Θυμασαι όνομα μήπως ;Αν κάποιος γνωρίζει αν επέστρεψε η βουλγαρα της καλοκαιρινού στη στοά και έχει το τηλέφωνο της ας κάνει τη παλικαριά να απαντήσει γιατί έχουν εξαφανιστεί η αγγελίες της!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 659K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 810
- Πόντοι
- 86
Την Τζοάνα λέει λογικάΘυμασαι όνομα μήπως ;
ToDeponTou98
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τζοαννα αδερφάκι! Μια κοντουλα μια ωραίο κωλο.. είχε δυο τηλέφωνα αυτή αλλά δεν τα είχα αποθηκεύσει και χάθηκαν και οι αγγελίες τώρα..Θυμασαι όνομα μήπως ;
Νόμιζα ότι είχε σταματήσει ... Παλιά έκανε πολύ καλό μασάζ ... αν φτάνει έστω στα μισά το παλιό της μασάζ ...αξίζει ...Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα 50
*ναι ο χώρος είναι χάλια...
48-49 ... Γάζι ... Πολύ όμορφη για την ηλικία ... αλλά είχε βαρεθεί ... τώρα όπως μας λέει ο φίλος εάν έκανε come back , μακάρι με όρεξη όπως είχε παλιά ... θα δούμεΠόσο χρονών είναι η Αιμιλία και σε πια περιοχή βρίσκεται;
Αν θέλεις στείλε το τηλέφωνο σε προσωπικό μήνυμα αν θέλεις48-49 ... Γάζι ... Πολύ όμορφη για την ηλικία ... αλλά είχε βαρεθεί ... τώρα όπως μας λέει ο φίλος εάν έκανε come back , μακάρι με όρεξη όπως είχε παλιά ... θα δούμε
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 739
- Πόντοι
- 81
Κανει αραγε τιποτα παραπανω;48-49 ... Γάζι ... Πολύ όμορφη για την ηλικία ... αλλά είχε βαρεθεί ... τώρα όπως μας λέει ο φίλος εάν έκανε come back , μακάρι με όρεξη όπως είχε παλιά ... θα δούμε
Δεν ξέρω ... έχω πάρα πολύ καιρό να πάω ... όπως είπα και πριν , νόμιζα ότι είχε σταματήσει .Κανει αραγε τιποτα παραπανω;
Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα 50€.
Ρώτα τον Φίλο που πήγε πρόσφατα ...Κανει αραγε τιποτα παραπανω;
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.768
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα. Η Αιμιλία δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Πιστεύω εάν το ζητήσουν κάποιοι μπορεί να στραβωσει και να κόψει και τον φραπέ άνευ καλαμάκι
Miltiadis90
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2023
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Φίλε αυτό είναι συμπέρασμα δικό σου η στο έχει πει η ίδια;Καλημέρα. Η Αιμιλία δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Πιστεύω εάν το ζητήσουν κάποιοι μπορεί να στραβωσει και να κόψει και τον φραπέ άνευ καλαμάκι
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 739
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα..Καλημέρα. Επίσκεψη στην Αιμιλία. Εντάξει ο χώρος έχει λίγο τα θέματα του πατάς κάτω και είναι επικίνδυνο να πάρεις τούμπα από τα λάδια όπως και δεν έχει ζεστό νερό να βγάλεις το λάδι που σε κάνει σαν το λαδοποντικο. Στα του μασάζ αρκετά καλό με σωστές πιέσεις πέρασμα διακριτικό αλλά με ερωτική πονηριά όταν είσαι ανάσκελα κερνάει φραπεδιά χωρίς καλαμάκι με κόστος τα 50€.
Εκφυλη παντως φαινεται αρκετα.. δεν νομιζω να μην το εχει κανει ποτεΦίλε αυτό είναι συμπέρασμα δικό σου η στο έχει πει η ίδια;
Miltiadis90
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2023
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Το θέμα είναι τι κάνει τώρα, αν πάει κάποιος ας γράψει την εμπειρία του να ξέρουμε και οι υπόλοιποιΚαλησπερα..
