Στην Λαγουμιτζή δούλευαν επτά οι πέντε ήταν σε δωμάτιο οι δύο που έμειναν, με τίποτα και εχθες στην φ7 δούλευαν έξι και ήταν και οι έξι σε δωμάτιο. Θα έβγαινε η Λάνα σύντομα αλλά την έχω πάρει ήδη στην σολωμού 70(υπάρχει και κριτική) οπότε και από εκεί αποχώρησα. Μάλλον δεν με θέλει αυτή την εβδομάδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Στην Λαγουμιτζή δούλευαν επτά οι πέντε ήταν σε δωμάτιο οι δύο που έμειναν, με τίποτα και εχθες στην φ7 δούλευαν έξι και ήταν και οι έξι σε δωμάτιο. Θα έβγαινε η Λάνα σύντομα αλλά την έχω πάρει ήδη στην σολωμού 70(υπάρχει και κριτική) οπότε και από εκεί αποχώρησα. Μάλλον δεν με θέλει αυτή την εβδομάδα
Θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο στην δάφνη στην εθνάρχου Μακαρίου. Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Τύπε έχεις καβλώσει άσχημα..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Δεν είχα καμιά διάθεση, αλλα ρε φίλε έτσι που τα λές θα πάω κι εγώ να ρίξω μια ματιά απο τα μασατζίδικαΚαι η πλάκα είναι ότι δεν μου λείπει απλά έχω φάει κόλλημα τώρα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Λίζα και Μαργαρίτα κορυφαίες!Θα δοκιμάσω την τύχη μου αύριο στην δάφνη στην εθνάρχου Μακαρίου. Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Ρε δικέ μου τις προάλλες πέρασα εντελώς τυχαία το απόγευμα και πέτυχα τα κορίτσια στο σχόλασμα. Η ξανθιά ποια είναι;Λίζα και Μαργαρίτα κορυφαίες!
Rsexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Μακριά .
Βουλγάρες που η μια είναι 6αρακι από εμφάνιση , μηδενικο μασαζ κακό προς μέτριο σεξ
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Τύπε μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα. Λαγουμτζή είναι πεσμένο το επίπεδο γενικά στις κορασίδες. Εγώ περίπου μία στις τρεις μπαίνω εκεί μέσα
Ετσι ειναι.
Εγω πριν λιγες μερες ετυχε να φτασω καπως νωριτερα,πριν τις 11 που ανοιγουνε.
Λέω ας κάνω ενα τσιγαρο εξω να περάσει λιγο η ωρα.
Κατεφτασαν 2-3 κοπέλες,νομιζα ηταν οι καθαριστριες.
Μετα τις ειδα στην παρέλαση......
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ετσι ειναι.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ετσι ειναι.
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
καλημερα, ψαχνω ενα σωστο τριο με εμενα κα δυο γκομενες, θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει συγκεκριμενα, ακομα κ με pm να με βοηθησει γιατι δεν γνωριζω τιποτα μην πεσω σε μουφα
Υπάρχουν πολλά μασατζίδικα που προσφέρουν τετοιες υπηρεσίες αν διαβάσεις λίγο θα βρεις εύκολα!! ειδικα αυτα π ειναι σε νεο κοσμο
εδω μεσα διαβαζω αλλα εχω χαθει στις πληροφοριες, ολα συγκεχιμενα , αν μπορεις να με βοηθησεις λιγο σε παρακαλω αν γνωριζειςσ συγκεκριμενα που κ με ποιες θα ημοθν υποχρεοςΥπάρχουν πολλά μασατζίδικα που προσφέρουν τετοιες υπηρεσίες αν διαβάσεις λίγο θα βρεις εύκολα!! ειδικα αυτα π ειναι σε νεο κοσμο
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66