You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)
peroukas27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Πέρασε κάποιος τώρα τελευταία από Μακαρίου να κάνει μια ενημέρωση γιατί εγώ δν βρίσκομαι Αθήνα κ κατεβαίνω σε μια εβδομάδα!!
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στην Μακαρίου. Παρούσες οι: Ρόζα, Χριστίνα, Άννα (καινούργια),Αφροδίτη, Αγγελική κ Μαργαρίτα. Συναγωνιστής μόλις είχε πάρει διπλό για ώρα (ρε τον μπαγάσα!!) Ρίτα με Αφροδίτη.Επέλεξα για 1η φορά την Χριστίνα για 1 ώρα. Οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές. Ήταν η 1η μου φορά που δεν έκανα ούτε δευτερόλεπτο μασάζ κ απόλαυσα Κάθε στιγμή!!πολυ θέρμη γυναίκα που βγάζει πολυ ερωτισμό. Δε σταματά να σε ρωτάει τι θέλεις κ το εκπληρώνει άμεσα. Μου τόνισε μάλιστα κ πόσο ....δεμένη ειναι με την Εύα κ τι δυνατό δίδυμο κάνουν ( έχω ήδη αρχίσει να το σκέφτομαι). Δεν έχω ιδέα για το αν κάνει καλο μασάζ αλλά στα υπόλοιπα είναι δυναμίτης. Αν και στο σαλοναρισμα φαίνεται χαμηλών τόνων είναι πραγματική αποκάλυψη...
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
σχετικά κοντά η Μακαρίου στη Δάφνη. Το μαγαζί της Άννας με αξιόλογο καστπαίδες κάτι καλό σε Αλιμο η κοντά παίζει?
ακριβως φιλε μου,ετσι ειναι.εχω γραψει και εγω σχετικα.και μασαζ κανει πολυ καλο το χριστινακι.ευα ποια ειναι?ειναι εκει?Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στην Μακαρίου. Παρούσες οι: Ρόζα, Χριστίνα, Άννα (καινούργια),Αφροδίτη, Αγγελική κ Μαργαρίτα. Συναγωνιστής μόλις είχε πάρει διπλό για ώρα (ρε τον μπαγάσα!!) Ρίτα με Αφροδίτη.Επέλεξα για 1η φορά την Χριστίνα για 1 ώρα. Οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές. Ήταν η 1η μου φορά που δεν έκανα ούτε δευτερόλεπτο μασάζ κ απόλαυσα Κάθε στιγμή!!πολυ θέρμη γυναίκα που βγάζει πολυ ερωτισμό. Δε σταματά να σε ρωτάει τι θέλεις κ το εκπληρώνει άμεσα. Μου τόνισε μάλιστα κ πόσο ....δεμένη ειναι με την Εύα κ τι δυνατό δίδυμο κάνουν ( έχω ήδη αρχίσει να το σκέφτομαι). Δεν έχω ιδέα για το αν κάνει καλο μασάζ αλλά στα υπόλοιπα είναι δυναμίτης. Αν και στο σαλοναρισμα φαίνεται χαμηλών τόνων είναι πραγματική αποκάλυψη...
