Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 460K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Η Κατερίνα στα δικαστήρια έχει αγγελία στην εφημερίδα,παίρνεις τηλ και κλείνεις ραντεβού

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Σε ποια εφημεριδα John-Crete? Μπορεις να στειλεις εστω και σε πμ να δουμε?

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Στο Πυθάρι μάλλον έχει σταματήσει η κοπέλα

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ξερει κανεις κατι για τις παρακατω αγγελιες θα τις βρεις στο κανεσεξ.com οπου και τα ******
Μαρία 6...924047Αισθησιακό μασάζ από Ελληνίδα απόκρυψη καί μηνύματα δέν θα απαντηθούν
ερωτικο μασαζΕλληνιδα προσφερει χαλαρωτικο ερωτικο μασαζ που θα απογειωσει και την πιο τρελη σου φαντασιωση!!!Σε περιμενω!! τηλ 6...516077
Μασάζ με μια εκτόνωσηΣε περιμένω στο χώρο μου για ένα μασάζ μιας ώρας με εκτόνωση στο τέλος. Μόνο για σοβαρά άτομα που τους αρέσει το μασάζ και επιθυμουν την μάλαξη και στην ευαίσθητη περιοχή. O χώρος ειναι στο Ρέθυμνο. Για ραντεβού στο μαίηλ irina...ouli@yahoo.gr

anemos17

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπερα. Δοκιμασα Ελληνιδα φυσικοθεραπευτρια ...κανει χειρομαλαξεις... Κλπ. Παιδια δεν την συνιστω. Εμφανιση μηδεν.
Επισης η μαρια που λεει ο μανωλης... Εχει φωτο στο fb αν βαλετε το τηλ. Δεν πηγα!

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Πήρα τηλ την Μαρία για ραντεβού μου είπε ότι μένει στην Σπλάντζια στην εκκλησία κοντά.Πρόγραμμα 30 ευρώ μασάζ, 40 σεξ, μαζί δεν γίνεται και τα δύο προγράμματα γιατί είναι λέει κουραστικό.Δηλώνει 40 χρονών.Θα κλείσω ραντεβού μετά τις γιορτές για μασάζ μόνο και θα ενημερώσω.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Πήρα τηλ την Μαρία για ραντεβού μου είπε ότι μένει στην Σπλάντζια στην εκκλησία κοντά.Πρόγραμμα 30 ευρώ μασάζ, 40 σεξ, μαζί δεν γίνεται και τα δύο προγράμματα γιατί είναι λέει κουραστικό.Δηλώνει 40 χρονών.Θα κλείσω ραντεβού μετά τις γιορτές για μασάζ μόνο και θα ενημερώσω.
Περιμενουμε να ακουσουμε μεγαλε :-)

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Φίλε συναγωνιστή αν ψάξεις πιό πίσω τήν σελίδα θα διαβάσεις οτι έχομαι γράψει  Μ Α Κ Ρ Υ Α ένα πολλοί βρωμίαρα ,  βρώμικο σπίτι , το σπίτι χωρίς τουαλέτα ,με τις καπότες πεταμένες στό πάτωμα καί λίγα σου λέω .

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Φίλε συναγωνιστή αν ψάξεις πιό πίσω τήν σελίδα θα διαβάσεις οτι έχομαι γράψει  Μ Α Κ Ρ Υ Α ένα πολλοί βρωμίαρα ,  βρώμικο σπίτι , το σπίτι χωρίς τουαλέτα ,με τις καπότες πεταμένες στό πάτωμα καί λίγα σου λέω .

Καλά που μου το είπες φίλε ευχαριστώ.Μήπως είναι αυτή που έμενε στην νέα χώρα στην Ακτή Παπανικολή γιατί την είχα πατήσει σαν μαλάκας και μου πήρε και 40 ευρώ

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπερα. Δοκιμασα Ελληνιδα φυσικοθεραπευτρια ...κανει χειρομαλαξεις... Κλπ. Παιδια δεν την συνιστω. Εμφανιση μηδεν.
Επισης η μαρια που λεει ο μανωλης... Εχει φωτο στο fb αν βαλετε το τηλ. Δεν πηγα!
Η ελληνιδα φυσικοθεραπευτρια κανει και εξτρα......??? Ειναι προς Αγ Αποστολους....???

