Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
έχει κοινό που της κάνει καλή διαφήμιση...
έχω πάρει τρείς φορές πριν από χρόνια... δεν ξετρελλάθηκα
nothing to write home about, αν θυμάται κανείς την επονομαζόμενη Σέρβα όταν είχε ανοίξει το μαγαζί... αυτή το τιμούσε το μεροκάματο!!!

Έτσι ακριβώς...οι υπηρεσίες της ρίτας είναι καλές, αλλά πολύ fake και τυποποιημένες. Δεν υπάρχει λόγος αν την έχεις ήδη πάρει 3 φορές να την ξαναπάρεις...

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26

Palamokratwr

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα Μύστες! Ερώτηση, γνωρίζουμε τίποτα από περιοχές Ηράκλειο-Νέα Ιωνία η εκεί οι καταστάσεις είναι νεκρές?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πάρτε νουμεράκι οι αγαπούληδες της Ρίτας ! Ταξιάρχης και Πετσακας οι δύο εκπρόσωποι τυπου της επιχείρησης....
Με πείσατε όμως θα περάσω να ξαναπάρω Ρίτα να δω αν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί με αυτά που λέτε μάλλον μιλάμε για «άλλη» Ρίτα!
..για την Μαργαρίτα (Ρίτα) λένε

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Συναγωνιστές καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα, τωρά με covid, έχει αλλάξει κάτι στις επισκέψεις των μασάζ?
Σου ζητάνε στοιχεία, σε θερμοπμετρούν ή κάτι άλλο?

Και επ΄'ισεις την συμβουλή σας, κάποια πρόταση για καλό nuru, ποια θα προτείνατε?
ευχαριστω
Δοκιμασε και Ζωη αλλα και Ελενα στο Μκακνανα.Αξεχαστες που θα τις ξαναπαρω!

Palamokratwr

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Δοκιμασε και Ζωη αλλα και Ελενα στο Μκακνανα.Αξεχαστες που θα τις ξαναπαρω!

Θα συνυπογράψω με τον φίλο Νίκο! Το B2B και το Τάντρα της Ζωής μιας και τα έχω ζήσει είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Ετοιμάζομαι και για Nuru σύντομα!

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ειμαι απο θεσσαλονικη ξερει καποιος καποιο μασατζιδικο με φουλ προγραμμα που ειναι ανοιχτο μεχρι αργα το βραδυ?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Καλησπερα παιδια ειμαι απο θεσσαλονικη ξερει καποιος καποιο μασατζιδικο με φουλ προγραμμα που ειναι ανοιχτο μεχρι αργα το βραδυ?
Τυπε αργά το βράδυ δεν ειναι κανένα.
Το πολύ μέχρι 9 αν βρεις κάποιο.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
φεηκ εννοω τα "γαμα με,σκισε με κλπ"οσο για τριχοφυια εννοω οτι οταν δεν ηταν αμεσως απ την αποτριχωση γρατζουναγε λιγο σε κοιλια και ποδια.
Κατα τ αλλα πιπα σεμιναριο,στησιματα εξαιρετικα

Περι ορεξεως φιλε,κολοκυθοπιτα  :hi:
Όντως η Ασπα έχει ανεπτυγμένη τριχοφυια αλλά αν δεν σε χαλάει αυτό όντως τρομερή πιπα και ωραίο στήσιμο και δεν ένιωσα κάτι fake

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Ωραιος και σε ποιο να παω?Μουσες?
Δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς.
Έχει πολλά, κάνε ένα ψάξιμο στο σαιτ. Μη βαριέσαι. Γαι την καλοπέραση σου θα ξοδέψεις λίγο χρόνο.

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι ψάχνεις ακριβώς.
Έχει πολλά, κάνε ένα ψάξιμο στο σαιτ. Μη βαριέσαι. Γαι την καλοπέραση σου θα ξοδέψεις λίγο χρόνο.

Οκ.Μεχρι στιγμης κατεληξα παντως.Μουσες ειναι τελειο μαγαζι απ οτι φαινεται.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Πάρτε νουμεράκι οι αγαπούληδες της Ρίτας ! Ταξιάρχης και Πετσακας οι δύο εκπρόσωποι τυπου της επιχείρησης....
Με πείσατε όμως θα περάσω να ξαναπάρω Ρίτα να δω αν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί με αυτά που λέτε μάλλον μιλάμε για «άλλη» Ρίτα!