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Όχι, εντελώς καινούργια είναι η Αννούλα. Με τις ζελατίνες ακόμα ;)Μήπως η Αννα η καινούργια είναι το πιπινάκι από Σ40-42;
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Η Εύα μαζί με την Ρίτα είναι το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού. Πολυ καλο μασάζ κ εξαιρετικό 2ο γύρο.έλειπε λόγω περιόδου έμαθα απο την Άννα.ακριβως φιλε μου,ετσι ειναι.εχω γραψει και εγω σχετικα.και μασαζ κανει πολυ καλο το χριστινακι.ευα ποια ειναι?ειναι εκει?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στην Μακαρίου. Παρούσες οι: Ρόζα, Χριστίνα, Άννα (καινούργια),Αφροδίτη, Αγγελική κ Μαργαρίτα. Συναγωνιστής μόλις είχε πάρει διπλό για ώρα (ρε τον μπαγάσα!!) Ρίτα με Αφροδίτη.Επέλεξα για 1η φορά την Χριστίνα για 1 ώρα. Οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές. Ήταν η 1η μου φορά που δεν έκανα ούτε δευτερόλεπτο μασάζ κ απόλαυσα Κάθε στιγμή!!πολυ θέρμη γυναίκα που βγάζει πολυ ερωτισμό. Δε σταματά να σε ρωτάει τι θέλεις κ το εκπληρώνει άμεσα. Μου τόνισε μάλιστα κ πόσο ....δεμένη ειναι με την Εύα κ τι δυνατό δίδυμο κάνουν ( έχω ήδη αρχίσει να το σκέφτομαι). Δεν έχω ιδέα για το αν κάνει καλο μασάζ αλλά στα υπόλοιπα είναι δυναμίτης. Αν και στο σαλοναρισμα φαίνεται χαμηλών τόνων είναι πραγματική αποκάλυψη...
.."καινούργια"..πλέον θεωρείται η Μαργαρίτα μελαχρινό μικρό 22 περίπου ετών...η Χαρά έφυγε...
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Νέα προσθήκη είναι η Άννα. Η Ρίτα αποτελεί σταθερή αξία χρόνια στο μαγαζί. Δεύτερη Ρίτα δεν είδα...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Τι λέει ο γκεπαπ Μαργαρίτα 22;
παιδιά sorry την Αγγελική ήθελα να πωΤι λέει ο γκεπαπ Μαργαρίτα 22;
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
λάθος μου την Αγγελική ήθελα να γράψω......"καινούργια"..πλέον θεωρείται η Μαργαρίτα μελαχρινό μικρό 22 περίπου ετών...η Χαρά έφυγε...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Μαργαρίτα είναι μία...Αγγελική ήθελα να γράψω ..sorryΝέα προσθήκη είναι η Άννα. Η Ρίτα αποτελεί σταθερή αξία χρόνια στο μαγαζί. Δεύτερη Ρίτα δεν είδα...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
όχι για την Αγγελική ..λάθος μουΗ Μαργαρίτα 22;
Για την Ρίτα λέμε;
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
δεν έγινε τίποτα τρομερό για να ζητάς συγγνώμη φίλε μου. Πάντως στα μάτια μου, τόσο η Άννα όσο κ η Αγγελική μου φάνηκαν αδιαφορες...όχι για την Αγγελική ..λάθος μου
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Πως και έτσι? Όμορφες κοπέλες και οι δύο. Η Αννούλα σλιμ, αλλά όχι ανορεξική και η Αγγελική τούμπανη, αλλά όχι χοντρή με πρόσωπα άνω του μέσου όρου. Αδιάφορη, χωρίς να είναι άσχημη, εμφανισιακά θα έλεγα τη Χριστίνα. Μέσα στο δωμάτιο βέβαια είναι δυναμίτης!δεν έγινε τίποτα τρομερό για να ζητάς συγγνώμη φίλε μου. Πάντως στα μάτια μου, τόσο η Άννα όσο κ η Αγγελική μου φάνηκαν αδιαφορες...
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.110
- Πόντοι
- 371
Αννούλα είχε δουλέψει πάλι εκεί πριν κάτι βδομάδες.
Αλβανία χωρίς πολλά έως καθόλου Ελληνικά.
Η Αγγελική αρκετά Ελληνίδα με πεσμένο βυζί αλλά πολύ ωραίο ποπό, ¨πρωτοετής" ακόμα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση.
Αλβανία χωρίς πολλά έως καθόλου Ελληνικά.
Η Αγγελική αρκετά Ελληνίδα με πεσμένο βυζί αλλά πολύ ωραίο ποπό, ¨πρωτοετής" ακόμα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Μας δελεάζεις τωρα... Πρεπει να γευτουμε κι εμεις λοιπον την Χριστινα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 758K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις