Καλησπερα ΑΓΓΕΛΙΚΗ... Να σε παρω να κανονισουμε για αποψε? Απο εβδομάδα θα γίνεται
Αγγελική Call-Girl Εγγρ. 16 Αυγ 2020 Μηνύματα 3.804 Κριτικές 1 Like 21.824 σήμερα στις 09:45 #41 Chubby37 έγραψε: Καλησπερα ΑΓΓΕΛΙΚΗ... Να σε παρω να κανονισουμε για αποψε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Απο εβδομάδα θα γίνεται
Chubby37 έγραψε: Καλησπερα ΑΓΓΕΛΙΚΗ... Να σε παρω να κανονισουμε για αποψε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Απο εβδομάδα θα γίνεται
OP OP C Chubby37 Μέλος Εγγρ. 10 Μαΐ 2017 Μηνύματα 17 Like 42 Πόντοι 0 σήμερα στις 09:53 #42 Αγγελική έγραψε: Απο εβδομάδα θα γίνεται Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οκ. Σ ευχαριστω
Nubic Μέγας Εγγρ. 28 Οκτ 2019 Μηνύματα 5.548 Κριτικές 10 Like 14.919 Πόντοι 3.846 σήμερα στις 11:42 #43 fysarmonika έγραψε: μπορεί να είναι βαρυκοκκαλος. ρε τέρμα το bullling με το βάρος έλεος. σορρυ για την παράθεση απαντάω και στους υπόλοιπους που γράψανε για σωστό βάρος εξετάσεις κλπ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και εγώ έχω υπάρξει υπέρβαρος και χοντρός. Μετά απο μια ηλικία θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και όχι μόνο στην αυτοπεποίθηση.
fysarmonika έγραψε: μπορεί να είναι βαρυκοκκαλος. ρε τέρμα το bullling με το βάρος έλεος. σορρυ για την παράθεση απαντάω και στους υπόλοιπους που γράψανε για σωστό βάρος εξετάσεις κλπ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και εγώ έχω υπάρξει υπέρβαρος και χοντρός. Μετά απο μια ηλικία θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και όχι μόνο στην αυτοπεποίθηση.