Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εγω δεν κρινω κανεναν

αλλα απο το ζορι που τραβας μετα την ερωτηση μου το μονο που μπορω να ρωτησω ειναι: εσυ τις προμοταρεις ?
Κ όμως έφτασε η ώρα που θα με πουν κ προμότορα...Ότι πεις αγορίνα...Μόνο προμότορας...Νταβατζής κ βάλε είμαι...

Κάθε φορά που ενημερώνω,το μετανιώνω...Αυτή τη φορά όμως γαμήθηκε το πράγμα...

Γι'αυτό κ δεν θα ξανακούσετε νέα μου...Στ'αρχίδια σας λογικά,αλλά έτσι θα γίνει...

tmg

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Like
4
Πόντοι
0
ρε helix...τραβηξες που τράβηξες μεγαλύτερο ζόρι εσύ από την απάντηση..την λες και από πάνω στον παλιό που το μόνο που κάνει είναι να ενημερώνει τους υπόλοιπους? ωραιος ρε...ορίστε...είπε δεν ξαναμιλά κι εχει πόσες μέρες να κινηθεί το φορουμ....

λευτερης7033

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις καμια καθαρη και υγιει κοπέλα που να κανει μασαζ εκτος απο τις αγγελιες στην τοπικη εφημεριδα?

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
paidia kamia enhmerwsh??
eida kana 2 kainouries aggelies sta xaniwtika alla de prolava na paw akoma...ksereis kaneis tpt??

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
έχουμε μήπως νεα από την Κατερίνα που είναι προς δηκαστήρια?
Αρχισε να κάνει φραπέ η κάτι πιο προχωρημένο?

kapetanios211

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
kalhspera opoios exei kamia kalh enhmerosh as steilei edw h ena pm..kalokairi einai de paizei..opoios kserei as steilei euxaristw..kai tha enhmeroso kai egw se oti mporw

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
paidia h katerina sta dikasthria kanei tpt?? h  mono masaz?? exei proxwrhsei kaneis??

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
mou fanike gnwsto to thl k dokimasa na parw...einai mia pou eixe erthei paliotera sth nea xwra...me mia filh ths k kala...moufa paides...mhn pate..tzampa lefta..ase pou zitaei 60

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΦΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ

Αν  καποιος  εχει  εμπειρια  απο  το  παρακατω  ας  ενημερώσει.

[/quote]

[ΛΟΙΠΟΝ Μ α κ ρ υ α

μόλις  
την επισκευθικα πριν λίγο διαμένει σε ενοικιαζομενα δωμάτια στην παραλία τις Νεας Χώρας , διαψευδη αυτά που έχουν γραφή από διάφορους συναγωνιστές και μου το επεζε αθώα περιστέρα

η υποτιθέμενη κυρία ο θεός να την κανη κυρία μια πα.....α με όλοι τι σημασία τις λέξεως ας τα αναλοισωμαι λίγο

στο τηλέφωνο σου λέει μασάζ διάρκειας μιας ώρας ,και αυτό λίγο λαδάκι και ούτε πέντε λεπτά μασάζ ,τα υπόλοιπα πέντε μια μαλακία δηλαδή μου τον επεξε και έχυσα και τίποτα άλλο {ούτε τσιμπούκι ούτε τίποτα άλλο αφού δεν πρόλαβα να τις βγάλω  ούτε το κιλοτάκι , πήγα να τις το βγάλω η απάντηση ήταν σιγά σιγά θα το βγάλω εγώ όταν έλθει η ώρα η οποία δεν ήλθε } η τιμή είναι στα ΠΕΝΗΝΤΑ και αυτά πολλά τις είναι

σε τελική ανάλυση πολλοί περισσότερο χρόνο σου αφιερώνουν  στα μπουρδέλα από ότι εκεί υπόψη συνολικός χρόνος ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ

ΛΟΙΠΟΝ Μ α κ ρ υ α
Παράθεση από: eisodimatias στις Μαΐου 11, 2013, 22:23:00
telika katafera k piga..simera irthe...zitaei 70 eyro...demek ladi swma me swma k tetaoia...einai k mia filh ths edw mexri ayrio...
loipon...h Anta...einai kamia 40+ megala vyzia,koilia...ksanthia...spasmeno proswpo...k mou fanike psilotraveli...h allh mikroula..kamia 25-26 thn ekopsa..wraio proswpaki..ksantho malli..koilia megalh omws....k wraio stithos...emena mou fanikan polla ta lefta..pantws an pate aksizei mono h mikrh...( k gia to filo pou elege to pou tha menoun..einai nea xwra..sthn paralia)quote author=kalogekal link=topic=4137.msg4725443#msg4725443 date=1375715265]

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
κανενα νεο απο ΠΥΘΑΡΙ μερια .........απο οτι βλεπω και απο μια επικοινωνια τηλεφωνικη που ειχα τιποτα  θελουναι 60euro και μασαζ ο φυσιοθεραπευτης απο οτι μου ειπαναι τοσα τους λυπουναι η ωαχνουν για μαλακες

epitropos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
stin agelia leei oti h tipisa kanei k lagnies re file!!! dld ti katapinei kourades?  :kissass: :kissass: :kissass:

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Έχει ξεφτίσει το θέμα με τα μασατζιδικα Χανια ή προσέχουν παραπάνω?? ελειψα ενα διάστημα και εχασα κάθε επαφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom