eisodimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
6942661313 htan to thl...ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ
6942661313 htan to thl...ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ
6942661313 htan to thl...
na sai kala file gia thn enhmerwsh!!ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ,
εποικοινωνισα με το σχετικο τηλεφωνο ο τυπος που το σικωσε εκανε τον γερμανο δεν υπαρχει καμια κοπελα εγω με αγγελια , απο την πιεση που του ασκισα μου ηλθε να τον βρισψ ασχυμα αλλα τελος παντον η συμασια οτι φαγαμαι πορτα και απο αυτο το τηλεφωνο
egw piraa...dinei rantevou sto kentro na pas na thn pareis..25 euro zitise..leei oti kanei mono masaz k tpt allo k epeidh de milaei kala ellinika k mou fanike kapws malakismenh sto thl de piga....Ξ Α Ν Α Ρ Ο Τ Α Ω Γ Ι Α Τ Η Ν Π Α Ρ Α Κ Α Τ Ω Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΣΤΑ ΧΑΝΙΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ
• ΡΩΣΙΔΑ μασέρ 40 ετών προσφέρει χαλαρωτικό - θεραπευτικό με μαγευτικές ικανότητες μασάζ στον
χώρο σας 9 π.μ.- 6 μ.μ.Πληρ. Τηλ. 6940/218581
exw paei...poly wraia gynaika...xaniwtisa...gyrw sta 40+ alla mou ekane mono masaz...mexri ekei...de to proxwraei nomizw...exei to tropo ths k sto koveiΕχει καποιος πληροφοριες για την Κατερινα απο τα δικαστηρια............?
Συμπολεμιστες η τσεχα στα χανιωτικα δινει κωλο....ανοιξε η τυχη μου χθες...50 ευρω..καλη πιπα και μονο κωλο για 20 λεπτα της τον εκανα χωνι.
Η τσεχα στα χανιωτικα δινει κωλο....
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ
re file exei xiliades kopeles sto fb...gt dialekses ayth?? sou exoun pei tpt??paidia kati brika 3eri kanis tpt gia tin kopela
paides egw pairnw thl alla de to shkwse kaneis akomh.....ξερει καποιος κατι για την παρακατω αγγελια