You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Αυτη ειναι η περιβοητη χριστινα?Γδυνεται στο μασαζακι?Ποσο κραταει η ολη διαδικασια και αν κερναει κανα καφεδακι.Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι μια ωρα δρομο οδικως.Αξιζει?KAKH PROS METRIA
Αυτη ειναι η περιβοητη χριστινα?Γδυνεται στο μασαζακι?Ποσο κραταει η ολη διαδικασια και αν κερναει κανα καφεδακι.Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι μια ωρα δρομο οδικως.Αξιζει?
Περιβοητη, ε;; Χεσε μεσα ειναι αδερφε. Ουτε 5 λεπτα δρομο μην κανεις. Αν θες, ακουσε με.
Χρόνια πολλά σε όλους και κοιτάχτε αυτό στο OLX.GR Category: Home > Personals > Women looking for Men
APO 3/O5 KONTA SAS XORIS GRAFEIA KAI PIESEIS .................... *******************
Περιμένω ενημερώσεις
edit sonyp900: Όχι τηλέφωνα δημόσια. Αν θέλετε με ΠΜ
APO 3/O5 KONTA SAS XORIS GRAFEIA KAI PIESEIS .................... *******************
Περιμένω ενημερώσεις
ακομα κανει..μονη της.
Ποιά Φωτεινή είναι αυτή; μια Ρωσίδα ηλικιωμένη προς Δικαστήρια μεριά;
Οταν λετε ηληκιωμενη εννοουμε milf η παλιογρια?Αξιζει τον κοπο?
Μιλφοπαλιογρια Μπααααααα..... ΔΕΝ !!!
Χρόνια πολλά σε όλους και κοιτάχτε αυτό στο OLX.GR Category: Home > Personals > Women looking for Men
Περιμένω ενημερώσεις
Ti απεγινε με αυτο ;; Ξερει κανεις κατι ;;;;
Ti απεγινε με αυτο ;; Ξερει κανεις κατι ;;;;
Το πρωί που μπήκα να το τσεκάρω αν υπάρχει ακόμα έχει αφαιρεθεί (από Χανιά και Ηράκλειο)
οπότε μάλλον μάπα το καρπούζι..
Για εδω εχουμε κανεναν κασκαντερ που να δοκιμασε η εστω να μιλησε στο ηλεφωνο..???
παιδια μπητε στο site
η εν λόγω κυρια βρισκεται χανια από σήμερα
παιδια μπητε στο site
Μαλλον "επεσε" η Αθηνα κι εχουν ξαμοληθει σε ολη την Ελλαδα μπας και πιασουν κανα φραγκο !!!!
παιδια μπητε στο site
την αλλη βδομαδα ερχονται δυο
την αλλη βδομαδα ερχονται δυο
τσεκάρετε και στις κρητικες αγγελίες μια αγγελία!
"Ελληνιδα, ζητα γνωριμία..."
Πρόκειται για την Λένα, ελληνίδα κοντά στα 40, μια χαρά απο εμφάνιση, ωραίο σώμα. Χρεώνει 80 ευρω για καμια ώρα.
βρεθήκαμε πριν καμιά βδομαδα σε ξενοδοχείο. Καλή στο κρεβάτι, φιλική, χωρίς γκρίνιες - χωρίς βιασύνες.
πρόθυμη για αλλαγες στασης, μέτρια πίπα, πρωκτικο δεν ζητησα αλλά μου φαινεται οτι δεν θα ειχε αντιρρηση.
το βασικό μειονέκτημα που της βρήκα ειναι οτι ήταν λίγο ασυνεπής στο ραντεβού...
"Ελληνιδα, ζητα γνωριμία..."
Πρόκειται για την Λένα, ελληνίδα κοντά στα 40, μια χαρά απο εμφάνιση, ωραίο σώμα. Χρεώνει 80 ευρω για καμια ώρα.
βρεθήκαμε πριν καμιά βδομαδα σε ξενοδοχείο. Καλή στο κρεβάτι, φιλική, χωρίς γκρίνιες - χωρίς βιασύνες.
πρόθυμη για αλλαγες στασης, μέτρια πίπα, πρωκτικο δεν ζητησα αλλά μου φαινεται οτι δεν θα ειχε αντιρρηση.
το βασικό μειονέκτημα που της βρήκα ειναι οτι ήταν λίγο ασυνεπής στο ραντεβού...
Πολλα τα 80!Καλυτερα βενζινη!
δεν διαφωνώ. αλλα δυστυχως δεν εχω αλλες ακρες για να βρω κατι καλυτερο και φτηνότερο...
οπότε με ο,τι έχουμε, πορευόμαστε!
παρολά αυτά, πέρασα καλά με την εν λόγω κοπέλα, οπότε δεν τα σκεφτομαι τα παραπανω χρηματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις