biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.956
Τελικά είμαι θέρισοΚαλώς ήρθες... αστέρι σε ποια περιοχή βρήκες χώρο
Τελικά είμαι θέρισοΚαλώς ήρθες... αστέρι σε ποια περιοχή βρήκες χώρο
Αιμιλια πλέον πρέπει να είσαι απελπισμένος για να πας ..Πέρασμα χθες απο Αιμιλία. Πρέπει να έχει αρχίσει να βαραίνει γιατί το μασάζ δεν ήταν καλό και ο φραπές μέτριος. Την ρώτησα εάν υπάρχει η δυνατότητα για μασάζ με 4 χέρια το απέκλεισε.
Φίλε Ελα πμΕχθές πήγα εκεί. Γενικά η τυπισσα δεν θέλει ούτε να βιάζεται, ούτε τηλέφωνα σηκώνει στα μισά του σεξ με λίγα λόγια γουστάρει να κάνει τη δουλειά. Τίμιο σωματάκι που για πενήντα ευρώ πιστεύω τα αξίζει σε σχέση με άλλες… δεν λέει πουθενά όχι και μην και τέτοιες παπάτζες! Όσοι δεν έχουν πάει ας ρίξουν έναν και να μας πουν τα παλικάρια και τη δική τους γνώμη!
Basic μασάζ ... θα έλεγα τύπου ξενοδοχείου ... τπτ παραπάνω ...Ξερεις κανεις για ενα νεο μασατζιδικο στη Καστρινακη; Πριν το φαναρι;
ΈκλεισεHeraklion massage έκλεισε ή μεταφέρθηκε; Γνωρίζει κανείς;
Τελικά Τζιφός αποδείχτηκε η όποια ελπίδα για κάτι παραπάνω από το Τάι μασάζ σήμερα με τό που πήγα δέχτηκα επίπληξη...από την αρχηγό...ο.κ απλά ενημέρωσα για να ξέρετεΉθελα σήμερα επειγόντως μασάζ και αφού κάτι καλό με φραπέ δεν παίζει λέω δεν πάω σε ταϊλανδέζικο που τουλάχιστον θα πάρω καλό μασάζ και σχετικά καλή τιμή... λόγω πού μένω χερσόνησο πάω στο ται μασάζ ...ένα σχιζοματικο καινούργιο μάλλον κοντουλικο με βυζάρες και συμπαθητικό πρόσωπο με αναλαμβάνει και με πάει σέ κάτι δωμάτια από πίσω... μασάζ με σορτσάκι που σου δίνουν εκεί και ξεκινά...όταν γύρισα ανάσκελα είδα ότι οι βυζάρες είχαν σχεδόν βγει έξω λίγα αγγλικά και τσατρα Πάτρα μπήκε στο πνεύμα αρνήθηκε βέβαια αλλά αφού ήταν όρθιος ο ιστός ζήτησα να μου βάλει λάδι στην χούφτα μου να τον παίξω μόνος μου δεν δίστασε ούτε αρνήθηκε αυτή την φορά... όταν έφτασα στην κορύφωση έφερε πετσέτα...με καθάρισε καλά και έφυγε χαμογελώντας...μου άφησε πόρτα ανοιχτή πιστεύω...θα πάω και αύριο και ειδομεν....
Μπορείς να μου στείλεις σε pm αδερφέΦίλε Ελα πμ
Μήπως ο αρχηγός έχει κάμερες και καταγράφει από κάπου?Τελικά Τζιφός αποδείχτηκε η όποια ελπίδα για κάτι παραπάνω από το Τάι μασάζ σήμερα με τό που πήγα δέχτηκα επίπληξη...από την αρχηγό...ο.κ απλά ενημέρωσα για να ξέρετε
Πιθανόν γιατί η κοπέλα την πρώτη φορά πού πήγα ήταν πολλά υποσχόμενη...Μήπως ο αρχηγός έχει κάμερες και καταγράφει από κάπου?
Και δεν είναι λόγια καυλας...Πιθανόν γιατί η κοπέλα την πρώτη φορά πού πήγα ήταν πολλά υποσχόμενη...