Η αιτιολογία μου μάγκα μου είναι ότι την πηρα για ραντεβού με όλο το πακέτο κλεισμένο με συγκεκριμένα λεφτα και μετά από την συνέδρια μου έσκασε άλλο ένα 70€ έτσι επειδη της ήρθε. Τι; Αυτό δεν είναι αρπάζω ότι προλάβω ; Μεροκαματιάρης άνθρωπος πηγα να κάνω το μασάζ μου και με έγδυσε η άλλη και Οχι κυριολεκτικά γιατί αν ήταν κυριολεκτικά δεν θα μίλαγα τώρα. Μου πεταξε εκεί το βυζι έξω τρίφτηκε λίγο πάνω μου και γιαυτο μου ζήτησε επιπλέον αλλά 70€ ποια; Η Τεα η «τοπ» του tantra μην χεσω!!!!!!!! Όποτε το εν έχουμε έμπειριες η Οχι και κρίνουμε έτσι άστο δεν ξερεις...
δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου γιατί είναι η δική σου εμπειρία και την σέβομαι απλά μου γεννούνται κάποιες απορίες!
Με όλες τις κοπέλες την συμφωνία για το οικονομικό την κάνω απο το τηλέφωνο ή τουλάχιστον πριν την συνουσία!
Εσύ πως και δεν το έπραξες αυτό?
Εγώ την πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τι θα μου κοστίσει αυτά που εγώ θέλω και μου είπε!
Ότι ζήτησα πήρα και όσα είχε ζητήσει πήρε!
Μπορώ να σου πω ότι επειδή δεν έκατσε ολόκληρο 2ωρο περίμενε να με τελειώσει 2η φορά πράγμα που δεν μπορούσα μετά απο τόση ταλαιπωρία και ζήτησε να της δώσω λιγότερα πράγμα που φυσικά δεν έκανα ακόμα και αν δεν ευχαριστιόμουνα!
Εδώ η Αρτεμις στην τελευταία μου κριτική πληρώθηκε για 2ωρο 200€ χωρίς καν να κάτσει ούτε 1:30 ώρα αλλά ήμουν υποχρεωμένος να δώσω τα χρήματα που συμφωνήθηκαν!
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!