τοσο δυνατό τεμάχιο αυτή η Ρίτα;;;;:Αυτό το καυλάκι με έχει κάνει να ξεφύγω πολλές φορές από το μηνιαίο πορνοπρουπολογισμό μου. Εχει φετίχ με τα παπούτσια και τα εσώρουχα. Μουνάκι μοσχομυριστό και γευστικό σαν ώριμο ροδάκινο στην εποχή του, πρόγραμμα και μασάζ από τα καλύτερα της πιάτσας. Ευτυχώς που η σερίφησα Αννα μου έκανε κάτι στραβές και έριξα Χ στο μαγαζί, μπας και μείνει κανα ευρώ στη τσέπη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.219
- Πόντοι
- 5.946
έχει κοινό που της κάνει καλή διαφήμιση...
έχω πάρει τρείς φορές πριν από χρόνια... δεν ξετρελλάθηκα
nothing to write home about, αν θυμάται κανείς την επονομαζόμενη Σέρβα όταν είχε ανοίξει το μαγαζί... αυτή το τιμούσε το μεροκάματο!!!
nothing to write home about, αν θυμάται κανείς την επονομαζόμενη Σέρβα όταν είχε ανοίξει το μαγαζί... αυτή το τιμούσε το μεροκάματο!!!
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
Την Ευα την ξανθια δεν λες? Το τιμουσε οντως
mixalismixalis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2020
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Σεβαστή η γνώμη σου και η αντιπάθειά σου. Μαζί σου, μαύρο στο Μαυρογυαλούρο. Δυνατή η Σέρβα, έφτασα Μαρούσι για πάρτη της, αλλά σαν το κοντοπούτανο δεν είναι.έχει κοινό που της κάνει καλή διαφήμιση...
mixalismixalis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2020
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Πάμε γι'άλλα.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.655
- Πόντοι
- 3.427
Ρε παιχτη η Ασπα ηταν αφενος πολυ φεηκ κι αφ εταιρου ειχε τριχοφυια εντονη
Κατα τη γνωμη Ριτα Ευα ολα τα λφτ
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ σπόνσορας, αλλά ρε φίλε την έχεις πάρει την Άσπα και τη λες fake ???
Τι εννοείς fake?
Όσο για την τριχοφυΐα που λες, έχω βρεθεί αρκετές φορές μαζί της, δεν με ενόχλησε κάτι!!!
Το μόνο που με χαλάει στην Άσπα είναι που δεν δίνει κωλαράκι.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.655
- Πόντοι
- 3.427
κι εμένα... το δαχτυλάκι πάντως το τρωγε μια χαρά!
Άλλο το δαχτυλάκι
Με το δαχτυλάκι ξύνουμε και το αυτί μας αλλά το ευχαριστιέται μόνο το αυτί !!!
συγνωμη ρε παιδια, αλλα για πιο λετε στο μαρουσι???? Calmora ή Grace??? ή εχει ανοιξει νέο μαγαζι?Όχι ρε πήγες Μαρούσι;
Ξοδεύτηκες! Διαβατήριο χρειάστηκε;
Και δεν έχω καμία αντιπάθεια στη Ρίτα, απλά είμαι αντικειμενικός
Α ρε Ασπα που χάθηκες! Αυτή το ίδρωνε το 60ρι
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
αδερφια με το massagio τι παιζει !!!???
φεηκ εννοω τα "γαμα με,σκισε με κλπ"οσο για τριχοφυια εννοω οτι οταν δεν ηταν αμεσως απ την αποτριχωση γρατζουναγε λιγο σε κοιλια και ποδια.Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ σπόνσορας, αλλά ρε φίλε την έχεις πάρει την Άσπα και τη λες fake ???
Τι εννοείς fake?
Όσο για την τριχοφυΐα που λες, έχω βρεθεί αρκετές φορές μαζί της, δεν με ενόχλησε κάτι!!!
Το μόνο που με χαλάει στην Άσπα είναι που δεν δίνει κωλαράκι.
Κατα τ αλλα πιπα σεμιναριο,στησιματα εξαιρετικα
Περι ορεξεως φιλε,κολοκυθοπιτα
kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα, τωρά με covid, έχει αλλάξει κάτι στις επισκέψεις των μασάζ?
Σου ζητάνε στοιχεία, σε θερμοπμετρούν ή κάτι άλλο?
Και επ΄'ισεις την συμβουλή σας, κάποια πρόταση για καλό nuru, ποια θα προτείνατε?
ευχαριστω
Σου ζητάνε στοιχεία, σε θερμοπμετρούν ή κάτι άλλο?
Και επ΄'ισεις την συμβουλή σας, κάποια πρόταση για καλό nuru, ποια θα προτείνατε?
ευχαριστω
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Μη το κουράζεις καταλάβαμε. Όταν θα φύγει και η Ρίτα από το μαγαζί θα γίνει αστέρι!δικά σας τα λεφτά δώστε τα στη Ρίτα! εξάλλου Ευα Σέρβα και Ασπα δεν παίζουν πια στο μαγαζί
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.219
- Πόντοι
- 5.946
Πάρτε νουμεράκι οι αγαπούληδες της Ρίτας ! Ταξιάρχης και Πετσακας οι δύο εκπρόσωποι τυπου της επιχείρησης....
Με πείσατε όμως θα περάσω να ξαναπάρω Ρίτα να δω αν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί με αυτά που λέτε μάλλον μιλάμε για «άλλη» Ρίτα!
Με πείσατε όμως θα περάσω να ξαναπάρω Ρίτα να δω αν έχει βελτιωθεί καθόλου γιατί με αυτά που λέτε μάλλον μιλάμε για «άλλη» Ρίτα!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
Έτσι ακριβώς...οι υπηρεσίες της ρίτας είναι καλές, αλλά πολύ fake και τυποποιημένες. Δεν υπάρχει λόγος αν την έχεις ήδη πάρει 3 φορές να την ξαναπάρεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66