taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Τα έχουμε πει. Πιο δεν.... δεν γίνεται, έχει όμως καλά τεμάχια και το μασάζ είναι συνήθως καλύτερο από αντίστοιχων ομίλων.αδερφια με το massagio τι παιζει !!!???
Τα έχουμε πει. Πιο δεν.... δεν γίνεται, έχει όμως καλά τεμάχια και το μασάζ είναι συνήθως καλύτερο από αντίστοιχων ομίλων.αδερφια με το massagio τι παιζει !!!???
..για την Μαργαρίτα (Ρίτα) λένεΠάρτε νουμεράκι οι αγαπούληδες της Ρίτας ! Ταξιάρχης και Πετσακας οι δύο εκπρόσωποι τυπου της επιχείρησης....
Με πείσατε όμως θα περάσω να ξαναπάρω Ρίτα να δω αν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί με αυτά που λέτε μάλλον μιλάμε για «άλλη» Ρίτα!
Δοκιμασε και Ζωη αλλα και Ελενα στο Μκακνανα.Αξεχαστες που θα τις ξαναπαρω!Συναγωνιστές καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα, τωρά με covid, έχει αλλάξει κάτι στις επισκέψεις των μασάζ?
Σου ζητάνε στοιχεία, σε θερμοπμετρούν ή κάτι άλλο?
Και επ΄'ισεις την συμβουλή σας, κάποια πρόταση για καλό nuru, ποια θα προτείνατε?
ευχαριστω
Δοκιμασε και Ζωη αλλα και Ελενα στο Μκακνανα.Αξεχαστες που θα τις ξαναπαρω!
Τυπε αργά το βράδυ δεν ειναι κανένα.Καλησπερα παιδια ειμαι απο θεσσαλονικη ξερει καποιος καποιο μασατζιδικο με φουλ προγραμμα που ειναι ανοιχτο μεχρι αργα το βραδυ?
Τυπε αργά το βράδυ δεν ειναι κανένα.
Το πολύ μέχρι 9 αν βρεις κάποιο.
Όντως η Ασπα έχει ανεπτυγμένη τριχοφυια αλλά αν δεν σε χαλάει αυτό όντως τρομερή πιπα και ωραίο στήσιμο και δεν ένιωσα κάτι fakeφεηκ εννοω τα "γαμα με,σκισε με κλπ"οσο για τριχοφυια εννοω οτι οταν δεν ηταν αμεσως απ την αποτριχωση γρατζουναγε λιγο σε κοιλια και ποδια.
Κατα τ αλλα πιπα σεμιναριο,στησιματα εξαιρετικα
Περι ορεξεως φιλε,κολοκυθοπιτα
Δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς.Ωραιος και σε ποιο να παω?Μουσες?
Δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς.
Έχει πολλά, κάνε ένα ψάξιμο στο σαιτ. Μη βαριέσαι. Γαι την καλοπέραση σου θα ξοδέψεις λίγο χρόνο.
Πάρτε νουμεράκι οι αγαπούληδες της Ρίτας ! Ταξιάρχης και Πετσακας οι δύο εκπρόσωποι τυπου της επιχείρησης....
Με πείσατε όμως θα περάσω να ξαναπάρω Ρίτα να δω αν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί με αυτά που λέτε μάλλον μιλάμε για «άλλη» Ρίτα!
Nirvana στη Φρατζή είναι μέχρι τις 11Παίδες καλησπέρα!!! Υπάρχει κανένα ίδρυμα που να λειτουργεί και μετά τις εννιά για μας που τελειώνουμε αργά από την δουλειά;
Οι μασατζουδες ειναι καλα κοριτσια και πανε νωρις για υπνοΠαίδες καλησπέρα!!! Υπάρχει κανένα ίδρυμα που να λειτουργεί και μετά τις εννιά για μας που τελειώνουμε αργά από την δουλειά;
Ισχύει...Οι μασατζουδες ειναι καλα κοριτσια και πανε νωρις για υπνο
φίλε 10 κλείνει.Nirvana στη Φρατζή είναι μέχρι τις 11
Nirvana στη Φρατζή είναι μέχρι τις 11
φίλε 10 κλείνει.
το θέμα φίλε είναι ότι το χούι να γαμας άλλη γυναίκα κάθε μέρα δεν θα σου φύγει, όσους αρραβώνες ή γάμους και να κάνεις. Εάν δεν έχεις πάει ποτέ σε στούντιο πρόσεχε. Σε συμβουλεύω να μην κάνεις τίποτα. Εάν είσαι μπουρδελιαρης γενικά και εχεις κράτει στην τσέπη σου όρμα.καλημερα στην παρεα
προσφατως παντρευομαι κ θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου την εκπληρωση μιας φαντασιωσης, να κανω παρτουζα με δυο γκομενες,(το να με γλυφουν ταυτοχρονα κ να τις πιστιλαω ειναι τρελη φαντασιωση), επειδη εχω καταληξει στο συμπερασμα (διαβαζοντας εδω μεσα το Forum) , οτι μια καλη κ προσιτη οικονομικα λυση ειναι το μασαζ , θα μπορυσε καποιος εμπειρος και κοσμογυρισμενος γνωστης να με ενημερωσει συγκεκριμενα που κ πως πρπει να κινηθω? ειτε εδω ειτε με pm αν θεωρηθει πως ειμαι εκτος θεματος
σαε ευχαριστω πολυ συναγωνιστες εκ των προτερων