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Εχει κανεις καποια πληροφορια για την παρακατω αγγελια

Ξερει κανεις κατι για τις παρακατω αγγελια θα την βρεις στο κανεσεξ.com οπου και τα ******
Μασάζ με μια εκτόνωσηΣε περιμένω στο χώρο μου για ένα μασάζ μιας ώρας με εκτόνωση στο τέλος. Μόνο για σοβαρά άτομα που τους αρέσει το μασάζ και επιθυμουν την μάλαξη και στην ευαίσθητη περιοχή. O χώρος ειναι στο Ρέθυμνο. Για ραντεβού στο μαίηλ irina...ouli@yahoo.gr

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Δοκίμασα εγώ, πριν από λίγο ήρθα από το Ρέθυμνο γιατί έψαχνα καιρό να κάνω μασάζ αφού δεν πήγα στην Μαρία με αυτά που μου είπατε.Λοιπόν η λεγάμενη είναι στην παλιά πόλη, ραντεβού κλείνει μόνο με email και σου ζητάει να τις στείλεις μια φωτογραφία σου και μετά σου στέλνει και αυτή,και τελευταία ώρα πριν το ραντεβου σου ξαναστελνει την διεύθυνση τής.Η τιμές είναι 40 ευρώ 50 και 55 λέει. Εντάξει από εμφάνιση δεν λέει αλλά το μασάζ το έχει λίγο και στο τέλος έχει και μια καλή φραπέδια.Τέλος του μηνός φεύγει λέει από το Ρέθυμνο.                          

kingdragon300

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες! Στο κανεσεξ. com υπαρχει αυτη η αγγελία: Ελληνίδα προσφέρω εκρηκτικό ερωτικό μασάζ !!!!!! Σε χώρο δικό μου έλα για!!!!!!! Έντονες αισθησιακές στιγμές!!!!!!!!!!!!Τηλ για ραντεβού 6 9 3 ***** 7 7. Με ονομα: Ania. Ξερει μηπως κανεις τι παιζει..?

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0

Καλησπερα συναγωνιστες! Στο κανεσεξ. com υπαρχει αυτη η αγγελία: Ελληνίδα προσφέρω εκρηκτικό ερωτικό μασάζ !!!!!! Σε χώρο δικό μου έλα για!!!!!!! Έντονες αισθησιακές στιγμές!!!!!!!!!!!!Τηλ για ραντεβού 6 9 3 ***** 7 7. Με ονομα: Ania. Ξερει μηπως κανεις τι παιζει..?
Έχει φύγει από Χανιά αυτή τώρα για το Πάσχα,θα κατέβει αργότερα.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
καλημερα παιδια ... για να σας προλαβω ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και το σκεφτητε . Η ''κυρια''  Ανια  ειναι αυτη Δεν πιστευω να εχετε λεφτα για πεταμα)))))

οσο για την Ρεθυμιωτησα ειχα παει 3 φορες περυσι .. καλο τυπακι . τοτε δεν προσεφερε σεξ αλλα μονο μασαζ - φραπε.. πολυ καλο μασαζ , πολυ καλο και αισθησιακο φραπε... τωρα δεν ξερω αν εχει και σεξ το μενου αλλα δεν λεει και πολλα απο εμφανιση... Ισως για τους λατρεις του BBW ... Κριμα που φευγει ... τουλαχιστον αν καποιος παει να ρωτησει μηπως και ερθει χανια ..

kingdragon300

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια ... για να σας προλαβω ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και το σκεφτητε . Η ''κυρια''  Ανια  ειναι αυτη
Δεν πιστευω να εχετε λεφτα για πεταμα)))))
Γιατι τοσο χαλια ειναι? :P Στη φωτο τρωγεται παντως...

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1

Τύπε... το μαύρο χάλι είναι μακριά

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Έχωμαι κάποια πληροφορία για την συγκεκριμένη στο Ρέθυμνο , διότι την έχασα και από το kanesex που την
είχα εντοπίση .

Δοκίμασα εγώ, πριν από λίγο ήρθα από το Ρέθυμνο γιατί έψαχνα καιρό να κάνω μασάζ αφού δεν πήγα στην Μαρία με αυτά που μου είπατε.Λοιπόν η λεγάμενη είναι στην παλιά πόλη, ραντεβού κλείνει μόνο με email και σου ζητάει να τις στείλεις μια φωτογραφία σου και μετά σου στέλνει και αυτή,και τελευταία ώρα πριν το ραντεβου σου ξαναστελνει την διεύθυνση τής.Η τιμές είναι 40 ευρώ 50 και 55 λέει. Εντάξει από εμφάνιση δεν λέει αλλά το μασάζ το έχει λίγο και στο τέλος έχει και μια καλή φραπέδια.Τέλος του μηνός φεύγει λέει από το Ρέθυμνο.                         

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom