Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manos27

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
την πήρα τηλέφωνο την τρίτη που πρωτοέβαλε την αγγελία και μου είπε πως δεν έχει έρθει ακόμα στα Χανιά!
Αύριο έρχεται και θα μένει κάπου προς Γαλατά.
Δεν πήρα άλλες πληροφορίες, φαντάζομαι όμως πως από αύριο θα μάθουμε περισσότερα!

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
ξερει καποιος κατι για την παρακατω αγγελια 

telika katafera k piga..simera irthe...zitaei 70 eyro...demek ladi swma me swma k tetaoia...einai k mia filh ths edw mexri ayrio...
loipon...h Anta...einai kamia 40+ megala vyzia,koilia...ksanthia...spasmeno proswpo...k mou fanike psilotraveli...h allh mikroula..kamia 25-26 thn ekopsa..wraio proswpaki..ksantho malli..koilia megalh omws....k wraio stithos...emena mou fanikan polla ta lefta..pantws an pate aksizei mono h mikrh...( k gia to filo pou elege to pou tha menoun..einai nea xwra..sthn paralia)

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
[size=10pt]ΛΟΙΠΟΝ Μ α κ ρ υ α [/size]

μόλις 
την επισκευθικα πριν λίγο διαμένει σε ενοικιαζομενα δωμάτια στην παραλία τις Νεας Χώρας , διαψευδη αυτά που έχουν γραφή από διάφορους συναγωνιστές και μου το επεζε αθώα περιστέρα

η υποτιθέμενη κυρία ο θεός να την κανη κυρία μια πα.....α με όλοι τι σημασία τις λέξεως ας τα αναλοισωμαι λίγο

στο τηλέφωνο σου λέει μασάζ διάρκειας μιας ώρας ,και αυτό λίγο λαδάκι και ούτε πέντε λεπτά μασάζ ,τα υπόλοιπα πέντε μια μαλακία δηλαδή μου τον επεξε και έχυσα και τίποτα άλλο {ούτε τσιμπούκι ούτε τίποτα άλλο αφού δεν πρόλαβα να τις βγάλω  ούτε το κιλοτάκι , πήγα να τις το βγάλω η απάντηση ήταν σιγά σιγά θα το βγάλω εγώ όταν έλθει η ώρα η οποία δεν ήλθε } η τιμή είναι στα ΠΕΝΗΝΤΑ και αυτά πολλά τις είναι

σε τελική ανάλυση πολλοί περισσότερο χρόνο σου αφιερώνουν  στα μπουρδέλα από ότι εκεί υπόψη συνολικός χρόνος ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ

[size=10pt]ΛΟΙΠΟΝ Μ α κ ρ υ α [/size]
telika katafera k piga..simera irthe...zitaei 70 eyro...demek ladi swma me swma k tetaoia...einai k mia filh ths edw mexri ayrio...
loipon...h Anta...einai kamia 40+ megala vyzia,koilia...ksanthia...spasmeno proswpo...k mou fanike psilotraveli...h allh mikroula..kamia 25-26 thn ekopsa..wraio proswpaki..ksantho malli..koilia megalh omws....k wraio stithos...emena mou fanikan polla ta lefta..pantws an pate aksizei mono h mikrh...( k gia to filo pou elege to pou tha menoun..einai nea xwra..sthn paralia)

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0

helix

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
η ερωτηση μου δεν αφορουσε το οικονομικο θεμα....

αλλα ακομη κι ετσι αν το δω , απο το να σκορπαω 30αρια σε μετριοτητες και  :jerking:

καλυτερα ενα 200αρι για μια ωρα απολαυσης...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
η ερωτηση μου δεν αφορουσε το οικονομικο θεμα....

αλλα ακομη κι ετσι αν το δω , απο το να σκορπαω 30αρια σε μετριοτητες και  :jerking:

καλυτερα ενα 200αρι για μια ωρα απολαυσης...
Τις έχεις πάρει όλες κ το λες αυτό;

helix

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
προφανως και οχι

δεν νομιζω να το επαιξα ποτε ο μαμιας της γειτονιας...

εσυ εχεις να προτεινεις λοιπον κατι που να αξιζει ???

γιατι στις 4-5 τελευταιες σελιδες εδω μεσα ολο "μακρυα μακρυα" διαβαζω!

και στην τελικη αν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας του ερωτηματος μου καλως, αλλιως χωρις παρεξηγηση δεν βλεπω το νοημα της κουβεντας μας..

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε helix εγω θα σου προτεινω να πας στην Αλεξια που ειναι στο 4 στη Μινωος... εννοειται οτι δεν εχει την εμφανιση της εσκορτ που ανεβασες, αλλα ειναι ομορφη και θα καλοπερασεις σιγουρα..! υπαρχουν και 2 κριτικες εδω:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
προφανως και οχι

δεν νομιζω να το επαιξα ποτε ο μαμιας της γειτονιας...

εσυ εχεις να προτεινεις λοιπον κατι που να αξιζει ???

γιατι στις 4-5 τελευταιες σελιδες εδω μεσα ολο "μακρυα μακρυα" διαβαζω!

και στην τελικη αν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας του ερωτηματος μου καλως, αλλιως χωρις παρεξηγηση δεν βλεπω το νοημα της κουβεντας μας..
Υπάρχει κ θρεντ για τους οικους ανοχης στα Χανια...

Αν μπεις θα καταλαβεις...

helix

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι προφανες οτι (για πολλους και διαφορους λογους) δεν παω απο στη μινωος???

τεσπα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τότε γιατί λες ότι δεν θέλεις να σκορπάς 30αρια σε μετριότητες;

Χωρίς να τις έχεις πάρει,τις κρίνεις;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
φιλε helix η συγκεκριμενη που ρωτασ ειναι απο τισ καλυτερες.εαν σου αρεσει το σκληρο σεξ η κοπελα ειναι φοβερη.την εχω παρει πολλες φορες.πιστευω πως δεν θα κλαις τα λεφτα σου.

helix

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν κρινω κανεναν

αλλα απο το ζορι που τραβας μετα την ερωτηση μου το μονο που μπορω να ρωτησω ειναι: εσυ τις προμοταρεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom