Ελα Βίκυ θα υπάρξει πολύ συμμετοχή πιστεύω.προσωπικα για εμένα είσαι το καλύτερο πακέτο σε μασαζ κτλπΣτο μυαλό μου είστε η αλήθεια είναι ότι πέρασε μία ιδέα να έρθω έτσι μετά την πρωτοχρονιά λίγες μέρες.. κοιτάζω και ένα πολύ ωραίο σπίτι κέντρο κοντά στο λιμάνι ..
αν το αποφασίσω θ υπάρξει ενημέρωση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 659K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Τώρα δεν παίζει τίποτα!!
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Εύα την λένε τη συγκεκριμένη μην την πατήσουν και άλλοι .. πολλά ψυχολογικά ούτε μασαζ ξέρει να κάνει ούτε τίποτα παραπάνω εμφανίζεται και εξαφανίζεται κατά καιρούς στη Χερσονησσο με διάφορες αγγελιες ..Συναγωνιστές καλησπέρα πήρα τηλέφωνο στην παραπάνω αγγελία για να μάθω περισσότερες πληροφορίες μου είπε ότι έχει πρόγραμμα 30λεπτα 40 και 50 λεπτά αντίστοιχα και ότι το μασάζ που κάνει είναι άκρος χαλαρωτικό,έκλεισα και εγώ ραντεβού για να πάω στην χερσόνησο, μίλησα ξανά μαζί της για να μου δώσει οδηγίες για το που μένη φτάνω στον χώρο περνώ τηλ και τρώω πόρτα για κάποιο λόγο μου μπλόκαρε το τηλ.Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Ενημερώνω εδώ για να μην την πατήσει κανείς άλλος και κάνει τσάμπα τα χιλιόμετρα.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.958
Καλή χρονιά με υγεία και ωραίες στιγμές ! Επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον ιούνιο λέω να κάνω το πρώτο ταξίδι και θα σας έρθω τελικά τρεις φεβρουαρίου μέχρι 13!
Περιοχή αγία τριάδα
Περιοχή αγία τριάδα
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Καλή χρονιά και Καλός να μας έρθεις κορίτσι μου. Το προηγούμενο σπίτι στις γουβες ήταν το καλύτερο. Δεν θα κολλήσουμε εκεί όμως.Καλή χρονιά με υγεία και ωραίες στιγμές ! Επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον ιούνιο λέω να κάνω το πρώτο ταξίδι και θα σας έρθω τελικά τρεις φεβρουαρίου μέχρι 13!
Περιοχή αγία τριάδα
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.958
Καλή χρονιά χρυσέ μου εννοείται το σπίτι στις γούβες ήταν το κάτι άλλο !Καλή χρονιά και Καλός να μας έρθεις κορίτσι μου. Το προηγούμενο σπίτι στις γουβες ήταν το καλύτερο. Δεν θα κολλήσουμε εκεί όμως.
απλά κατάλληλο για καλοκαίρι.. κάτσε να δεις τώρα κι αυτό και να μου πεις την άποψή σου γιατί όπως έχεις καταλάβει τα ψάχνω πάρα πολύ τα σπίτια αλλιώς δεν θα κλείσω καν αν δεν είναι του γούστου μου και και άνετο και μοντέρνο.
Τελευταία τροποποίηση:
ToDeponTou98
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Έχει καλέσει πρόσφατα τη συγκεκριμένη κανένας; Γιατί εγω προσπαθώ να καλέσω και δεν ακούγεται τίποτα…Μόνο σεξ προσφέρει η συγκεκριμένη μασάζ καθόλου...από φωνή καλή ακουστικε αν οι φωτογραφίες είναι σωστές μπορεί και να αξίζει
Καλή χρονιά !!!! άντε μπράβο καλό μου να σε δούμε κι εμείς!!!! μας έλειψες!!!!!!!Καλή χρονιά χρυσέ μου εννοείται το σπίτι στις γούβες ήταν το κάτι άλλο !
απλά κατάλληλο για καλοκαίρι.. κάτσε να δεις τώρα κι αυτό και να μου πεις την άποψή σου γιατί όπως έχεις καταλάβει τα ψάχνω πάρα πολύ τα σπίτια αλλιώς δεν θα κλείσω καν αν δεν είναι του γούστου μου και και άνετο και μοντέρνο.
Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Επισης...Έχει καλέσει πρόσφατα τη συγκεκριμένη κανένας; Γιατί εγω προσπαθώ να καλέσω και δεν ακούγεται τίποτα…
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα 50€.
Που μπορώ να την βρω ;Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα 50€.
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα. Μπορείς να ψάξεις και στο topic.Που μπορώ να την βρω ;
Η Αιμιλία είναι η Amilia glamour and shine στο Facebook
Ααα Οκευ! Δλδ παίζει φραπέ σε οποιοδήποτε η πρέπει να είσαι τακτικός πελάτης ;Καλημέρα. Μπορείς να ψάξεις και στο topic.
Η Αιμιλία είναι η Amilia glamour and shine στο Facebook
Manosssss35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 354
- Πόντοι
- 281
Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα
Φίλε μπορείς να την αγγίξεις κιόλας η μόνο φραπέ εκ μέρους της;Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα 50€.
Κρίμα τώρα που θα λείπω από Κρήτη θα έρθειςΚαλή χρονιά με υγεία και ωραίες στιγμές ! Επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον ιούνιο λέω να κάνω το πρώτο ταξίδι και θα σας έρθω τελικά τρεις φεβρουαρίου μέχρι 13!
Περιοχή αγία τριάδα
ToDeponTou98
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αν κάποιος γνωρίζει αν επέστρεψε η βουλγαρα της καλοκαιρινού στη στοά και έχει το τηλέφωνο της ας κάνει τη παλικαριά να απαντήσει γιατί έχουν εξαφανιστεί η αγγελίες της!
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Μόνο φραπέΦίλε μπορείς να την αγγίξεις κιόλας η μόνο φραπέ εκ μέρους της;
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Τι να σου πω οι γνώμες διίστανται!!Ααα Οκευ! Δλδ παίζει φραπέ σε οποιοδήποτε η πρέπει να είσαι τακτικός πελάτης ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 494K