Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Ποια ειναι η Κατερινα? Ξερεις κατι παραπανω συναγωνιστη;
Ποια ειναι η Κατερινα? Ξερεις κατι παραπανω συναγωνιστη;
Η Κατερίνα μάλλον σταμάτησεΑπό αυτά που έχω διαβάσει στο νήμα η μόνη σίγουρη λύση είναι η Κατερίνα στα Δικαστήρια ... ποιά από αυτές είναι ??? Αν και η Κοπέλα από Μολδαβία θα είναι λύση ? ... δεν ξέρω ακούω προτάσεις ...
περισσότερες πληροφορίες πλιζζ, αν ειναι δυνατών φυσικα
Η Κατερίνα μάλλον σταμάτησε
[/qΗ Κατερίνα μάλλον σταμάτησε
άρα πάμε για δοκιμή στην κοπέλα απο Μολδαβία ...
Ναι αυτη στα δικαστήρια ειναι αλλη η οποια την τελευτεα φορα που πηρα τηλ μου ειπε οτι μάλλον θα σταματήσειΜηπως υπαρχει και αλλη που δεν ξερω και ειναι στα Δικαστηρια ή αυτη ειναι και μετακομισε;
Η Ζέτα κάνει ακόμα εκτόνωση η έχει ξεφύγει τελειως;
Και κανει πραμα αλλο ή μονο μασαζ?Αυτή με τα πολλά κινητά κάνει αρκετά χρονιά μασάζ άλλα δε λεει πολλά
Λοιπον δοκιμασα εγω πριν τρεις τεσσερεις ημερες, θα ανεβαζα κριτικη αλλα τα λεω εδω για να τα δειτε ολοι.Για αυτην εδω γνωριζει καποιος κατι?
Λοιπον δοκιμασα εγω πριν τρεις τεσσερεις ημερες, θα ανεβαζα κριτικη αλλα τα λεω εδω για να τα δειτε ολοι.
Η τυπισσα ειναι προχωρημενο γκιλφ, που νοικιαζει ενα δωματιο στους Αγιους Αποστολους για λιγες ημερες. Απο προσωπο χαλια, για μενα, το σωμα μαλλον καλυτερο απο οτι θα περιμενε κανεις, αλλα σε γενικες γραμμες το εχουν παρει τα χρονια. Το μονο που αξιζει λιγακι ειναι το βυζι, και αυτο ειναι ο μονοφθαλμος που βασιλευει στου τυφλους.
Μασαζ για να βαζεις τα κλαμματα. Στρωνει ενα σεντονι πανω στο κρεββατι της, και μια μικρη πετσετα πανω σε αυτο. Εχει ενα μικρο μπανακι οπου μπορει να φρεσκαριστει κανεις. Στο κρεββατι περνας λιγη ωρα γιατι η κυρια ειναι της ξεπετας, παρολο που μιλαει και βογκαει και νομιζει πως σου χαριζει την υπερτατη ηδονη. Μασαζ πολυ κατω του μετριου, απλο χαδι δηλαδη. Χαιδευει και τα επιμαχα σημεια ωστε οταν σε γυρισει ανασκελα να εισαι καυλωμενος και να σε τελειωσει γρηγορα. Σε αφηνει να γλυψεις το βυζι, αλλα μεχρι εκει. Μπορεις να μπαλαμουτιασεις αλλα δειχνει πως δεν το ευχαριστιεται και μετα απο κανα δυο λεπτα αλλαζει σταση ωστε να μην φτανεις να κανεις τιποτα και αυτη ασχολειται με σενα μεχρι να καταθεσεις. Διαρκεια το πολυ κανενα μισαωρο, κοστος 50 γουαν. Με χαλασε που αναψε τσιγαρο αμεσως μολις τελειωσαμε. Καπνιζε και οταν εφτασα, χωρις να με ρωτησει αν με ενοχλει, που με ενοχλει τρομερα.Το εκανα μια φορα ως καταδρομικη, υπηρξα και αλεξιπτωτιστης στο Μαλεμε αρα παιζω στο γηπεδο μου, αλλα δεν το ξανακανω. Η κυρια συστηνεται μονο για περιπτωσεις που το σπερμα σου βγαινει απο το αυτι, αλλιως καλυτερα βρες μια ωραια τσοντουλα, παιξε τον και φαε το πενηνταρι σε κατι αλλο.