Εψαξε κανεις την 3η αγγελια παραπανω....χχχχχχχ034....να μας πει;
Λοιπόν εγώ πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού και μου είπε 50 ευρώ από το τηλ. Λέω 50 κάτι θα παίζει και πηγα.Οταν έφτασα και συστηθηκαμε μου ανακοίνωσε ότι 50 είναι το απλό 45 λεπτα και 70 έχει με εκτόνωση αλλά σιγά μην της έδινα 70 για μια μαλακια,δεν την έπαιζα εγώ καλύτερα. Τέλος πάντων τουλάχιστον το μωρό ήταν καλό για τα δεδομένα των Χανίων σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα που κάνουν μασάζ και ο χώρος καλός με ντουζακι πριν και μετά το μασάζ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εψαξε κανεις την 3η αγγελια παραπανω....χχχχχχχ034....να μας πει;
Λοιπόν εγώ πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού και μου είπε 50 ευρώ από το τηλ. Λέω 50 κάτι θα παίζει και πηγα.Οταν έφτασα και συστηθηκαμε μου ανακοίνωσε ότι 50 είναι το απλό 45 λεπτα και 70 έχει με εκτόνωση αλλά σιγά μην της έδινα 70 για μια μαλακια,δεν την έπαιζα εγώ καλύτερα. Τέλος πάντων τουλάχιστον το μωρό ήταν καλό για τα δεδομένα των Χανίων σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα που κάνουν μασάζ και ο χώρος καλός με ντουζακι πριν και μετά το μασάζ.
Περιέγραψε και την κοπέλα ... αξίζει να πεταχτούμε και εμείς από το Ηράκλειο προς τα εκεί
Δεν αξίζει παιδιά, γύρω στα 45 - 50, παχουλούλα μεγάλα βυζιά βέβαια αλλά δε αφήνει πολύ περιποίηση
ευγενική αρκετά αλλά βιάζεται, στυλ ξεπέτας! Σαν να είσαι σε μπουρδέλο
ευγενική αρκετά αλλά βιάζεται, στυλ ξεπέτας! Σαν να είσαι σε μπουρδέλο
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Ξερει κανεις κατι για την παρακατω αγγελια
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Ξερει κανεις κατι για την παρακατω αγγελια
Αυτο γραφει για Αττικη, καλυτερα ρωτα στο αναλογο νημα κι οχι εδω για πληροφοριεσ
JOHN-CRETE
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,έχει κάποιος πληροφόρηση για την Κατερίνα στα δικαστήρια? Μήπως κάνει τώρα κάτι περισσότερο από χαλάρωση?
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Η Παρακάτω αγγελίες στα Χανιώτικα Νέα γνωρίζει κάποιος κάτι .
ΜΑΣΑΖαπό πτυχιούχο για άνδρες ή γυναίκες, χαλαρωτικό, θεραπευτικό,κυτταρίτιδα,αλατοθεραπεία, βεντούζες, αποτρίχωση. Eπίσης ανακούφιση από τα πιασίματα, τα κρυώματα και την κούραση από το πρώτο μασάζ. Συνεργασία και με ξενοδοχεία.
Πληρ. Τηλ.κ. Μαριάννα 6936761588 cosmote ,6993231870 wind
ΜΑΣΑΖ από φυσιοθεραπεύτρια μασέρ, έμπειρη κοπέλα, αναλαμβάνει αποκατάσταση, προβλήματα αυχένα και μέσης,χαλάρωση, άγχος, στρες, κρυώματα. Μόνο με ραντεβού.
Πληρ. Τηλ.6970962677 cosmotefrog, 6949362717 vodafone (από 9π.μ.-9 μ.μ.), δεν θα απαντηθούν κλήσεις με απόκρυψη
ΜΑΣΑΖ Κοπέλα από Μολδαβία,για αυχενικό και ρηλάξ, για γυναίκες και άνδρες. Πρωινές ώρες από 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.
Πληρ. Τηλ.6907217929 κλήσεις με απόκρυψη δεν θα απαντηθούν
ΜΑΣΕΡ φυσικοθεραπεύτρια,επαγγελματικό μασάζ, διπλωματούχος κοπέλα αναλαμβάνει προβλήματα μέσης, πλάτης, αυχένα.Δεκτές και συνεργασίες με ξενοδοχεία.
Πληρ. Τηλ.6995237395
ΜΑΣΑΖαπό πτυχιούχο για άνδρες ή γυναίκες, χαλαρωτικό, θεραπευτικό,κυτταρίτιδα,αλατοθεραπεία, βεντούζες, αποτρίχωση. Eπίσης ανακούφιση από τα πιασίματα, τα κρυώματα και την κούραση από το πρώτο μασάζ. Συνεργασία και με ξενοδοχεία.
ΜΑΣΑΖ από φυσιοθεραπεύτρια μασέρ, έμπειρη κοπέλα, αναλαμβάνει αποκατάσταση, προβλήματα αυχένα και μέσης,χαλάρωση, άγχος, στρες, κρυώματα. Μόνο με ραντεβού.
Πληρ. Τηλ.6970962677 cosmotefrog, 6949362717 vodafone (από 9π.μ.-9 μ.μ.), δεν θα απαντηθούν κλήσεις με απόκρυψη
ΜΑΣΑΖ Κοπέλα από Μολδαβία,για αυχενικό και ρηλάξ, για γυναίκες και άνδρες. Πρωινές ώρες από 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.
ΜΑΣΕΡ φυσικοθεραπεύτρια,επαγγελματικό μασάζ, διπλωματούχος κοπέλα αναλαμβάνει προβλήματα μέσης, πλάτης, αυχένα.Δεκτές και συνεργασίες με ξενοδοχεία.
