Ούτε 50,πολλά είναι...
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Ούτε 50,πολλά είναι...
Κ με καμπίνα,όχι κατάστρωμα...Για πόσο λιγούρια μας έχουν.Με αυτά τα λεφτά πας Αθήνα και γαμάς ρε πούστη μου
Με cyprus air κουμπάρε,πας πηδάς και σε 6-7 ώρες εισαι πισω.Κι ούτε γάτα ούτε ζημιάΚ με καμπίνα,όχι κατάστρωμα...
Με cyprus air κουμπάρε,πας πηδάς και σε 6-7 ώρες εισαι πισω.Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά
Αφου εισαι μιλφακιας πηγαινε στη Ζετα... θα στα ζαλισει λιγο με την πολυλογια αλλα θα σε αδιασει για τα καλαpaidia kala ta lete alla me exi fai i maaaaprotinete tpt eidika an einai milf trelenome
plssssssssssssssssssss
Μασαζτζου, η στουντιοκοριτσο ???Συμπολεμιστες η τσεχα στα χανιωτικα δινει κωλο....ανοιξε η τυχη μου χθες...50 ευρω..καλη πιπα και μονο κωλο για 20 λεπτα της τον εκανα χωνι.
Που το είδες το στούντιο στα Χανιά ρε φίλε;Μασαζτζου, η στουντιοκοριτσο ???
Συμπολεμιστές η τσεχα στα χανιώτικα δίνει κώλο.... άνοιξε η τύχη μου χθες...50 ευρώ.. καλή πίπα και μόνο κώλο για 20 λεπτά της τον έκανα χωνί.
Δεν αντέχεται η πολυλογίαΑφου εισαι μιλφακιας πηγαινε στη Ζετα... θα στα ζαλισει λιγο με την πολυλογια αλλα θα σε αδιασει για τα καλα![]()
synagwnistes vrika ayto...kseroume ti paizei???
ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