pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 496
το θέμα φίλε είναι ότι το χούι να γαμας άλλη γυναίκα κάθε μέρα δεν θα σου φύγει, όσους αρραβώνες ή γάμους και να κάνεις. Εάν δεν έχεις πάει ποτέ σε στούντιο πρόσεχε. Σε συμβουλεύω να μην κάνεις τίποτα. Εάν είσαι μπουρδελιαρης γενικά και εχεις κράτει στην τσέπη σου όρμα.καλημερα στην παρεα
προσφατως παντρευομαι κ θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου την εκπληρωση μιας φαντασιωσης, να κανω παρτουζα με δυο γκομενες,(το να με γλυφουν ταυτοχρονα κ να τις πιστιλαω ειναι τρελη φαντασιωση), επειδη εχω καταληξει στο συμπερασμα (διαβαζοντας εδω μεσα το Forum) , οτι μια καλη κ προσιτη οικονομικα λυση ειναι το μασαζ , θα μπορυσε καποιος εμπειρος και κοσμογυρισμενος γνωστης να με ενημερωσει συγκεκριμενα που κ πως πρπει να κινηθω? ειτε εδω ειτε με pm αν θεωρηθει πως ειμαι εκτος θεματος
σαε ευχαριστω πολυ συναγωνιστες εκ των προτερων
Σε συμβουλεύω να βρεις κοπέλες που να γουστάρουν η μια την άλλη για να κάνεις το τρίο και να έχει επιτυχία το παιχνίδι. Γιατί μπορεί να το ρίξουν στην κουβέντα και να σε ξεπεταξουν. Καλή επιλογή σαν μαγαζί είναι το νιρβάνα για ντούο Άννα Αντελίνα και επειδή έχει πολλές κοπέλες πάντα. Όχι πως δεν θα πήγαινα κάπου αλλού π.χ. στο Σέντραλ να πάρω Ρούλα και την Εύα την Μαυρουλα σύγχρονως π.χ.