Loukilouk@
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Το ποιο πιθανό σενάριο που κάνω εγώ είναι να το είδε κάποιος από εδώ και να το σφύριξεΜήπως ο αρχηγός έχει κάμερες και καταγράφει από κάπου?
Το ποιο πιθανό σενάριο που κάνω εγώ είναι να το είδε κάποιος από εδώ και να το σφύριξεΜήπως ο αρχηγός έχει κάμερες και καταγράφει από κάπου?
Φίλε αρχικώς πολλά μπράβο για την ενημέρωση και έτσι πρέπει να γίνετε,πιστεύω και εγώ ότι από εδώ μέσα έπεσε η ρουφιανιά,αν είναι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας τι να πω..Το ποιο πιθανό σενάριο που κάνω εγώ είναι να το είδε κάποιος από εδώ και να το σφύριξε
Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι ξέρουν περιπτώσεις και δεν μιλάνε...εγώ παλαιότερα είχα δώσει πληροφορίες και πήγε ο άλλος και όταν η γκόμενα του είπε όχι... τίς είπε ότι μου είπε ο τάδε....Φίλε αρχικώς πολλά μπράβο για την ενημέρωση και έτσι πρέπει να γίνετε,πιστεύω και εγώ ότι από εδώ μέσα έπεσε η ρουφιανιά,αν είναι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας τι να πω..
Παρεπιπτόντως ξέρει κανείς αν η Ζωή Ταντρα είναι ακόμα Ηρακλειο και παρέχει τις υπηρεσίες της;
Και όπως καταλαβαίνετε έχασα καί εγώ το κονέΑυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι ξέρουν περιπτώσεις και δεν μιλάνε...εγώ παλαιότερα είχα δώσει πληροφορίες και πήγε ο άλλος και όταν η γκόμενα του είπε όχι... τίς είπε ότι μου είπε ο τάδε....
Όλοι μας το χάσαμε αδερφέ τώρα οποίος Έλληνας πάει θα είναι πονηρεμένη και δεν θα παίξει τίποταΑυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι ξέρουν περιπτώσεις και δεν μιλάνε...εγώ παλαιότερα είχα δώσει πληροφορίες και πήγε ο άλλος και όταν η γκόμενα του είπε όχι... τίς είπε ότι μου είπε ο τάδε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και όπως καταλαβαίνετε έχασα καί εγώ το κονέ
Φίλε αρχικώς πολλά μπράβο για την ενημέρωση και έτσι πρέπει να γίνετε,πιστεύω και εγώ ότι από εδώ μέσα έπεσε η ρουφιανιά,αν είναι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας τι να πω..
Παρεπιπτόντως ξέρει κανείς αν η Ζωή Ταντρα είναι ακόμα Ηρακλειο και παρέχει τις υπηρεσίες της;
Φίλε μακριά μην περάσεις ούτε από έξω είναι μια Θεια 70 χρόνων το σπίτι είναι μέσα στην βρόμα ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να Κολλήσεις κάτι από την μπίχλα που έχει εκεί από το να πέσεις σε ένα βούρκο μέσα!!ΜΑΚΡΙΑΑΑΓια εδώ έχουμε τίποτα?
Ευχαριστώ φίλεΦίλε μακριά μην περάσεις ούτε από έξω είναι μια Θεια 70 χρόνων το σπίτι είναι μέσα στην βρόμα ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να Κολλήσεις κάτι από την μπίχλα που έχει εκεί από το να πέσεις σε ένα βούρκο
Μπορεί και ο αρχηγός να είναι μέλος του bou...Το ποιο πιθανό σενάριο που κάνω εγώ είναι να το είδε κάποιος από εδώ και να το σφύριξε
Το πιστεύω και εγώ αυτό,το μόνο σίγουρο ε Είναι ότι πολλοί παρακολουθούν αυτό το τοπικ και ενημερώνονται αντίστοιχα!!Μπορεί και ο αρχηγός να είναι μέλος του bou...
Καλημέρα. Ως φωτω βλέπω να είναι αυτή εδώ.Έπεσα τυχαία πάνω στην αγγελία Massage στην Κρήτη . Αν πήγε κάποιος ας ενημερώσει. Αλλιώς την επόμενη φορά που θα έρθει Ηράκλειο θα κάνω επίσκεψη.
Απ’οτι ξέρω είναι Ηράκλειο.Ξέρει κανείς αν η ζωή είναι ακόμα στο Ηράκλειο?
Με 50 ευρώ στα κάνει ολαΑυτή η ζωή τι υπηρεσίες έχει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει προσθέσει τίποτα ;
Και πίσω ;Με 50 ευρώ στα κάνει ολα
Δάχτυλο πίσω αφήνει, αλλά μέχρι εκείΚαι πίσω ;
Εγώ είχα μείνει όταν ήταν Θέρισσο που έκανε μέχρι σεξ και πίπα με προφυλακτήρα