tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Μήπως ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η ευηνου;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
η μαλακία είναι...σκέτη μαλακία και δεν πληρώνεται!!!
φιλε πανο η λελας εχει και ισογειο με στούντιο? μια φορα εχω παει με μια παρεα και θυμαμαι ανεβαιναμε και ανεβαιναμε.. μαλλον θα ηταν κλειστο και δεν το προσεξαμε.. η πέτρα οκ? περναει τις εξετάσεις? ο λόγος σου ειμαι σίγουρος οτι είναι συμβόλαιο
σιγα μην δεν την οδηγουσες στο "σωστο αποτελεσμα".......αγυρτη έ αγυρτη.....
Γιατί το προγκήξατε το κορίτσι ρε παιδιά;
.............Αυτη ηταν μια Χριστινα μεγαλουτσικη (απο ανατολικη Ευρωπη την εκοψα).
Μου κανει καμμια 45 λεπτα μασαζ περιπου και μολις γυρναω μου λεει αν θελω φραπε (με ενα χαρτζιλικακι 10 -15 ).Αντε καλα λεω και εγω, το λοιπον παιδια το υδραυλικο συστημα δεν ελεγε να λειτουργησει, τελειωσε και η ωρα, της αφησα 10 για τον κοπο της.
Συμπερασματα:
Το χαμαμ ηταν μια χαρα (δεν ειχα ξανακανει) εστω και μονος μου!!!
Το μασαζ μια χαρα (αλλα θα το προτιμουσα με την μικρη) δεν νομιζω να ηταν σωστο που εγινε σκαντζα.
Το φραπε @@, εκοψε το γαλα.
Πολλα τα λεφτα για αυτες τις υπηρεσιες 85+10+10=105
Ολα αυτα κατα την γνωμη μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω ή να θιξω κανενα.
Ακουω κριτικες.........
Αντε μαγκες καλημερα.
παιδια, απο γαλατσιου 1 εχει περασει κανεισ τελευταια; εχει φερει τιποτα καινουρια΄; γραψτε καμμια λεπτομερεια να μαθουμε και εμεις οι α ρωστουληδες....
Η Συγγρού έχει ακριβύνει πολύ και οι κυρίες του ευαγούς αυτού ιδρύματος δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι και φραγκοφονιάδες με ηγέτιδα την Εύα
να'σαι καλα ευχαριστωΗ Ευήνου είναι ακριβώς πίσω από τον Πύργο των Αθηνών. Αν κατέβεις από την μεριά του Ιπποκρατείου θα την δείς αριστερά σου. Αν κατέβεις από την πλευρά του Πύργου των Αθηνών ( Την Σινώπης νομίζω) θα τη δείς στο δεξί σου χέρι. Είναι Ευήνου και Σινώπης.
Εχοντας παει την προηγουμενη εβδομαδα να δω τους χωρους απο κοντα και να παρω πληροφοριες (θα το θυμασται απο περασμενο ποστ μου) ειπα εχθες να περασω μια βολτα για χαμαμ και μασαζ (ειπαμε εχω φαει κολλημα).
Συγγρου 12.
Το μαλλι 85 το μασαζ και 10 το χαμαμ.
Η κοπελα μια μικρουλα ονοματι Ιωαννα,απο Αιγαλεω ειπε (μαλλον απο Αλβανια πρεπει να ηταν)
Στο χαμαμ μπηκε 2 λεπτα και μου εβαλε κατι στην πλατη (δεν μπορουσε παραπανω) εγω εμεινα 15 λεπτα συνολο.
Μετα παμε για μασαζ και πριν να ξεκινησει καλα καλα χτυπανε την πορτα και την ζητανε, μετα απο λιγο σκαει μια αλλη και μου λεει η Ιωαννα δεν μπορει την ζητησανε και πρεπει να φυγει, σε πειραζει να συνεχισω εγω? τι να πω ρε παιδια εκεινη την ωρα.
Αυτη ηταν μια Χριστινα μεγαλουτσικη (απο ανατολικη Ευρωπη την εκοψα).
Μου κανει καμμια 45 λεπτα μασαζ περιπου και μολις γυρναω μου λεει αν θελω φραπε (με ενα χαρτζιλικακι 10 -15 ).Αντε καλα λεω και εγω, το λοιπον παιδια το υδραυλικο συστημα δεν ελεγε να λειτουργησει, τελειωσε και η ωρα, της αφησα 10 για τον κοπο της.
Συμπερασματα:
Το χαμαμ ηταν μια χαρα (δεν ειχα ξανακανει) εστω και μονος μου!!!
Το μασαζ μια χαρα (αλλα θα το προτιμουσα με την μικρη) δεν νομιζω να ηταν σωστο που εγινε σκαντζα.
Το φραπε @@, εκοψε το γαλα.
Πολλα τα λεφτα για αυτες τις υπηρεσιες 85+10+10=105
Ολα αυτα κατα την γνωμη μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω ή να θιξω κανενα.
Ακουω κριτικες.........
Αντε μαγκες καλημερα.