baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δεν ξερω καν τι ειναι και λειπει και ο ειδικος μας σε αυτα τα θεματα να μας το εξηγησει.σε βλεπω ψηνεσαι να σου μαλαξουν το κωλοτρυπιδι μαλακα
δεν ξερω καν τι ειναι και λειπει και ο ειδικος μας σε αυτα τα θεματα να μας το εξηγησει.σε βλεπω ψηνεσαι να σου μαλαξουν το κωλοτρυπιδι μαλακα
δεν ξερω καν τι ειναι και λειπει και ο ειδικος μας σε αυτα τα θεματα να μας το εξηγησει.
μην μας υψωνεις το δαχτυλο υπαρχουν και επιρρεπεις μεταξυ μας,αν και κοιμουνται τετοια ωρα.Δεν πάμε καλά δεν πάμε καθόλου καλά.....
Γιατί είστε εδώ μαζεμένοι;
Περάστε έξω όλοι τώρα
μην μας υψωνεις το δαχτυλο υπαρχουν και επιρρεπεις μεταξυ μας,αν και κοιμουνται τετοια ωρα.
Είσαι με τα καλά σου ;Χύνεις απ' τον κώλο κι εσύ;
Αφού δεν σας ενδιαφέρει γιατί κάθεστε και το διαβάζεται? μάλλον σας ενδιαφέρει αλλά ντρέπεστε να το γράψετεθα γυρίσει ο Άγιος και θα πάθει εγκεφαλικό....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό δεν ήταν τελικά Κλινική που άνοιξε, το κλουβί με τις Τρελές είναι
μην μας υψωνεις το δαχτυλο υπαρχουν και επιρρεπεις μεταξυ μας,αν και κοιμουνται τετοια ωρα.
ρε μλκ δεν μας ελυσες την απορια ομως οι αντρες χυνουν απο τον κωλο?
λες οτι εχουν σφυρηλατησει την σουφρα του ποταπα τρανσφορμερς;ρε μλκ δεν μας ελυσες την απορια ομως οι αντρες χυνουν απο τον κωλο?
εγω δεν λεω αλλα σαν πραγματογνωμων που ειναι θα ξερει να μας απαντησεις,εγω παντα εμπιστευομαι ανθρωπους που εχουν ιδια πειρα και οχι αερολογιες να χαμε να λεγαμε.λες οτι εχουν σφυρηλατησει την σουφρα του ποταπα τρανσφορμερς;
εγω δεν λεω αλλα σαν πραγματογνωμων που ειναι θα ξερει να μας απαντησεις,εγω παντα εμπιστευομαι ανθρωπους που εχουν ιδια πειρα και οχι αερολογιες να χαμε να λεγαμε.
Οταν σου κάνει μασάζ προστάτη η γυναίκα εφόσον το κατέχει τότε χύνεις από τον κώλο, ρωτήστε ακόμα και γιατρό.
συγχωνεύτηκε με παλαιότερο νήμαΕχετε ποτε τελειωσει με προστατικο μασαζ; Αν ναι πως τα καταφερατε μονοι σας; Χερια, αντικειμενα ή με παρτενερ (φυλο δεν μας αφορα). Ειχε διαφορα απο τους αλλους οργασμους;