Εκφυλη παντως φαινεται αρκετα.. δεν νομιζω να μην το εχει κανει ποτε
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Το γράφει παραπάνω ο Mounimaster, κερνάει φραπέ στο τέλος, ίσως όχι σε όλους όμως..Το θέμα είναι τι κάνει τώρα, αν πάει κάποιος ας γράψει την εμπειρία του να ξέρουμε και οι υπόλοιποι
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Παιδιά έχω αναφερθεί παλαιότερα η Αιμιλία αν σε γουστάρη η τίς το βγάλεις θά σέ τρελάνει εγώ προσωπικά μόνο σεξ που δεν έχω κάνει μαζί τής όλα τα υπόλοιπα και όταν λέω όλα εννοούμε όλα τα έχω κάνει..... βέβαια δεν ξέρω αν έχει τον ρόλο του αλλά μία εποχή πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα....και τότε ήταν και ποίο καλοστεκουμενη τώρα έχει χάσει πολλά κιλά και έχει ζαρωση... αλλά πάλι κάτι το έκφυλο το έχει..και το κυριότερο κάνει καλό μασάζΤο γράφει παραπάνω ο Mounimaster, κερνάει φραπέ στο τέλος, ίσως όχι σε όλους όμως..
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 739
- Πόντοι
- 81
Πως προχωραει στο επομενο βημα μετα το μασαζ; μονη της; τι λεει πχΠαιδιά έχω αναφερθεί παλαιότερα η Αιμιλία αν σε γουστάρη η τίς το βγάλεις θά σέ τρελάνει εγώ προσωπικά μόνο σεξ που δεν έχω κάνει μαζί τής όλα τα υπόλοιπα και όταν λέω όλα εννοούμε όλα τα έχω κάνει..... βέβαια δεν ξέρω αν έχει τον ρόλο του αλλά μία εποχή πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα....και τότε ήταν και ποίο καλοστεκουμενη τώρα έχει χάσει πολλά κιλά και έχει ζαρωση... αλλά πάλι κάτι το έκφυλο το έχει..και το κυριότερο κάνει καλό μασάζ
Οταν εννοεις ολα;
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Κοίταξε εγώ τότε όπως ανέφερα πήγαινα αρκετά συχνά..τότε μια μέρα όταν γύρισα ανάσκελα και μου έκανε μασάζ με ρώτησε φτάνοντας στο επίμαχο σημείο να συνεχίσω μου είπε και ενώ ήμουν όρθιος τίς είπα χαμογελώντας αν το θέλεις...και αυτό ήταν αρκετό ...την πρώτη φορά μόνο παίξιμο είχε το μενού και δειλά δειλά από εμένα την ώρα της κορύφωσης κάποια αγγίγματα στο σώμα της που έδειχνε να μην την ενοχλούν... αυτό ήταν έσπασε ο πάγος..και κάθε επόμενη φορά είχε κάτι παραπάνω... βέβαια μετά που είχαμε γνωριστεί αρκετά έκανα χρήση και άλλων υπηρεσιών που προσφέρει όπως καθαρισμός ποδιών και πελμάτων και νυχιών..και αποτρίχωση γεννητικών οργάνωνΠως προχωραει στο επομενο βημα μετα το μασαζ; μονη της; τι λεει πχ
Οταν εννοεις ολα;
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 739
- Πόντοι
- 81
Ωραια γυναικα παντως. Αποτι καταλαβα ειναι δουναι και λαβειν... η συνεννοηση απο τηλεφωνο εγινε για ραντεβου;Κοίταξε εγώ τότε όπως ανέφερα πήγαινα αρκετά συχνά..τότε μια μέρα όταν γύρισα ανάσκελα και μου έκανε μασάζ με ρώτησε φτάνοντας στο επίμαχο σημείο να συνεχίσω μου είπε και ενώ ήμουν όρθιος τίς είπα χαμογελώντας αν το θέλεις...και αυτό ήταν αρκετό ...την πρώτη φορά μόνο παίξιμο είχε το μενού και δειλά δειλά από εμένα την ώρα της κορύφωσης κάποια αγγίγματα στο σώμα της που έδειχνε να μην την ενοχλούν... αυτό ήταν έσπασε ο πάγος..και κάθε επόμενη φορά είχε κάτι παραπάνω... βέβαια μετά που είχαμε γνωριστεί αρκετά έκανα χρήση και άλλων υπηρεσιών που προσφέρει όπως καθαρισμός ποδιών και πελμάτων και νυχιών..και αποτρίχωση γεννητικών οργάνων
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Την πρώτη φορά όχι μέσω μεσεντζερ αφού την είχα βρει τυχαία στο φεισμπουκ...Ωραια γυναικα παντως. Αποτι καταλαβα ειναι δουναι και λαβειν... η συνεννοηση απο τηλεφωνο εγινε για ραντεβου;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 494K