θα σου απαντήσω μόνο αυτό και δεν έχω πραγματικά σκοπό να μπω σε καμία διαδικασία ανταλλαγής βρισιών και μειωτικών σχολίων με εσένα όπως και με κανέναν άλλο. Δεν έχω μάθει να λύνω έτσι τις διαφορές μου, το θεωρώ αστείο έχοντας πολύ σοβαρότερα προβλήματα να κάνω αυτά που κατηγορώ και μάλιστα για μια διαφωνία σε ανάρτηση κριτικής στο bourdela. κάποιοι έχετε πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο σας και θεωρείτε ότι ασκείτε και λειτούργημα εδώ μέσα...Εγώ πάλι αδελφέ το bou το χρησιμοποιώ για το προσωπικό μου κέφι και αν μπορώ να πω κάτι που μπορει να φανεί σε λίγους χρήσιμο γιατί όχι. Η ευκολία με την οποία κάποιοι στάζουν χολή και προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς χώρις να γνωρίζουν τον άλλο με μοναδικό γνώμονα την διαφωνία με τη δική τους απόψη, δεν θα σταματήσει να με εκπλήσσει κάθε φορά που θα το συναντώ. Έχω υποχρεώσει κανέναν να πάει εκεί και να συνευρεθεί με την συγκεκρίμενη; έγραψα την άποψη μου, που εξακολουθώ να διατηρώ, ότι με βάση το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ μου γούστο (και το τόνισα πολλές φορές ότι είναι προσωπική άποψη), την δεδομένη στιγμή οι 3 καλύτερες επιλογές κατά σειρά είναι η Μαρίνα απο Σ40-42, η Σοφία από Φ7 και η Ρίτα από το χώρο της Άννας. Απολογούμαι για το γεγονός ότι με αυτές εγώ πέρασα καλύτερα συγκρίτικα με άλλες κοπέλες...Με τα δικά μου κριτήρια το μασάζ είναι εξίσου σημαντικό με το 2 γύρο. Η Ρίτα όπως και γενικότερα όλες στο συγκεκριμένο χώρο αφιερώνει το μισό χρόνο κ ίσως και περισσότερο στο μασάζ που κάνει μοναδικά. ακόμα και στο πρόγραμμα της 1 ώρας αν δεν της κάνεις αντίστοιχη υπόδειξη το πρόγραμμα είναι με μια εκτόνωση και εξίσου μοιρασμένο αναμεσα σε μασάζ κ 2ο γύρο. Όταν επιλέγω να πάω εκεί , το γνωρίζω και αυτό επιθυμώ. Όταν θέλω ποιο έκφυλες καταστάσεις η Σοφία είναι αστέρι. Όταν θέλω τα πάντα απο την καλύτερη στο είδος επιλέγω την Μαρίνα. Δεν είπα ότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά και η μια μοιάζει με την άλλη. Δεν πέρασες καλά μαζί της , μου κάνει εντύπωση αλλά σε πιστεύω, προφανώς δεν ταιριάζει στα θέλω σου... Τα σχόλια περί προμότορα όμως κράτα τα για εσένα... Μου είναι παντελώς αδιάφορη η γνώμη σου, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά κράτα το για τον εαυτό σου. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου και θεώρω όλο αυτό που κάνουμε τώρα ανόητο. Θα εξακολουθήσω να γράφω πράγματα που πιστεύω ακόμα και όταν η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει το αντίθετο. το έκανα κ όταν είπα ότι η Μαρίνα για εμένα ήταν καλύτερη της Τζες (που αποτελεί ιεροσυλία για τους 9 στους 10), το έκανα και όταν έκανα θετικότατα σχόλια για κοπέλα που οι περισσότεροι θεωρούν (και είναι ) αναξιόπιστη όπως η Νάνσυ (αλλά που σε εμένα για μεγάλο διάστημα μου έδινε το 200 % ). Επείδη έχω ήδη κουράσει με την απαντηση μου, σε ενημερώνω ότι δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια σε αυτό (και μπορείς να το μεταφράσεις σε ότι θέλεις). Θα πάρω το θράσος μόνο να ζητήσω , επειδή το έγραψες μόνος σου ότι θα δοκιμάσεις εκ νέου, να γράψεις αντικειμενικά αν πέρασες καλά μετά.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.590
Πόντοι
5.946
Εννοείται πως θα είμαι υποκειμενικός...
Πως να είμαι αντικειμενικός άλλωστε;

Alobar80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
4
Like
145
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα!!! Υπάρχει κανένα ίδρυμα που να λειτουργεί και μετά τις εννιά για μας που τελειώνουμε αργά από την δουλειά;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Παίδες καλησπέρα!!! Υπάρχει κανένα ίδρυμα που να λειτουργεί και μετά τις εννιά για μας που τελειώνουμε αργά από την δουλειά;
Οι μασατζουδες ειναι καλα κοριτσια και πανε νωρις για υπνο
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα
προσφατως παντρευομαι κ θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου την εκπληρωση μιας φαντασιωσης, να κανω παρτουζα με δυο γκομενες,(το να με γλυφουν ταυτοχρονα κ να τις πιστιλαω ειναι τρελη φαντασιωση), επειδη εχω καταληξει στο συμπερασμα (διαβαζοντας εδω μεσα το Forum) , οτι μια καλη κ προσιτη οικονομικα λυση ειναι το μασαζ , θα μπορυσε καποιος εμπειρος και κοσμογυρισμενος γνωστης να με ενημερωσει συγκεκριμενα που κ πως πρπει να κινηθω? ειτε εδω ειτε με pm αν θεωρηθει πως ειμαι εκτος θεματος
σαε ευχαριστω πολυ συναγωνιστες εκ των προτερων

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365

Stories