You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ προστάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trfr50
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
σκετη καυλα ειναι,θελει οντως υπομονη μου εκανε προσφατα η ντομινα ερικα,εβαλε γαντι στο χερι της και για αρκετη ωρα με καυλωνε πισω ειχα αναψει ολοκληρος αλλα οταν εχυσα ηταν πρωτογνωρο για εμενα πολυ δυνατο χυσιμο.ειναι απιστευτη αισθηση !
Τον χειμώνα είχα μια συνάντηση με τις αφεντρες Κατια και Μισελ, μου είχαν βάλει έναν δονητή και με μαλακιζαν από πισω για αρκετή ώρα, Ε κάποια στιγμή και χωρίς να αγγίζω τον μπουτσο μου αρχίζω να χύνω τρελα και να σπαρταραω σαν ψάρι, ήταν ο πιο έντονος οργασμος που είχα μέχρι σήμερα και ειμαι 40 ετών. Δυστυχώς ειμαι μακρι τώρα διαφορετικά θα πήγαινα πιο συχνά μαζί τους. Thanks girls
Το "με μαλάκιζαν" μου άρεσε ιδιαίτερα...!!!!!
Γιατί δεν γράφεις "με κωλογαμούσαν", αφού αυτό σου κάνανε...;;;;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πιστευω οχι αλλα βοηθαει στην υγεια του προστατη.εχω ακουσει ότι το μασαζ στο προστατη βοηθαει στο να εχουμε καλυτερη στυση και αντοχή στο σεξ εννοω αντοχή να μην εχουμε προωρη εκσπερματωση κλπ.θα ηθελα να ακουσω γνωμες ισχυει αυτή η θεωρεια?
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Με μαλακιζαν από πίσω είναι σαφές νομίζω.Το "με μαλάκιζαν" μου άρεσε ιδιαίτερα...!!!!!
Εφευγες; Κομπλεξικο ανθρωπακι
eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 368
- Πόντοι
- 281
Ο φιλος Singer τα έγραψε πολύ σωστά. Η αντοχή όταν νιώθεις ότι εισαι στα πρόθυρα εκσπερμάτωσης με αυτόν τον τρόπο, σημαινει κιολας να μην ξενερώσεις που δυσκολεύεσαι να τελειώσεις και να μείνεις ντούρος. Αν όμως, υπάρχει εκει γυναικα που σε καβλώνει και ξέρει να το δουλεύει, μη φοβάσαι τίποτα.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ο φιλος Singer τα έγραψε πολύ σωστά. Η αντοχή όταν νιώθεις ότι εισαι στα πρόθυρα εκσπερμάτωσης με αυτόν τον τρόπο, σημαινει κιολας να μην ξενερώσεις που δυσκολεύεσαι να τελειώσεις και να μείνεις ντούρος. Αν όμως, υπάρχει εκει γυναικα που σε καβλώνει και ξέρει να το δουλεύει, μη φοβάσαι τίποτα.
Ξέρουμε αν η tantrazoe κάνει και... μασάζ προστάτη στο τάντρα που λέει?
Αυτό μήπως εννοεί πως κάνει ταντρα μασαζ?
Δεν έχω κάνει μαζί της ταντρα ,αλλά σκέφτομαι να το τολμήσω
eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 368
- Πόντοι
- 281
Ξέρουμε αν η tantrazoe κάνει και... μασάζ προστάτη στο τάντρα που λέει?
Αυτό μήπως εννοεί πως κάνει ταντρα μασαζ?
Δεν έχω κάνει μαζί της ταντρα ,αλλά σκέφτομαι να το τολμήσω
Φίλε,στη θέση σου θα έκανα μια ερώτηση στην κοπέλα. Το όνομα, όπως σωστά επισήμανες, υποδηλώνει ότι κάνει το μασάζ. Όμως, υπάρχουν και τύπισες που χρησιμοποιούνε πιασάρικα ονόματα μόνο για να τραβήξουν προσοχή με ελκυστικό όνομα.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Φίλε,στη θέση σου θα έκανα μια ερώτηση στην κοπέλα. Το όνομα, όπως σωστά επισήμανες, υποδηλώνει ότι κάνει το μασάζ. Όμως, υπάρχουν και τύπισες που χρησιμοποιούνε πιασάρικα ονόματα μόνο για να τραβήξουν προσοχή με ελκυστικό όνομα.
thanx!
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Πονάει αυτό?
mainomenosorlandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Πονάει αυτό?
Ε δεν πονάει ρε παίχτη; Άμα σου χώσει ολόκληρο το μαρκούτση από πίσω. Αν και όπως σε κόβω μαλλον θα σ'αρέσει οπότε....βουρ
mainomenosorlandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ή "με καρφωτιμονιάζανε" θα ακουγόταν περισσότερο ρεαλιστικό
Φίλοι μπήκα σε ένα θέμα το οποίο λέει για το μασάζ του προστάτη και έγραψα μια απάντηση, το τι μου έκαναν είναι δικό μου θέμα, όπως θέλετε πείτε το, εγω ξέρω ότι μου άρεσε και έπαθα την πλάκα μου με τον έντονο οργασμο που είχα, απλά τα πράγματαή "με καρφωτιμονιάζανε" θα ακουγόταν περισσότερο ρεαλιστικό
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Δεν πονάει αν γίνει σωστά αν έχεις περάσει πονόδοντο ή ωτίτιδα εκεί να δεις πόνο και δεν καυλώνεις κιόλας.Πονάει αυτό?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Φοραει κανεις πρωκτικη ταπα οταν πηγαινει σε μπουρδελο; Βοηθαει στη στύση ή τον οργασμο;
Επισκέπτης
Φοραει κανεις πρωκτικη ταπα οταν πηγαινει σε μπουρδελο; Βοηθαει στη στύση ή τον οργασμο;
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις
- 6K