Πληρ. Τηλ.6995237395
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Έφυγε ένα χιλιοταλεπορυμενο πατριωτάκι μας από την επαρετο νόσο για όσους το γνώριζαν << από την νέα χώρα >> ζούσε από τα είκοσι μόνος του στην Αθήνα τον είχε απαρνηθεί λόγω του προβλήματος του όλοι η οικογένεια .
Κ Ρ Ι Μ Α Χ Α Θ Η Κ Ε ΈΝΑ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΛΌ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΆΖΕΙ
Απ: Trans -shemale danai
κριμα Cry ητανε καλο τυπακι και τραβηξε πολα ζορια στη ζωη της ... μακαρι να αναπαυθει η ψυχη της Cry
αν τελικα ειναι ετσι,ο θεος να την συγχωρεσει (χρησιμοποιω το θηλυκο γενος σαν σεβασμο στο ατομο και τις επιλογες του),τοτε θα πρεπει να κλειδωθει αυτο το νημα (ή καλυτερα να διαγραφει τελειως) και φυσικα οπου αλλου αναφερεται σε αυτο το site. Eννοειται ολα αυτα αφου πρωτα εξακριβωθει το γεγονος του θανατου.
απο καρκινο πηγε...
τους εχει θαψει ολους αυτη η κωλοασθενεια Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
μιλησα με εναν γνωστο της
καρκινο στην γλωσσα,της το βγαλανε,δυστηχως ειχε κανει μετασταση οπως λενε στην ιατρικη στον λαρρυγγα
Κ Ρ Ι Μ Α Χ Α Θ Η Κ Ε ΈΝΑ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΛΌ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΆΖΕΙ
Απ: Trans -shemale danai
κριμα Cry ητανε καλο τυπακι και τραβηξε πολα ζορια στη ζωη της ... μακαρι να αναπαυθει η ψυχη της Cry
αν τελικα ειναι ετσι,ο θεος να την συγχωρεσει (χρησιμοποιω το θηλυκο γενος σαν σεβασμο στο ατομο και τις επιλογες του),τοτε θα πρεπει να κλειδωθει αυτο το νημα (ή καλυτερα να διαγραφει τελειως) και φυσικα οπου αλλου αναφερεται σε αυτο το site. Eννοειται ολα αυτα αφου πρωτα εξακριβωθει το γεγονος του θανατου.
απο καρκινο πηγε...
τους εχει θαψει ολους αυτη η κωλοασθενεια Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
μιλησα με εναν γνωστο της
καρκινο στην γλωσσα,της το βγαλανε,δυστηχως ειχε κανει μετασταση οπως λενε στην ιατρικη στον λαρρυγγα
Γνωρίζει κάποιος για την παρακάτω αγγελία?
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Με τρομαζει το γεγονος πως εχει κανει εγγραφη στο κανεσεξ ως ανδρας...Γνωρίζει κάποιος για την παρακάτω αγγελία?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.310
Κοπέλα από Ρουσία... Το λέει καθαρά... Μην είσαι δύσπιστος...Με τρομαζει το γεγονος πως εχει κανει εγγραφη στο κανεσεξ ως ανδρας...
Και μια φωτό που ανέβασε και κατέβασε στο πεντάλεπτο...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=1007829[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg8216998#msg8216998[/URL]
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Χαλαρωτικο μασαζ-6994192019 = VIKTORIA Ολίγον τι παραμύθι η κυρία , προσπάθησα να έλθω σε εποικοινωνια στην αρχή δεν υπήρχε πρόβλημα δώσαμε κάποιο τηλεφωνικό ραντεβού , όταν ήλθε η ώρα το επιβαιωνουμαι με την απαντήσει όταν φθάσεις στο JUMBO πάρε τηλέφωνο να σε καθοδηγήσω , σε 5 λεπτά μου τηλεφωνη από άλλο νούμερο και μου το ακυρώνει , έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση την έχω πάρει πάνω από 10 τηλέφωνα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
Κοπέλα από Ρουσία... Το λέει καθαρά... Μην είσαι δύσπιστος...
Και μια φωτό που ανέβασε και κατέβασε στο πεντάλεπτο...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=272077.0;attach=1007829[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=272077.msg8216998#msg8216998[/URL]
[/quote]
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Η κοπέλα είναι η γνωστή που μένει Αγιους Αποστόλους στο στενό. Την πήρα τηλ χτες.
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Η κοπέλα είναι η γνωστή που μένει Αγιους Αποστόλους στο στενό. Την πήρα τηλ χτες.
Αξίζει ή είναι φόλα ;
Η Παρακάτω αγγελίες στα Χανιώτικα Νέα γνωρίζει κάποιος κάτι .
Πληρ. Τηλ.6995237395
Από αυτά που έχω διαβάσει στο νήμα η μόνη σίγουρη λύση είναι η Κατερίνα στα Δικαστήρια ... ποιά από αυτές είναι ??? Αν και η Κοπέλα από Μολδαβία θα είναι λύση ? ... δεν ξέρω ακούω προτάσεις ...
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Από αυτά που έχω διαβάσει στο νήμα η μόνη σίγουρη λύση είναι η Κατερίνα στα Δικαστήρια ... ποιά από αυτές είναι ??? Αν και η Κοπέλα από Μολδαβία θα είναι λύση ? ... δεν ξέρω ακούω προτάσεις ...
Ποια ειναι η Κατερινα? Ξερεις κατι παραπανω συναγωνιστη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154