγάλη αποχή από το σπορ τού μασάζ μπαίνω κρητικές αγγελίες βλέπω μασάζ πήρα τηλέφωνο σέ αγγελία πού δεν ήξερα να δω κάτι καινούργιο....ΑΜΑΝ.... Ραυτοπούλου 17 Μασταμπάς Η φόλα το νου σας μύστες...το κακό είναι ότι είχα καύλες και έκατσα 30 ευρώ ο.κ λίγα...μασάζ μηδέν εμφάνιση ο θηλυκός τρομαρας....που τρομάρα να τής έρθει.... είπα να ενημερώσω αυτά.....
Τι παίζει εδώ;;
Όπως;; που ακριβώς γράφει στο φόρουμ;Για μασάζ Ηράκλειο με φραπέ μόνο biky-stefania kai Zoe (Ζωή). Η δεύτερη βέβαια πήγα, κι έχει αλλάξει χώρο. Από Αλικαρνασσό πήγε κέντρο πίσω από το Μποδοσάκειο δημοτικό.
Μου είπε οτι θα κόψει τα πολλά πολλά και θα κρατήσει μικρή πελατεία. Μη πετάτε τα λεφτά σας σε άκυρες, στο φόρουμ θα τα βρείτε όλα για το ποιες αξίζουν. Λίγο διάβασμα 10 λεπτά και κερδίζεις 50€!