You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα ενημερώσω με ΠΜ όποιον ενδιαφέρεται για τα τηλ. δύο περιπτώσεων η μία είναι αλβανιδα 22 ετών και ζητάει γνωριμία με σοβαρό κύριο βέβαια το τηλ το εχει συνήθως κλειστό αλλα με προσπάθεια μπορείται να την πετύχεται και η δεύτερη κάνει αυταρχικό και πιθανόν να έλθη χανιά. Βέβαια περιμένω και γω όταν ζητάω κάποια πληροφορία να με ενημερώνεται.
Η Αλβανίδα όντως το έχει κλειστό..
Έχει κανείς στα υπόψιν καμία μαυρούλα;(houzel σε εσένα ελπίζω.. ;) )
Μαυρουλα, ε;; Το πας για anal ??
Νομιζω στο Παρα 5 εχει, αλλα μονο ανα εισαι γνωστος.
To παρα5 δεν έχει κλείσει ακόμα;;
Σίγουρα έχει το dolce vita απλά έλεγα μήπως ξέρει κανείς...
Nαι ναι, να μαζευτουμε να πατε .........
παιδια κοιταχτε εδω 2 νέα city tour sta chania! κοιταχξε το Μιλάμε για 2 τεμάχια Veronika και Irina έρχονται χανιά από 30/3 εως 5/4 σας ενημερώνω και θέλω ενημερωση με ΠΜ για λεπτομέρειες Ξενοδοχείο Κ.Λ.π. ωστε να μεθοδευσω καταλληλα και την δική μου επαφή ένεκα παντρεμένος
Επικοινωνια με την κοπελα..λεει βρισκεται χανια αλλα δεν θα δουλεψει ακομα...απο δευτερα ή τεταρτη μου ειπε στο τηλεφωνο!!
Επικοινωνια με την κοπελα..λεει βρισκεται χανια αλλα δεν θα δουλεψει ακομα...απο δευτερα ή τεταρτη μου ειπε στο τηλεφωνο!!
Με 250€/h μάλλον θα την πληρώσω σε είδος...
Με 250€/h μάλλον θα την πληρώσω σε είδος...
Τι να κανουμε?? Η παμε και πληρωνουμε ή μενουμε στην ξεραιλα μας...δυστυχως..!!!
Τι να κανουμε?? Η παμε και πληρωνουμε ή μενουμε στην ξεραιλα μας...δυστυχως..!!!
ε ρε π0ύστη μου,δεν καταλαβαίνουν απο οικονομική κρίση και ΔΝΤ αυτές..
Ειναι θεμα αγορας..εδς και να μην παμε στα αρχιδια τους...Αθηνα αν δεν εχουν κοσμο ισως και να πεσει η τιμη..αλλα και εδω..μπορει να διαπραγματευτεις αλλη τιμη εκει..(δυσκολο εως ακατορθωτο)...συμπερασμα...οσο πιο μικρη και πιο "νροπαλη" η αγορα τοσο πιο στα αρχιδια τους..!!
Aν πάρουμε και το δίδυμο τότε καταστραφήκαμε βλέπω τις τραπεζες να χορηγούνε ...γαμοδάνεια χαχαχα
κάποτε λέγαμε "γαμάτε γιατί χανόμαστε" τώρα πλέον χάνεται όποιος γαμάει..
Που φτάσαμε ρε 4%#&#^$%&%*(^&*( :'(
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270