JOHN-CRETE
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Η Κατερίνα στα δικαστήρια έχει αγγελία στην εφημερίδα,παίρνεις τηλ και κλείνεις ραντεβού
Χανιωτικα Νεα; Δεν εχω δει κατι, μονο κατι γραφεια γνωριμιων απαντανε σε τηλεφωνο...Στην τοπική εφημερίδα εδώ στα Χανιά
Περιμενουμε να ακουσουμε μεγαλε :-)Πήρα τηλ την Μαρία για ραντεβού μου είπε ότι μένει στην Σπλάντζια στην εκκλησία κοντά.Πρόγραμμα 30 ευρώ μασάζ, 40 σεξ, μαζί δεν γίνεται και τα δύο προγράμματα γιατί είναι λέει κουραστικό.Δηλώνει 40 χρονών.Θα κλείσω ραντεβού μετά τις γιορτές για μασάζ μόνο και θα ενημερώσω.
Πήρα τηλ την Μαρία για ραντεβού μου είπε ότι μένει στην Σπλάντζια στην εκκλησία κοντά.Πρόγραμμα 30 ευρώ μασάζ, 40 σεξ, μαζί δεν γίνεται και τα δύο προγράμματα γιατί είναι λέει κουραστικό.Δηλώνει 40 χρονών.Θα κλείσω ραντεβού μετά τις γιορτές για μασάζ μόνο και θα ενημερώσω.
Φίλε συναγωνιστή αν ψάξεις πιό πίσω τήν σελίδα θα διαβάσεις οτι έχομαι γράψει Μ Α Κ Ρ Υ Α ένα πολλοί βρωμίαρα , βρώμικο σπίτι , το σπίτι χωρίς τουαλέτα ,με τις καπότες πεταμένες στό πάτωμα καί λίγα σου λέω .
Η ελληνιδα φυσικοθεραπευτρια κανει και εξτρα......??? Ειναι προς Αγ Αποστολους....???Καλησπερα. Δοκιμασα Ελληνιδα φυσικοθεραπευτρια ...κανει χειρομαλαξεις... Κλπ. Παιδια δεν την συνιστω. Εμφανιση μηδεν.
Επισης η μαρια που λεει ο μανωλης... Εχει φωτο στο fb αν βαλετε το τηλ. Δεν πηγα!
Γιατι τοσο χαλια ειναι? Στη φωτο τρωγεται παντως...καλημερα παιδια ... για να σας προλαβω ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ και το σκεφτητε . Η ''κυρια'' Ανια ειναι αυτη
Δεν πιστευω να εχετε λεφτα για πεταμα)))))
Καλησπερα συναγωνιστες! Στο κανεσεξ. com υπαρχει αυτη η αγγελία: Ελληνίδα προσφέρω εκρηκτικό ερωτικό μασάζ !!!!!! Σε χώρο δικό μου έλα για!!!!!!! Έντονες αισθησιακές στιγμές!!!!!!!!!!!!Τηλ για ραντεβού 6 9 3 ***** 7 7. Με ονομα: Ania. Ξερει μηπως κανεις τι παιζει..?
Δοκίμασα εγώ, πριν από λίγο ήρθα από το Ρέθυμνο γιατί έψαχνα καιρό να κάνω μασάζ αφού δεν πήγα στην Μαρία με αυτά που μου είπατε.Λοιπόν η λεγάμενη είναι στην παλιά πόλη, ραντεβού κλείνει μόνο με email και σου ζητάει να τις στείλεις μια φωτογραφία σου και μετά σου στέλνει και αυτή,και τελευταία ώρα πριν το ραντεβου σου ξαναστελνει την διεύθυνση τής.Η τιμές είναι 40 ευρώ 50 και 55 λέει. Εντάξει από εμφάνιση δεν λέει αλλά το μασάζ το έχει λίγο και στο τέλος έχει και μια καλή φραπέδια.Τέλος του μηνός φεύγει λέει από το Ρέθυμνο.