Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω κάποια επαγγελματία να κάνει αποτρίχωση με κερί σε αρχιδια; Επισης, πονάει πολυ ή είναι φάση ποναω αλλά μ αρέσει;
Άμα είναι ατσουμπαλη θα σ ακούσει το τετράγωνο..θέλει προσοχή στην επιλογήΞέρει κάποιος πού μπορώ να βρω κάποια επαγγελματία να κάνει αποτρίχωση με κερί σε αρχιδια; Επισης, πονάει πολυ ή είναι φάση ποναω αλλά μ αρέσει;
Έχω δει κάτι τύπους σε πορνοσάιτ που δεν κουνάνε καν δεν βγάζουν άχνα! Τόσο άντρες είναι αυτοί;;Άμα είναι ατσουμπαλη θα σ ακούσει το τετράγωνο..θέλει προσοχή στην επιλογή
Χανια @biky-stefania θα σε δούμε φέτος ?παλι καλα και ποσο θα κατσεις ηρακλειο ?
Αντρί μου αν έχεις το τηλέφωνο της ή κάποιος άλλος θα ήθελα να μου το έστελνε να δω τι γίνεται!Με 50 ευρώ στα κάνει ολα
Άσε δεν πάω. Αυτή σε ανεβάζει στην ζυγαριά να σου βγάλει τιμή. Μοσχάρι ή γουρουνάκι θα αγοράσει. Άσε που είμαι 100 κιλά και θα πληρώσω extra. Αυτό πάντως είναι ανέκδοτο!!!Γνωριζει καποιος;Η Ολιστική τεχνική στο Ηράκλειο
Για λίγες ημέρες 18-21/9 στο Ηράκλειο Κρήτης σε δικό μου χώρο θα εξυπηρετω 9:00 με 21:00 Επαγγελματική περιποίηση απο Κυρία ώριμη Ελληνίδα με πιστοποίηση σε θεωρία και πρακτική η υπηρεσία αυτή ανήκει στην κατηγορία θεραπείας καθώς απαλλάσσει από άγχος και σωματική κουραση και γίνεται σε τραπεζι...kanesex.com
Σας ευχαριστω.
Μακριά από αυτηνΆσε δεν πάω. Αυτή σε ανεβάζει στην ζυγαριά να σου βγάλει τιμή. Μοσχάρι ή γουρουνάκι θα αγοράσει. Άσε που είμαι 100 κιλά και θα πληρώσω extra. Αυτό πάντως είναι ανέκδοτο!!!
Οι απαντήσεις λίγο παραπάνω.Καλησπέρα , 2-3 ερωτήσεις για να ξαναλειτουργήσει λίγο το νήμα ...
-ξέρει κανείς αν είναι ακόμη η Ζωή εδώ ;
- Η @biky-stefania πότε έρχεται ;
- εδώ τι παίζει λίγο περίεργα τα λέει ... πήγε κανείς ; Ολιστική τεχνικη
Έρχομαι 11 του μήνα τελικά μέχρι τέρμα ιουνίου.Καλησπέρα , 2-3 ερωτήσεις για να ξαναλειτουργήσει λίγο το νήμα ...
-ξέρει κανείς αν είναι ακόμη η Ζωή εδώ ;
- Η @biky-stefania πότε έρχεται ;
- εδώ τι παίζει λίγο περίεργα τα λέει ... πήγε κανείς ; Ολιστική τεχνικη
Αντε να σε δουμε και στα χανιά ...Έρχομαι 11 του μήνα τελικά μέχρι τέρμα ιουνίου.
Σε μένα αναφέρεσαι σε αυτό το τελευταίο που λες? Οι υπηρεσίες και οι τεχνικές μου είναι ξεκάθαρες.
Ωραία θα σε έχουμε καιρό εδώ ... άλλωστε οι πολύ καλές σου υπηρεσίες είναι γνωστές .Έρχομαι 11 του μήνα τελικά μέχρι τέρμα ιουνίου.
Σε μένα αναφέρεσαι σε αυτό το τελευταίο που λες? Οι υπηρεσίες και οι τεχνικές μου είναι ξεκάθαρες.
σε ευχαριστώ. δεν επηρεάζομαι.. εγώ είμαι σταθερή στις απόψεις μου και στην ποιότητα όσων προσφέρω και τίμια πάντα δεν αλλάζω!Επειδή δεν ξέρω αν δεν κατάφερω να έρθω φέτος ηρακλείο.. γι αυτό σκέφτηκα ας κλεισω τώρα τρεις εβδομάδες που είναι σίγουρο και το σπίτι εγγυημενα τέλειο..Ωραία θα σε έχουμε καιρό εδώ ... άλλωστε οι πολύ καλές σου υπηρεσίες είναι γνωστές .
Το τελευταίο κομμάτι (ερώτηση ) δεν αφορούσε εσένα αλλά το λίνκ που έβαλα ...
Διάβασε το να γελάσεις ... η τιμή πάει με τα κιλά άσε μην σου δίνω ιδέες
σε ευχαριστώ. δεν επηρεάζομαι.. εγώ είμαι σταθερή στις απόψεις μου και στην ποιότητα όσων προσφέρω και τίμια πάντα δεν αλλάζω!Επειδή δεν ξέρω αν δεν κατάφερω να έρθω φέτος ηρακλείο.. γι αυτό σκέφτηκα ας κλεισω τώρα τρεις εβδομάδες που είναι σίγουρο και το σπίτι εγγυημενα τέλειο..
Δεν αξίζει να χαλάσεις τα χρήματα σουΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα από ρεθυμνο την γνώμη σας για την Άννα μασαζ;